Jandarmeria condamnă ferm bătăile de joc ale inimii

Jandarmeria condamnă ferm bătăile de joc ale inimii
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* Traversăm o perioadă destul de complexă, care comportă unele dificultăți. Mă tem că e și din cauza la extorsiunea aia de la degajamentul circulației care mașinile merg bară la bară pe DN1, cât și pe DN2. Ca să fiu convingător și să dreg busuiocul gramatical al exprimării, vă spun ceva oarecum previzibil, care nu mai miră pe nimeni: un gălățean, prins drogat la volan, a fost amendat pentru că circula cu anvelope de iarbă.

* Ca să nu rămână de căruță, capitala culturală a Moldovei contribuie și ea cu o așa-zisă știre la complexitatea și umorul involuntar ale epocii: "Medicul din Iași, acuzat că refolosea stimulatoare cardiace extrase din cadavre, divorțează". Ca și cum domnul nostru premier, Marcel Ciolacu, tocmai ne-a anunțat că are două vești, de-o importanță vitală: 1) România e în guvernare până la gât, adică suntem vai de capul nostru. 2) Vestea bună este că, în sfârșit, soția lui Marcel și-a luat bigudiuri de alea mișto, "la ofertă", gen.

* Ceea ce urmează să vă spui suferă de întârziere impardonabilă în formă continuată, însă mă bazez pe îngăduința dumneavoastră, mai ales că vreau să văd dacă moșmondeala și lentoarea tip Iohannis mai au priză la public. Așadar, ieri a fost Ziua Mondială a Inimii. Pe rețelele de socializare și alienare i se spune "Ziua Traficului de Organe". Până și Jandarmeria a marcat cum se cuvine Ziua Inimii. Într-un comunicat scurt, cuprinzător, laconic și relevant, Jandarmeria Română a spus: "Da, 29 septembrie e Ziua Mondială a Inimii, adică chestia aia care bate. Nu mai tare decât noi și nu doar pe 10 august, însă gestul contează". Din nu se știe ce motiv, de Ziua Mondială a Inimii, premierul Marcel Ciolacu și-a făcut testul PISA. Din fericire, tot înclinat i-a ieșit și lui.

* Șeful Poliției Locale din Capitală a fost demis de către primarul general. Sursele rubricii noastre, un pic mai pricepute la matematică decât experții altora, spun că Nicușor Dan l-a demis pe șeful polițiștilor locali din cauză că acesta din urmă nu știe să facă parcarea echilaterală.

Citit 6291 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.