iPhone, iParte, frate!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Crin Antonescu şi-a publicat în cele din urmă declaraţia de avere. N-am timp să i-o răsfoiesc, sunt sigur că bunurile de preţ le are pe numele nevesti-sii. Preşedintele Senatului ar fi spus că acum e liniştit, că nu mai putea pune capul pe pernă din cauza neîntocmirii la timp a declaraţiei de avuţie... Of, defect domestic!

* Dan Negru, singurul individ din audio-vizual cu plămânii nichelaţi (altfel nu înţeleg cum poate să zbiere ca apucatul), îşi dă cu părerea pe reţelele de socializare: „Azi sunt mai mulţi elevi cu iPhone decât cu diplome de bacalaureat.” Aoleu, ce concluzie, zici c-a vorbit un savant! Când promovezi pe TV tot felul de emisiuni idioate, cu blonde aşa-zis bleguţe, cu ţânci-tonomate de prostioare, nu te poţi erija într-un arhiepiscop al culturii, Dănuţe! Telefonul cu intelect este la modă, nu-i ăsta baiul - fiecare generaţie are contextul tehnologic la care au lucrat alde Jobs, Gates & comp. -, ci faptul că nu se mai pune mâna pe carte. Dar, cu riscul de a mă repeta, lasă-l pe-un profesor, academician, filozof să dea verdicte. Tu ai grijă să nu ridici nivelul spiritual al show-urilor, că nu se mai uită ghiaurii cu iPhone-uri! Or să schimbe pe „Idei în dialog” şi „Profesioniştii”.

* În ultimii ani mi-am tot propus să nu mai râd ca mătura de perlele de la Bac. Până la urmă, ce-i de râs, că va ajunge unul dintre analfabeţii ăştia să-ţi educe nepoţii, să te opereze de apendicită, să conducă ţara? Iată o mostră de invidid pe care l-aş bate cu ditamai cureaua la posterior! „O duci bine în viaţă dacă eşti şmecher, cu maşină tunată, gagică cool, ţi se apleacă lumea la picioare. Sau poţi fi afacerist ca Gigi Becali, să fi toată ziua pe la televizor, să arunci cu bani la săraci. Asta văd eu model, ca băiat de băiat ce sunt. Nu mi-am schimbat părerea nici după ce l-au arestat pe Becali, după trei ani scapă. Rămâne în istorie”, exact aşa s-a exprimat un monosinaptic la Bac, i-am lăsat neatinse şi greşelile gramaticale. Imbecilul de faţă are deja drept de vot, nu e singur în faza de optică precambriană şi discuţia se dilată. Respectivul n-are nici simţul umorului (cel al ridicolului e deja casat) şi îţi poate frige oricând o bâtă în moalele capului. Pentru că nu eşti şmecher şi cool ca el şi nici nu i te apleci la picioare. Haideţi, râdeţi, mă, de perle!

Citit 786 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iulie 2013 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.