Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
10 comentarii

Asocierea SC Rovis Lider SRL - ATU Consulting, cu Marsano - subcontractant este, potrivit informaţiilor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, câştigătoarea licitaţiei pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de reamenajare a zonei de la Inelul de Rocadă, organizată de Primăria Galaţi. Valoarea contractului este de 2.245.000 de lei fără TVA, iar asocierea a fost singura care a depus ofertă.

Potrivit datelor de pe portalul achiziţiilor publice, licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de reamenajare a zonei de la Inelul de Rocadă s-a finalizat ieri cu succes. Asocierea SC Rovis Lider SRL (lider) - ATU Consulting şi-a adjudecat contractul cu o ofertă de 2.245.000 de lei fără TVA, în condiţiile în care valoarea estimată a contractului fusese de 2.246.953,16 lei fără TVA, iar criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”.
Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, la Inelul de Rocadă vor fi proiectate şi executate "lucrări de arhitectură peisagistică a spaţiilor verzi". Elementul central al amenajării îl reprezintă o columnă. Este vorba, după cum prevede proiectul votat de aleşii locali, despre construirea unui stâlp central, de formă cilindrică, din beton armat, cu înălţimea de 26 de metri, pe care va fi aşezată statuia Sfântului Apostol Andrei. În jurul ansamblului monumental vor fi construite o jardinieră circulară gazonată şi alte patru cu flori sau plante ornamentale, separate de un spaţiu dalat. Zona va fi iluminată arhitectural, iar spaţiile verzi adiacente, irigate.
Statuia care îl va reprezenta pe ”Sf. Apostol Andrei” cu crucea sa constituie o lucrare de artă complexă care va face obiectul unui proiect separat. Proiectul prevede şi patru basoreliefuri cu imagini reprezentative, realizate pe laturile soclului. Pentru toate acestea, municipalitatea a lansat o consultare a pieţei, la începutul anului. Se dorea determinarea valorii estimate a acestor elemente şi a montajului lor, variante de materiale şi preţuri pentru fiecare variantă, termenul de realizare şi montare.

Citit 4280 ori Ultima modificare Joi, 02 Aprilie 2020 22:44

10 comentarii

 • postat de Mihai Machedon Luni, 13 Aprilie 2020 21:05 5.13.158.*** Link la comentariu
  0
  0

  Acum e momentul de smecherii la liciatii, ca nu mai e nimeni atent... toata lume e preocupata de covid.
  Exact asta ne lipsea, toate sunt puse la punct. Bani aruncati aiurea, inloc sa fie pastrati pt vremurile grele ce vin.
  Primarii stau linistiti pana la sfarsitul anului si trag tare acum pe vreme de criza.

  Raportează
 • postat de UN CREDINCIOS SMERIT Duminică, 05 Aprilie 2020 12:16 5.13.213.*** Link la comentariu
  0
  7

  ,,,,VREI- NU VREI,BEA GRIGORE AGHIAZMA,,;mai ceva ca-n EVUL MEDIU!Galatenii nu sunt chiar atat de religiosi si cufundati in bigotism incat sa-si fi dorit constructia asta de un gust cel putin indoielnic,si a naibii de costisitoare ,care sa mai si reprezinte si un personaj de legenda ,care ,din pacate nu are nimic cu realitatea concreta ,a vietii de fiecare zi a galateanului de ieri si de astazi...Un capitan la timona,un otelar in fata cuptorului,un tanar adancit in studiu,un pescar in barca ,tinand de navodul plin de peste,idei care reflecta mult mai concret realitatea vietii din orasul nostru!IN LOCUL DECIZIEI CONSILOIERILOR,MAI CORECT AR FI FOST CA LOCUITORII ORASULUI SA FI FOST CONSULTATI DACA NU PRINTR-UN REFERENDUM DESTUL DE COSTISITOR,MACAR PRIN INTTERMEDIUL
  MIJLOACELOR MEDIA!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!DACA BISERICA ISI DORESTE ASTFEL DE NAZDRAVANII ESTE LIBERA SA SI LE REALIZEZE PE TERENURILE PROPRII(SI ...SLAVA DOMNULUI,CA ARE DESTULE!!!),DIN BANI PROPRII SAU DIN DONATIILE CREDINCIOSILOR,CARE ARE DE UNDE!DEOCAMDATA ,NU SE MANIFESTA PREA ACTIV IN LUPTA DISPERATA A BIETILORSI FRAGILILOR OAMENI CU STIHIA UCIGASA;AICI,IN ACEASTA LUPTA ,LA PROPRIU ,PE VIATA SI PE MOARTE,PROFUND RESPECT SI APLAUZE ,RECUNOSTINTA SI MULTUMIRI NECONTENITE TUTUROR OAMENILOR IN ALB.TUTUROR CELOR CARE FAC CEVA CONCRET,IN BINELE NOSTRU,AL TUTUROR!SPUNEA UN INTELEPT CA DUMNEZEU DACA VREA,VINDECA PRIN MANA OAMENILOR IN ALB!ACESTIA,IN EXCLUSIVITATE DUC GREUL LUPTEI,EI SUNT EROII,EI ISI RISCA VIATA SI IN NICIUN CAZ CEI CARE DOAR SE ROAGA,indiferent ce rang bisericesc ar avea!!!

  Raportează
 • postat de Moustache Duminică, 05 Aprilie 2020 07:14 82.137.8.*** Link la comentariu
  0
  6

  De ce nu străzi suspendate pentru fluidizarea traficului și fără monumente care țin de gândirea unui om din antichitate.

  Raportează
 • postat de Gogoșari murati Vineri, 03 Aprilie 2020 18:35 5.13.162.*** Link la comentariu
  2
  11

  Tara arde, babele se piaptănă!

  Raportează
 • postat de Blade Vineri, 03 Aprilie 2020 18:33 89.137.231.*** Link la comentariu
  1
  13

  Blocurile hade de la rondou nu va trezesc atentia, d-le Primar?
  Sunt 30 de ani de mizerie la superlativ, la parterul lor; Cred ca asta ar trb sa va preocupe, nu atribuirea realizarii de bazaconii pe bani grei!

  Raportează
 • postat de Ionescu Vineri, 03 Aprilie 2020 10:16 89.137.30.*** Link la comentariu
  2
  17

  cloaca de la Popescu cand o demolati?

  Raportează
 • postat de Gabi Vineri, 03 Aprilie 2020 07:25 89.39.81.*** Link la comentariu
  2
  17

  Chiar nu e momentul pentru angajarea de lucrări la Inelul de Rocadă!

  Raportează
 • postat de Tanti Maria Vineri, 03 Aprilie 2020 06:49 82.76.153.*** Link la comentariu
  2
  14

  Arata a coliva cu lumanarea infipta in ea!

  Raportează
 • postat de Gălățean Vineri, 03 Aprilie 2020 05:33 86.124.206.*** Link la comentariu
  1
  11

  Către care arteră de circulație fă fi amplasată fața statuii?. Oare nu era mai bine să fi fost ceva circular poate arăta mai bine, cred că această statuie trebuie amplasată undeva la o intrare în oraș, care să reprezinte cu adevărat de ocrotitor al Galațiului. Sper sa se revină asupra acestei decizii că ar fi arătat mai bine.

  Raportează
 • postat de Corona Vineri, 03 Aprilie 2020 00:16 5.13.194.*** Link la comentariu
  12
  22

  Terminați cu astea odată și păstrați banii pentru spitale!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.