Cine transformă o ruină în creşă

Cine transformă o ruină în creşă

Iulia Kelt
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Încadrat în clasa I de risc seismic, imobilul în stare avansată de degradare de pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 24 s-ar putea transforma, cu fonduri europene, într-o creşă destinată copiilor din Valea oraşului şi din zona centrală. Aşa cum aţi putut citi în "Viaţa liberă", pentru realizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii, inclusiv a expertizelor tehnice necesare pentru a solicita finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Primăria a lansat o licitaţie. Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul, pentru care s-au bătut cinci ofertanţi, a fost atribuit firmei Bia Consproiect SRL, cu o ofertă de 24.990 de lei fără TVA, preţul cel mai scăzut oferit. Termenul de realizare a serviciilor de proiectare este de 60 de zile de la data încheierii contractului, fiind exclusă perioada de obţinere a avizelor.

Citit 1869 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2019 18:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro