Nu le mai ajunge pensia specială

Nu le mai ajunge pensia specială
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* Ca să nu-i bată obrazul că n-o scoate în oraș de Ziua Internațională a Femeii, Iohannis a luat-o pe doamna Carmen la Tokyo. Nu e chiar city-break, dar orișicât. Măcar i se oferă prilejul de a trece prin duty-free. La întoarcere, evident.

* În plin scandal al telefoanelor date pe timp de noapte, ministrul Marius Budăi (e acel domn transpirat de la Muncă) le-a transmis un spectaculos mesaj femeilor de 8 martie: "Fie-vă sufletul un veșnic răsărit de soare!" Cum să nu-l ierți, cum să nu te aștepți ca și noaptea următoare să-ți trimită măcar un SMS?! Asta cu răsăritul de soare prevestește ceva...

* Înțeleg că atunci când ești mai mult plecat de acasă (sensul propriu trebuie urmărit, nu e figură de stil!), faci comentarii macro, te dai important și exhaustiv. Pentru că-ți lipsesc acele mici detalii, e poate singurul argument. Mircea Geoană, prezidențiabil anul viitor, după aparențe și după spusele unora, a scrâșnit din dinți următoarele: "Republica Moldova ar trebui să se teamă mai puțin de Rusia, care abia se descurcă în Ucraina." Cu alte cuvinte, Rusia lui Putin e ca naționala noastră de fotbal, o poate învinge și Luxemburgul... Și de ce nu opriți meciul, nene? Da, noi, ăștia de rând, chiar ne dorim pace, încetarea conflictului.

* A reapărut Buhnici, testează piața, își dorește să pară simpatic. Să redevină cum îl consacrase istoria anti-"celulită". Își dă cu părerea despre casele automate de marcat de la supermarket, cântă cum ar vrea să-l audă gloata care îl răstignise mediatic, cu riscul de a comite o blasfemie în post. Doamne, iartă-mă! Problema e că acum chiar nu mai are nimeni timp de Georgică...

* O bătrânică de 84 de ani din județul Alba a scăpat de dosar penal cu toate că încercase să șterpelească trei pateuri și șase plicuri de cafea. Nu-i bizar că nu face douăzeci de ani de închisoare? Oare nu-i mai ajunge pensia specială?

* Conform spuselor unui inginer de la Twitter, Elon Musk merge și la toaletă însoțit de bodyguarzi. Iertare pentru expresia colocvială, dar poate că-i taie în același timp. E genul de sincronizare pe care și-o dorește orice angajator. Numai când se împart dividendele, preferă discreția.

Citit 1078 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Martie 2023 15:47

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de magis
    Joi, 09 Martie 2023 08:30
    89.121.200.***
    Savuros ca de obicei. Aferim, coane Danut!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.