Pe care străzi ar putea creşte impozitele

Pe care străzi ar putea creşte impozitele

Lucrările de pe strada Plevnei, propusă pentru zona de impozitare B Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
2 comentarii

Un proiect de modificare a zonelor de impozitare a fost lansat în dezbatere publică de Primăria municipiului Galaţi pe portalul propriu. Consultând documentele postate pe www.primariagalati.ro, am descoperit o serie întreagă de străzi care ar urma să treacă din zona C de impozitare în zona B. Este vorba despre: strada Bravilor – nu şi aleea cu acelaşi nume, care rămâne în zona C – strada Leului, Olteniţa, Plevnei, Siretului, Spaniolă şi Vamei, dar şi de Vadul Cărăbuş. Strada Cerealelor, în schimb, este propusă să treacă în zona A din zona de impozitare B. Justificarea autorităţilor este aceea că pe aceste străzi s-au executat lucrări de modernizare.

Proiectul de hotărâre, expunerea de motive şi aportul de specialitate privind zonarea pot fi consultate atât pe site-ul Primăriei cât şi la sediul din Domnească nr. 54. Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare din partea persoanelor interesate, pot fi depuse zilnic până pe 12 octombrie prin mesaj electronic sau pe adresa strada Domnească nr. 54.

Citit 2973 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 16:03

2 comentarii

 • postat de VALENTIN Joi, 03 Octombrie 2019 11:03 109.103.134.*** Link la comentariu
  1
  4

  acus sunt gata cu pasi foarte inceti,cartierele BARBOSI si FILESTI si o sa ne treaca in zona A++++ de impozitare,abia astept impozitarea,nu reabilitarea zonelor

  Raportează
 • postat de ROSCA VASILE Joi, 03 Octombrie 2019 04:36 5.13.185.*** Link la comentariu
  1
  3

  Buna dimineata,va rog respectuos sa verificati in ce zona se afla strazile libertatii si v.panu din galati,strazi de domenuil trecutului ,nici taximetristii nu deservesc zona .In evidenta primariei figureaza ca strazi asfaltate ,contrar starii actuale.Asteptam un pct. de vedere.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro