Inund, deci exist

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Telescoape lovite, zgârieturi. Nu vreau să duc dialogul în service, nicidecum. Vă înşir nişte noţiuni de nişă, chestii dificile, cotrocenisme. Băsescu a făcut accident în weekend şi cam asta i-a ieşit la radiografie: telescoape lovite, zgârieturi. Slavă Domnului, e vorba de zgârieturi pe tablă. Gurile rele zic că poliţiştii au evitat să-i pună fiola, ar fi bătut la ochi...

* Alte cavităţi rău-intenţionate susţin că accidente de acest gen se petrec destul de des în intimitatea preşedintelui. Mă rog, tamponări de dormitor, telescoape mişto, poşete scumpe etc. Doar n-o să spuneţi că v-aţi gândit la o doamnă care a pierdut recent nişte alegeri interne.

* Patriciu a revenit în ţară şi a acordat un amplu interviu. Extrag următoarea afirmaţie legată de divorţul său: „Oameni pe care îi credeai oneşti devin şacali.” I-auzi! La fel i-a transmis Băsescu atunci când i-a sugerat să-i fie ruşine.

* DNA-ul a terminat cu anticorupţia pe la greii statului şi va merge cu autobuzul. Băieţii de la Direcţie iau la puricat RATB-ul deoarece ăştia d-aici ar fi achiziţionat, printre altele, stilouri de 1.700 de lei bucata. Şi să le mai zică cineva hingheri controlorilor! „Inspector de transport Mircea Cărtărescu, biletele dumneavoastră la control, vă rog!”

* Dunărea se umflă tot mai tare, vine codul portocaliu de inundaţii. De fapt, acesta este cel mai nou slogan al bătrânului fluviu: Inund, deci exist. Inund, nu imund, nea Vanghelie!

* Remus Cernea, deputatul care se teme de aparatul de bărbierit ca dracul de lumânare, lansează o nouă idee: vrea parteneriat civil pentru pretenţioşii din punct de vedere sexual. Eu i-aş da o mână de ajutor. Suntem în România, prinde mult mai bine un parteneriat public-privat. Adică, o dai parte-n parte cu partenerul (iertaţi-mi repetiţia!) şi mai vine şi statul şi vă dă amândurora. Satisfacţie garantată.

* Conform unui studiu recent, femeile înşală mai des atunci când plouă. Tare asta, însă nu se zice nimic despre bărbaţi. A, nu, nu cred că masculii îşi fac de cap când e însorit. Cel mai probabil, noi ştim să ne facem că plouă.

Citit 604 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2013 15:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.