Rece ca grebla

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Rusia a lăsat ieri Ucraina fără gaze. Gata, i-a închis robinetul. Mai e cazul să ne dăm aere, doar suntem vecini cu amărâţii care sunt nevoiţi să se spele cu apă încălzită de razele soarelui?!

* Greu cu gaz, că trebuie să-l plăteşti, dar mai rău e fără această invenţie. Sau poate că mai-marii de la Kiev lucrează la un nou mesaj important pentru ţară: „Măi băieţi, hai cu toţii pe peleţi!”

* Multiplul campion mondial la Formula 1 Michael Schumacher s-a trezit din comă, după şase luni de zile. La noi situaţia e şi mai surprinzătoare - unii parlamentari nu fac ochi nici după două-trei mandate.

* Elena Udrea crede că românii sunt pregătiţi să aleagă o femeie drept preşedinte. Desigur, nu poate fi altfel, dar să fie un preşedinte care găteşte bine, dă cu mopul, merge la şedinţele cu părinţii (la toate şedinţele) şi nu dă SMS-uri de nevastă disperată pe la ora 2 noaptea, când berea consumată cu băieţii e mai gustoasă. Deci, da, te votăm!

* Apropo, cercetătorii germani au ajuns la concluzia că reprezentantele sexului frumos care doresc să aibă un bust generos - unde generos înseamnă mare - trebuie să spele vasele frecvent. Carevasăzică, ce norocoase sunt fetele care lucrează în bucătăria cantinei pentru săraci, au nişte forme!

* Un comentator teveristic al Cupei Mondiale din Brazilia ne-a şoptit, fără să fie convins că face o afirmaţie uluitoare, că în ţara organizatoare a competiţiei cu chişcă „după ora 18,00 este întuneric bocnă”. Asta e din ciclul rece ca grebla, clar ca lumina pâinii, iarna nu-i ca var-mea sau sănătatea este înainte de boală. Iar grebla chiar e bocnă uneori - încercaţi să călcaţi pe ea în timp ce vă fuge mintea la taxe, impozite şi facturi la energia electrică...

* Un tâmplar din Danemarca a devenit Mister World 2014, adică a câştigat un concurs de frumuseţe la care se pun şi întrebări de cultură generală de nivelul clasei I. Ceva de genul „Africa este un continent sau o ţară?” Mă întreabă un amic dacă tâmplarul e un individ care dă şi la tâmplă. Poate.

Citit 969 ori Ultima modificare Luni, 16 Iunie 2014 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.