PACT pentru Galaţi a devenit partid politic

PACT pentru Galaţi a devenit partid politic
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Oraşul nostru s-a îmbogăţit cu un nou partid politic - PACT pentru Galaţi - care şi-a propus un obiectiv pe cât de îndrăzneţ, pe atât de necesar: „Împreună aducem înapoi cheful de a locui aici”.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, pe data de 31 mai 2019, la Bucureşti, "prima mişcare civică şi politică pornită de la firul ierbii, din Galaţi", a fost înregistrată de către Tribunal, în Registrul Partidelor Politice, având numărul 194.

„PACT pentru Galaţi este prima platformă civică şi politică a gălăţenilor, înfiinţată ca răspuns la problemele comunităţii noastre. Am decis să preluăm responsabilitatea şi să ne concentrăm pe soluţii”, afirmă membrii fondatori ai PACT pentru Galaţi: Alexandra Lucia Teodorescu – politolog, Sorin Frăsina – inginer, Laura Ghecenco – jurist, Bogdan Georgescu – economist, Rodica Fazakas - specialist IT, Corneliu Goldu – profesor.

Primele trei probleme majore la care noul partid caută soluţii şi îi invită pe gălăţeni să li se alăture sunt: redobândirea mobilităţii urbane, recâştigarea ethosului local şi reconectarea oraşului nostru la Dunăre.

Citit 6670 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.