Lenuța și țapul ispășitor au apărut "pe sticlă"

Lenuța și țapul ispășitor au apărut "pe sticlă"
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Există jurnaliști care reușesc să fie "solidari cu situația din Orientul Mijlociu", chiar și când vor să scrie despre transhumanța rutieră. În opinia lor, șoferii bucureșteni care se aventurează pe Valea Prahovei trebuie "să se înarmeze cu răbdare". Nici nu contează că răbdarea este o virtute divină. Important este ca participanții la trafic să se înarmeze, chiar cu riscul de a cheltui mai mult de 2% din PIB-ul familiei sau din BIP-ul soacrei.

* Colegiul Medicilor din România a lansat un avertisment deosebit de cumplit, ca să nu spun îngrijorător: 3 din 10 spitale din țară mai au bani doar pentru salarii.

Înfiorător! De unde-și vor primi medicii primele si bonusurile de performanță?! Dumnezeu știe. E atât de nasoală situația din spitale, încât există riscul ca bieții medici să nu-și mai poată lua salariul în plic, ci direct în cont, precum sărăciile alea corporatiste, Doamne ferește!

* Un restaurant din Italia le oferă o sticlă de vin gratis clienților care își lasă telefonul la intrare.

Există și în București o cârciumă care, pe vremea în care Băsescu era primar, a încercat același truc menit a descuraja nebunia prezenței telefonului la masă. A doua zi, restaurantul figura în statistici ca unul dintre cei mai interesanți și haioși retaileri de telefonie mobilă din Capitală, în timp ce Elena Udrea îi mărturisea unei apropiate că "matelotului i-a murit la intrare. Bateria telefonului, firește, care, culmea, era Litiu-Ion Iliescu. Hahaha!".

* 20 de persoane din Argeș au fost condamnate într-un dosar de vaccinări fictive anti-COVID.

Ca să vedeți cât de oarbă este Justiția, vă reamintesc că, deși s-a spălat pe mâini "la chiuvetă", de ca și cum s-ar fi igienizat și dezinfectat, Ursula von der Leyen n-a pățit încă nimic. Există totuși bănuiala că Ursula ar putea face o formă ușoară de pârnaie, deși eu unul nu cred în această teorie conspiraționistă. Până și Iohannis ar putea fi cercetat. De către specialiștii în comunicații, care nu-și explică nici acum cum a reușit președintele s-o sune pe Carmen cu umăr ascuns, pretinzând că-și face rapelul telefonic, așa cum, vara trecută, Canicula l-a făcut senator pe calul lui Bulai.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1713 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2024 13:58

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro