CANDIDATURI. Bogdan Rodeanu - la Primărie, George Stângă - la şefia Consiliului Judeţean

CANDIDATURI. Bogdan Rodeanu - la Primărie, George Stângă - la şefia Consiliului Judeţean
Evaluaţi acest articol
(41 voturi)

Deputatul USR Bogdan Rodeanu va candida la Primăria municipiului Galaţi susţinut de Alianţa USR-PLUS şi de PNL, iar senatorul PNL George Stângă va intra în bătălia pentru preşedinţia Consiliului Judeţean susţinut de PNL şi de USR-PLUS. Asumarea celor două candidaturi s-a făcut miercuri, 15 iulie, la nivel judeţean, iar astăzi, 16 iulie, la nivelul Biroului Permanent Naţional al PNL.

Trebuie spus că PNL şi-a validat, astăzi majoritatea candidaturilor pentru primariile şi consiliile judeţene din ţară, cu exceptia judeţelor Brăila, Giurgiu şi Bihor.

"Discutăm despre un protocol de susţinere reciprocă pentru cele două candidaturi, la Primăria municipiului Galaţi şi la Consiliul Judeţean Galaţi, nu despre o alianţă", ne-a declarat Bogdan Rodeanu, precizând că PNL şi USR-PLUS vor avea liste separate de candidaţi la Consiliul Local şi la Consiliul Judeţean.

Citit 3966 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2020 02:30

6 comentarii

 • postat de Bună dimineața
  Vineri, 17 Iulie 2020 06:04
  37.161.221.***
  PNL e piatra de moară în tandemul ăsta. Ștefan Baltă era un candidat potrivit în locul lui stângă și ar fi avut șanse reale dar așa îl trage și pe Rodeanu în jos.
  3
  5
  Raportează
 • postat de Andrei
  Vineri, 17 Iulie 2020 01:55
  92.86.39.***
  În... sfârșit!
  9
  35
  Raportează
 • postat de Adrian
  Joi, 16 Iulie 2020 22:58
  89.39.81.***
  ))))) sanse reale ))))) stanga??))))) Rodeanu????))))
  33
  11
  Raportează
 • postat de Satul de PSD si de membrii ALDE care il critica pe Rodeanu
  Joi, 16 Iulie 2020 21:42
  86.124.203.***
  Orasul este condus de 30 de ani de PSD. In 3 deceni ani nu au fost in stare sa atraga nici investitori in Parcul Industrial Galati pentru a avea locuri de munca nici sa construiasca un spital modern. In 30 de ani au invatat sa exceleze la borduri si pavaje, aici da. Daca asta e tot ce doriti votati PSD inca 30 de ani, daca doriti mai mult pentru orasul Galati, votati candidatul USR PLUS sustinut si de PNL la Primaria orasului Galati.
  13
  36
  Raportează
 • Joi, 16 Iulie 2020 18:15
  95.76.3.***
  Citești articolul și te-apucă râsul când vezi cu ce propuneri a venit terciul ăsta de alianță de dreapta! Vreau să spun ceva legat de cei doi indivizi! Aș putea veni și cu informații date de fani pnl sau usr-plus, dar aș dori să vorbesc despre experiențele mele personale.

  --> rodeanu: Pe vechiul cont de feisbucilic, i-am comentat odată la o postare cât se poate de respectuos și cu argumente și m-a blocat pentru că... sunt "postac PSD-ist";
  --> stângă: Tot pe vechiul cont de feisbucilic, l-am avut la prieteni, până m-a scos pentru că cel mai probabil nu era mulțumit de postările mele anti-pnl și anti-iohanes...

  Subiectivism tipic românesc...

  Privind comentariul lui „florin” (numele proprii se scriu cu literă mare la început...):
  - la ce te referi prin „competenți”? Competenți per total sau într-o anumită privință??
  - „toata presa va striga ca galatenii sunt rosii”. Care TOATĂ presa??
  - „Propuneri facute parca special sa cistige PSD”. Mă îndoiesc total că ăsta e scopul! Orice partid vrea să câștige cât mai multe primării, consilii județene, mandate de parlamentari etc.

  Trecând peste simpatii și antipatii politice, să facem o analiză, ZIC! Analiza va fi despre PSD (care e pe buzele tuturor de bine, de rău; este principalul partid de stânga) vs pnl-usr-plus (principala forță de dreapta):
  --> Avem un primar și un președinte de consiliu județean care s-au remarcat prin numeroase schimbări aduse. Cele mai importante CONSIDER că sunt: reabilitări de școli, drumuri (intraurbane sau intrajudețene) și spitale, modernizarea străzii principale, a centrului, achiziția de mijloace de transport NOI, sediu nou pentru muzeul de arte vizuale, seră nouă de plante tropicale. Mai sunt și altele. Cum zice Mircea Badea, mulți români, inclusiv gălățeni, sunt interesați de „stradă, școală și spital”, de care domnii Pucheanu și Fotea s-au ocupat.
  --> Nu i-am urmărit pe cei doi "dreptaci" pentru că pe mine NU mă interesează oamenii de dreapta, doctrina de dreapta. Totuși, am văzut diverse postări sponsorizate. Amândoi au mișcat câte ceva ca parlamentari (așa cum se mișcă parlamentarii). Totuși, eu nu am auzit să se fi zbătut în vreun fel pentru orașul sau județul Galați. Totuși... dacă aveți informații că au făcut ceva, rog frumos să lăsați un comentariu și promit că voi investiga.

  După cum stă treaba, sunt șanse (foarte) mari să câștige PSD la Galați. Asta nu înseamnă că este imposibil să câștige alianța de dreapta, numai că este (foarte) greu pentru cei doi domni de dreapta. Motivul este că domnii Pucheanu și Fotea au făcut schimbări la Galați. Este dificil să vii să te lupți cu cineva care a făcut lucruri (bune sau mai puțin bune). Oricum ar fi, eu aștept cu mult interes alegerile locale. Chiar sunt curios să văd cum votează gălățenii după acești patru ani de numeroase schimbări!
  35
  15
  Raportează
 • postat de florin
  Joi, 16 Iulie 2020 15:54
  86.124.206.***
  Inca o data PNL Galati nu a reusit sa propuna candidati competenti pentru galateni!Si dupa alegeri toata presa va striga ca galatenii sunt rosii!!!!!Propuneri facute parca special sa cistige PSD!!!!
  38
  39
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.