Paris. Un Balc mai mare

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* N-avem suflet în noi dacă nu mai luăm acasă nişte refugiaţi. Prin zona asta perora acum câteva luni încă juniorul într-ale politichiei Victor Ponta... N-avem suflet, parol. Nici cei o sută şi ceva de oameni care, neavând ce face vineri seară, s-au dus la meciul Franţa - Germania, pe una din terasele din centrul Parisului sau la concertul de rock de la Bataclan.

* Măcar de n-am fi primit confirmarea că sutele de mii de amărâţi din Orientul Mijlociu care au călcat o bucată din Balcani pentru a ajunge în Occident au avut infiltraţi şi smintiţi cu dinamite pe post de cingătoare. În caz că v-a scăpat, e informaţia weekendului: Lângă trupul neînsufleţit al unuia dintre autorii atentatelor din capitala Franţei a fost descoperit paşaportul unui imigrant sirian înregistrat pe o insulă din Grecia, la sosirea pe teritoriul Uniunii Europene, în luna octombrie. Nea Junkere, să trăieşti, tocmai ce te lamentai ca un castravete că realocarea refugiaţilor, din cauza ritmului prea lent, se va încheia în secolul următor. Fă-ţi continent, monsieur Jean-Claude, şi populează-l cu bieţii oameni rămaşi fără ţară!

* Şi Ion Ţiriac are ocazia să demonstreze că e sufletist pe banii lui. Exact ca preşedintele Comisiei Europene, prietenul de-o viaţă al lui Ilie Năstase are ocazia de a investi, de a băga mâna în buzunar, cum ne sfătuia şmechereşte în urmă cu ceva vreme. Ţiri ne recomanda să zburăm 50 de euro lunar din bugetul familiei pentru imigranţi, iar Parisul a devenit un Balc ceva mai mare, din cauza unora dintre ei (n.a. - a nu se înţelege că mă interesează ce face fostul jucător de tenis la dublu după ce intră în ţarcul din vestul României, era doar o comparaţie). Mistreţ să fiu ca să iau de bune prăpăstiile emise de miliardarul cu mustaţă...

* Uniunea Europeană anunţă că, în ciuda atentatelor de la umbra colosului metalic Tour Eiffel, nu va schimba politica de absorbţie a refugiaţilor din ţările musulmane. Normal, ipocrizia e jolly-jokerul perfect. Mai sunt şi alte locuri de descoperit, călătoria continuă, vorba spotului publicitar.

Citit 843 ori Ultima modificare Duminică, 15 Noiembrie 2015 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.