S-au găsit proiectanţi pentru Pasajul Dunărea

S-au găsit proiectanţi pentru Pasajul Dunărea
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

După cinci încercări consecutive eşuate, în decurs de peste o lună, Primăria a reuşit să găsească, în sfârşit, un proiectant pentru actualizarea documentaţiei necesare reparaţiilor capitale ale Pasajului "Dunărea". Este vorba despre firma Proiect SA, care a câştigat cea de-a şasea achiziţie publică lansată de municipalitate, cu o ofertă de 41.000 de lei fără TVA. Firma va avea la dispoziţie 60 de zile ca să actualizeze documentaţia realizată în 2015, pentru reparaţia capitală a pasajului care ameninţă de o bună bucată de vreme să le cadă în cap gălăţenilor.

Reabilitarea pasajului ar fi trebuit realizată în cadrul proiectului amplu de amenajare a zonei centrale a oraşului, dar, din păcate, a fost uitat. Nu mai puţin adevărat este că, pentru a reuşi să găsească proiectanţi, municipalitatea a fost nevoită să majoreze valoarea estimată a contractului de aproape patru ori, de la 13.200 de lei fără TVA la 50.000 de lei fără TVA.

După realizarea documentaţiei şi aprobarea ei, va fi nevoie de o licitaţie pentru găsirea unui constructor care să execute lucrările. În consecinţă, Pasajul "Dunărea" mai are de aşteptat! Pentru siguranţa dumneavoastră, evitaţi-l!

Citit 4958 ori Ultima modificare Marți, 19 Iunie 2018 21:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.