Pleşule, dă click aici!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cam 47 la sută dintre profesori au promovat examenul de definitivat. Unii dintre jurnalişti i-au poreclit dascăli p-ăştia care au comis nenorociri în teză... Dascăl era domnul Trandafir, bă! Nu, nu Trandafir care a făcut carieră cu Patraulea şi Gogu Steriade în BD-uri, mai bine schimbăm subiectul decât să întindem pelteaua!
* Ziarele de cancan ar putea prezenta cam aşa situaţia de la definitivat: „Click aici ca să vezi ce note au luat profii la examen! Îţi dai seama ce perle vor scoate elevii la Bacul din 2014? Liiceanu şi Pleşu vor înnebuni când vor auzi asta!”
* Kate Middleton a născut un băieţel, iar toată presa de pe la noi o dă cu cel regalism în stânga şi-n dreapta. Ho! Anunţaţi naşterea ăluia mic şi gata! Ce treabă avem noi cu regii? Noi suntem cu Iliescu, pe Raţiu l-am luat la mişto că are papion. Aşadar, s-a mai născut un bebe, mai piano cu sângele albastru, că încurcăm călimările!
* Galaţiul va intra în circuitul naţional de golf. Cel puţin aşa am citit pe undeva, nu mai ştiu în ce pagină a ziarului. Sună bine să mergi la terenul de golf situat între economatul nu-ştiu-care şi amanetul care-ţi valorifică până şi piatra preţioasă de la rinichi.
* E de săptămâna trecută, dar e dură. Oraşul Detroit a intrat în faliment, ceea ce înseamnă că nici judeţul Europa nu se va simţi prea bine. La fel s-a întâmplat cu banca Lehman Brothers, iar ai noştri dansau şi prin 2009 că nu ne va apăsa recesiunea. Se vor găsi şi acum unii care să zică „stai, bre, ce Detroit e oraş? Am fost la Cheile Grădiştei, să vezi acolo...”
* Apropo de recesiune, de foamete şi alte alea. Fata lui Gheorghe Hagi, cel mai apreciat fotbalist român din toate timpurile, se mută în America. Mă rog, pentru studii, dar credeţi că va mai reveni cu domiciliul pe Dâmboviţa? Să fim serioşi, iar dacă nici Hagi n-a strâns caşcaval pentru zile negre... În scurtă vreme, vom fi nevoiţi să ne listăm ciorapii la bursă ca să ne câştigăm ceva credibilitate.
* Lady Gaga, o cântăreaţă de abator, a pozat goală. Fomiştii zic că i-au zărit nişte scăriţe care merg de minune cu muştar.

Citit 785 ori Ultima modificare Marți, 23 Iulie 2013 16:12

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.