Candidații la fotoliul de primar îi cheamă pe gălățeni la vot

Candidații la fotoliul de primar îi cheamă pe gălățeni la vot
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

În cele ce urmează, "Viaţa liberă" vă prezintă, într-un spaţiu pus la dispoziţie gratuit, mesajele candidaţilor la funcţia de primar al municipiului Galaţi, prezentate în ordinea în care aceştia vor apărea pe buletinele de vot.

Ionuţ Florin Pucheanu - PSD
Candidez pentru un nou mandat de primar al municipiului Galați pentru că sunt hotărât să continuăm modernizarea și dezvoltarea orașului nostru. Galațiul s-a schimbat mult în ultimii ani și voi continua să fac tot ceea se poate pentru ca fiecare dintre noi să fie mândru de orașul lui.
Galațiul are nevoie de continuitate, de o viziune coerentă, corectă și realistă asupra potențialului de dezvoltare a orașului. Proiectele pe care le propun oamenilor sunt realiste, bazate pe nevoile actuale ale orașului și pe experiența anilor trecuți care ne-au arătat că Galațiul se află pe drumul cel bun!
Fondurile europene sunt soluția pentru dezvoltare, iar actuala echipă din primărie a atras în ultimii patru ani 200 de milioane de euro pentru modernizarea și transformarea în bine  a orașului.
Voi continua proiectele deja începute și voi propune noi direcții pentru ca Galațiul să devină un model și un adevărat pol de dezvoltare regională.
Continuăm cu încredere!

***

Cătălin Cristache - PMP
Sunt ferm convins că Galațiul are un potențial extraordinar, care nu a fost pus încă în valoare. Și mai cred cu tărie că, pe 27 septembrie, nu avem voie să ratăm șansa de a înlătura dominația de 30 de ani a PSD, care a transformat Galațiul într-un oraș fără viitor, fără viață și fără orizont.
Gândiți-vă bine cine vreți să vă administreze orașul în următorii patru ani! Eu și echipa mea de la PMP suntem cea mai bună soluție. Suntem singurul partid cu adevărat de dreapta, care face o opoziție reală PSD-ului. Avem cei mai buni candidați. Deschidem lista de la Consiliul Local Galați cu un supercampion al României, Dorinel Munteanu, omul care, prin performanțele obținute cu Oțelul, a scos în stradă mai mulți oameni decât toate partidele împreună. Candidații PMP sunt oameni de carieră, oameni curați și integri, profesioniști desăvârșiți în domeniile lor. Chiar aveți cu cine vota. Împreună, eu și ECHIPA mea fantastică, suntem trup și suflet pentru Galați!

***

Cristian Dima - ALDE
Dragi gălățeni,
Aceste alegeri sunt șansa dumneavoastră să decideți cu privire la care e cea mai bună cale de urmat pentru Galați.
ALDE a propus o echipă de candidați cu experiență, oameni competenți, pentru că avem nevoie de oameni capabili să administreze problemele unei comunități, nu să învețe la locul de muncă ce are de făcut.
ALDE Galați oferă o oportunitate pentru o nouă abordare profesională a politicii locale. Un vot pentru candidații ALDE va fi un vot pentru schimbarea în bine a locului în care trăim.
Nu am venit cu lozinci frumoase în fața dumneavoastră, cu promisiuni electorale, ci cu lucruri care se pot realiza.
Mergeți la urne și alegeți cu inima pentru prezentul dumneavoastră și, mai presus de orice, pentru viitorul copiilor noștri.
Cântăriți bine și votați înțelept. E un îndemn sincer și vă mulțumesc că-mi îngăduiți să vi-l adresez!
Pe 27 septembrie, votați Cristian Dima, poziția 3 pe buletinul de vot și ALDE pentru Consiliul Local, poziția 4!

***

Marius Stan - ProRomânia
Dragi gălăţeni, ÎMPREUNĂ am început modernizarea Galaţiului, ÎMPREUNĂ doresc să continuăm ce am început. În programul meu de dezvoltare a orașului am următoarele domenii țintă: infrastructură, sănătate, protecție socială, digitalizarea serviciilor Primăriei, refacerea Centrului Istoric, sprijinirea sportului, culturii și a învățământului, precum și susținerea mediului de afaceri. Pe 27 septembrie, gălățenii au puterea de a-și decide viitorul! PRO România este alegerea pentru un oraș dezvoltat, curat și sigur! ÎMPREUNĂ putem înlătura de la "butoane" frăția nocivă PSD-PNL, care nu a făcut nimic pentru gălățeni în ultimii 30 de ani! Vremea vorbelor și a minciunilor a trecut, e timpul faptelor! Împreună putem demara proiecte majore de infrastructură care să transforme Galațiul într-o adevărată metropolă europeană! Votați candidații PRO România! Galațiul are nevoie ACUM de un primar cu experiență și cu viziune! Votați MARIUS STAN - Primar pentru Galați! ÎMPREUNĂ pentru Galați!

***

Picu Apostol Roman - PPU(S-L)
Copiii noștri merită să fie în siguranţă la şcoală, să învețe în grădinițe și şcoli moderne, să aibă egalitate de șanse. De aceea, mi-am propus ca în mandatul meu de primar, să fac accesul la educație de calitate şi sănătate o prioritate absolută pentru fiecare copil, indiferent de mediul din care provine. Mi-am propus ca în primii doi ani de mandat să modernizez şi să construiesc 10 creşe şi 10 grădinițe noi.
Voi înființa un program de autobuze școlare în cartiere.
Voi asigura asistenţă medicală gratuită și de calitate prin cabinetele şcolare medicale şi stomatologice.
După 16 ani de administrație în care m-am zbătut ca Galatiul să ajungă pe locul 4 în ţară la atragerea de fonduri europene, am expertiza şi dorința de a transforma orașul nostru într-un mediu prietenos cu copiii, în care ei să se dezvolte sănătos.
Trebuie sa asiguram tuturor o dezvoltare cu cele mai bune șanse.
Voi realiza acest lucru alături de echipa PPU(s-l), o echipă profesionistă, cu viziune, suflet și dorință de a face bine pentru toţi oamenii.
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

***

Adriana Elena Tudor - AUR
Sunt Adriana-ElenaTudor, candidat la funcția de Primar al municipiului Galați din partea partidului AUR - Alianța pentru Unirea Românilor. Preocuparea mea principală este oprirea depopulării orașului. Sunt mai multe direcții de acțiune pentru aceasta: redescoperirea Dunării și folosirea sustenabilă a imensului ei potențial; crearea și modernizarea infrastructurii; depolitizarea, digitalizarea, transparentizarea și interconectarea instituțiilor administrative pentru fluidizarea proceselor administrative și atragerea de investitori. Avem un oraș frumos pe care toți îl dorim înnoit și modernizat. Putem face aceasta numai împreună. Puterea este la noi și se exercită simplu: prin VOT. FIECARE VOT CONTEAZĂ pentru o schimbare adevărată!

***

Emanuel Olaru - Re:START
Vreau să trăiesc într-un oraş "ca afară". Staţi puţin şi gândiţi-vă. Au trecut 30 de ani, de nimic. Cum o să arate Galaţiul peste încă 30 de ani? La noi, administraţia roşie de până acum ori nu a ştiut, ori nu a putut, ori nu a vrut. De ce? Pentru ca NU LE PASA de voi. Trebuie o schimbare. Soarta oraşului Galaţi depinde şi de votul tău. Mergi la vot!
M-am săturat să tot tânjesc după un trai mai bun în oraşul meu. M-am săturat să văd tinerii cum pleacă în altă parte, spre "un trai mai bun". M-am săturat de gogoşi electorale. M-am săturat să văd gălăţeni trişti. M-am săturat de corupţie, nepotism şi furt în administraţia locală. M-am săturat să văd praf, mizerie şi nepăsare la tot pasul. Tu nu? Eu nu mai pot trăi aşa, vreau mai mult pentru mine. Tu? Mergi la vot.
Sunt gălăţeanul Emanuel Olaru, candidat din partea Partidului Re:Start Romania pentru Primăria Municipiului Galaţi. Sunt inginer proiectant. Ştiu, vreau şi pot face din oraşul Galaţi un oraş "ca afară".

***

Bogdan Ionel Rodeanu - USRPLUS
Dragă gălățeanule,
La alegerile locale din 2016, peste 60% dintre alegători nu au votat.
Acum, suntem într-o situaţie critică.
Tinerii pleacă, oportunități nu sunt, salariile sunt mici, angajatori importanți nu vin. Firmele se închid şi pierdem multe locuri de muncă.
Știm că vrei să pleci, dar avem o soluție testată: Galațiul Metropolitan!
Ne asociem cu comunele din jur, aşa cum au facut Clujul şi Oradea, ne dezvoltăm prin fonduri europene, atragem angajatori și menținem tinerii în Galați.
Galațiul Metropolitan înseamnă dezvoltarea cu bani europeni, nu cu borduri pe credit.
Ne asociem cu comunele învecinate pentru a accesa fondurile europene nerambursabile pentru coeziune.
Doar așa vom deveni atractivi pentru angajatori: Vom dezvolta transportul metropolitan, rețeaua de utilități și serviciile publice. Totul prin fonduri europene. 1,5 miliarde de euro.
Doar așa vom atrage investiții private. 200 de milioane de euro.
Doar așa vom crea noi locuri de muncă bine plătite.15.000.
Doar așa vom valorifica universitățile.
Doar așa vom menține tinerii la Galați.
Duminică, vino la vot!

***

Andrei Velea - PACT pentru Galaţi
Dragi gălățeni,
Prioritățile pentru Galați se văd altfel aici decât la București. Noi știm mai bine ceea ce ne trebuie! Sunt gălățean, fiu de lucrători în Combinat și sunt inginer de calculatoare. Sunt înconjurat de o echipă excepțională de consilieri PACT pentru Galați, singurul partid local. Vreau să aduc investiții aici, locuri de muncă, să reabilitez Centrul Istoric și să sprijin construcția unui aeroport. Refuz jocurile de culise ale partidelor de București și mă bazez doar pe votul gălățenilor!
Planul nostru este ambițios, pragmatic și bazat pe principii liberale autentice. Conține 142 de proiecte pentru oraș, un program de relansare economică, o componentă de reabilitare a Centrului Istoric și un set de măsuri pentru o reformă reală a învățământului local. Strategia noastră se bazează pe reconectarea orașului la Dunăre, pe dezvoltarea firească împreună cu Brăila și pe acordarea loturilor de teren pentru case. Planul nostru detaliat poate fi consultat aici: www.pactpentrugalati.ro/planul

***

Ștefan Baltă - PER
Stimi gălățeni,
Sunt Ștefan Baltă, inginer în protecția mediului și conferențiar dr. la Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați.
Cu votul fiecăruia dintre dumneavoastră, Partidul Ecologist Român are șansa să câștige alegerile locale și să determine o dezvoltare reală a orașului!
Cu votul dumneavoastră ecologizăm și reabilităm spațiile verzi din toate cartierele! Plantăm perdele forestiere în jurul orașului pentru aer mai curat! Atragem investitori prin calificarea forței de muncă și facilități fiscale! Implementăm un management modern al deșeurilor! Valorificăm apele din jurul Galațiului pentru agrement și turism!
Cu fonduri europene schimbăm iluminatul stradal, modernizăm parcul auto pentru transportul public, reabilităm clădirile de patrimoniu! Vom accesa fonduri europene în toate domeniile care duc la dezvoltarea orașului și la creșterea nivelului de trai al fiecăruia dintre noi!
Pe 27 septembrie, "pornim pe verde" pentru un oraș și o administrație curate!

***

Daniela Simona Vreme - independent
Am o experiență de 8 ani în administrație, sunt economist și mi-am construit cariera profesională în mediul privat, acumulând o experiență de peste 15 ani în funcții de conducere, ceea ce mă recomandă să ocup funcția de primar independent.
În calitate de primar independent, voi contribui alături de gălățeni la construirea unui oraș modern, iar prin implicarea mea în administrație, doresc să nu ne mai raportăm la alte orașe din vestul țării, ci din contră, să devenim noi un oraș etalon pentru întreaga țară.
Ca acest lucru să fie posibil, trebuie să venim cu toții pe 27 septembrie la vot. Orice persoană care nu se prezintă la vot, în realitate dublează puterea votului celui care votează pentru interese de partid. Nu trebuie să stăm în casă și nici să fim nepăsători, deoarece acest lucru ne condamnă la încă 4 ani de subdezvoltare.
A venit VREMEa să avem încredere într-un candidat independent și să votăm Daniela Simona Vreme, pentru funcțiile de primar și consilier local ale Mun. Galați.

Citit 5481 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2020 10:34

24 comentarii

 • postat de comunismul
  Miercuri, 30 Septembrie 2020 18:48
  5.13.252.***
  la vot! ca sa va mai fure patru ani din viata!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tepes
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 22:30
  109.166.131.***
  bai fratilor nu mai votati psd ca iar o sa fim "orasul rosu" voi nu vedeti ca toate orasele din vestul tarii s-au dezvoltat si toate au in comun acelasi lucru faptul ca sunt anti- psd! jos ciuma rosie ! vrem locuri de munca nu borduri !
  0
  6
  Raportează
 • postat de Hai la vot!
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 21:52
  185.230.182.***
  De ani de zile banii orasului s-au dus pe lucrari de constructii mai mult sau mai putin importante...
  Banuiesc ca daca Vega/Lemacons/Tancrad si inca cativa aveau ca si obiect de activitate constructii de parcuri acum eram cel mai verde oras din UE.
  Pucheanu ii are in spate pe vechii Nica,Paslaru Pintea si Popa F ce s-au ascuns un pic...
  In Primarie numai profesionisti!
  Tinerii au plecat si pleaca in continuare.
  Parintii si bunicii lor plang,jelesc de dorul lor si al nepotilor dar tot cu groparii orasului voteaza!
  Nu ne mai facem bine...
  0
  7
  Raportează
 • postat de Tudor V
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 21:49
  89.136.0.***
  Bai fratilor (ma refer la fratiorii care au avut ceva de spus pana acum in administratie, prin functiile detinute, gen Picu si Pucheanu, dar si la parlamentarii nnevazuti la Galati Rodeanu si Dima), c anume nu v-a lasat sa faceti ce promiteti acum in cei patru ani si... trecuti? Sper sa nu va voteze nici parintii pe care i-ati mintit cu promisiunile anterioare, dar mai ales parintii copiilor care sunt membri obligati prin contractul de munca in formatiunile din care faceti parte, sa nu va mai voteze, sa-si faca fotografii de acasa cu votul din cabina, pe care sa vi le trimita pentru confirmarea primelor si a salariilor nesimtite (inclusiv celor date pensionarilor proveniti din institutii de stat - gen servicii, politii, anaf, pompieri si alti atarnati)! Speram ca in acest moment cand se vede minciuna si tupeul celor care atunci cand au avut putere, in ultimii zeci de ani nu au votat mariri de pensii/salarii (la nivelul celor din UE), incearca sa pacaleasca inca odata, sugerand cai ei vor dar altii sunt de vina! Dragnea, Basescu, iliescu. Desi singurul psd este vinovat. O formatiune putreda pana in maduva formatiunii!
  0
  4
  Raportează
 • postat de Robert Gioni
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 20:13
  93.122.250.***
  PUCHEANU PRIMAR!
  CONTINUĂM CU ÎNCREDERE!
  8
  0
  Raportează
 • postat de Candidat independent
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 18:53
  89.137.230.***
  Peste 4 ani voi candida la primarie si propun galatenilor daca sunt de acord urmatoarele obiective:

  - Aeroport ( daca vom conecta orasul prin acest aeroport vor veni sute de investitori si vom avea locuri de munca bine platite, va beneficia de aeroport si Braila, Focsani, Barlad, Tecuci si asa mai departe)
  - Aqualand, Aventura parc, Discoteci ( oamenii dupa ce vin de la munca nu au unde merge sa se distreze si sa se simta bine si de aceea propun ca cetatenii sa fie mai fericiti si sa nu ii mai vad tristi. In fiecare cartier vom deschide o Discoteca cu muzica buna si cu multe concursuri)
  - Dunare, Siret, Prut, Brates, Catusa ( vom exploata aceste ape in asa fel incat sa oferim irigatii pt o agricultura puternica , vom pune in valoare aceste ape pentru inot, caiac-canoie, sporturi nautice, plimbari cu barca, cu pluta, cu hidrobicicleta, pontoane , vom relua cursele cu Vaporul spre Tulcea, Sulina, Marea Neagra, Braila si in acest fel vom descongestiona traficul rutier )
  - Sport ( vom oferi tinerilor posibilitatea de a juca gratuit tenis de camp , fotbal, baschet si alte sporturi - in momentul de fata daca vrei sa practici aceste sporturi nu ai cum desi sunt zeci de terenuri dar sunt ale scolilor si doar cei de acolo au acces sau sunt private si prea costisitoare pt omul de rand care vrea sa faca miscare. Din aceasta cauza tinerii in loc sa faca sport se duc prin baruri si la jocurile de noroc)
  Stomatologie de urgenta non stop cu preturi decente si corecte astfel incat toata lumea sa aiba acces ( ne-am saturat de cei din privat care ne jecmanesc si au niste preturi astronomice si din aceasta cauza 80% dintre cetatenii orasului au dantura distrusa si asta are implicatii mari in societate)
  - Plantare de pomi ( vom planta pomi peste tot in oras si in jurul orasului vom crea o bariera de pomi care sa opreasca praful si poluarea , voi crea cel mai verde oras din tara )
  - Educatia - ( educatia va fi prioritara, practic vom invata cu cei mai buni experti si meseriasi fiecare tanar somer o meserie indiferent care este ea pt ca atunci cand vin investitorii sa gaseasca oameni calificati si dornici de munca care va fi bine platita, fara educatie, calificare, invatamant de calitate nu vom ajunge nicaieri)
  Sanatate - ( programe de nutritie si servicii corecte in spitale la preturi corecte. Este inadmisibil sa vezi cum 60% dintre cetateni sunt obezi, nu fac sport si mananca nesanatos)
  Piete - ( eliminarea tuturor bisnitarilor din piete si acces doar pt producatori pt ca lumea sa cumpere la pretul corect legume si fructe)
  Eliminarea surselor de praf - ( e inadmisibil ca pe strada nae leonard autorurismele sa incalece bordura pe acea fasie de pamant si sa care tot noroiul apoi in strada si prin oras. Solutia: acea fasie de pamant se elimina si se asfalteaza si raman doar pomii. In strainanate tot asa o sa vedeti. Au facut o treaba buna. Vom demara si asfaltarea trotuarelor in cartiere si a zonelor cu gropi de pe strazile din cartiere sau cu ciment)
  Strazi - ( sezizari privind gropile - cetatenii vor seziza orice groapa aparuta peste noapte si imediat o echipa operativa pregatita o vor astupa a doua zi, zilnic cetatenii isi distrug masinile in gropi, denivelari , borduri inalte)
  Tiroliana - ( voi construi cea mai lunga tiroliana din Romania care sa traverseze Dunarea ..un stalp va fi amplasat in parcul de la turnul de televiziune si celalalt pe malul tulcean)
  Port de ambarcatiuni ( exista dar practic galatenii nu au acces sa se plimbe cu o salupa, cu un iaht pe Dunare sau skijet, nu e niciun investitor care sa ofere acestea galatenilor, nu am vazut pe cineva care sa inchirieze caiace sau altceva)
  Fabrici si uzine - ( in jurul orasului si in judet vom construi hale de productie, fabrici de la zero si ateliere si se va produce aici tot ce e nevoie pentru industrie, agricultura, servicii etc)
  Drumuri expres ( orasul are nevoie sa fie conectat si soferii sa parcurga rapid distanta galati-braila, galati-buzau , galati-barlad-iasi, galati-tulcea , galati-ploiesti , galati-brasov , galati - focsani , etc)
  Depoluare ( aveam o mare problema cu poluarea apelor in special - peste tot numai deseuri in apa si substante periculoase si cancerigene deversate in ape. Vom lua masurile cele mai dure impotriva celor care polueaza lacurile, Dunarea, Siretul etc. Apele trebuie aduse la starea initiala de acum 100-200 de ani..sa fie curate ca lacrima si sa dezvoltam industria piscicola, fabrica de conserve, piata de peste)
  Infactionalitate zero ( Da! Ati citit bine! Zero! In strada vor patrula non stop echipe specializate inarmate si vom preveni si prinde toti infractorii. Pe vremuri erau echipe formate dintr-un politist bine pregatit si curajos si dur si 2 jandarmi cu AK47 si nimeni nu avea curaj sa faca vreo prostie. Acum agentii sunt timorati, nu se pot apara, sunt atacati, injunghiati, batuti)
  Siguranta copiilor ( infiintarea unor echipe specializate in prinderea tutoror pedofililor si castrarea lor. Copiii nu mai au curaj sa iasa din casa sa se joace de frica acestora)
  -Ajutor pentru mame pentru cresterea copilului , educatie, invatamant
  - Interzicerea manelelor si a melodiilor de prost gust la terase, curti , priveghi, localuri, etc. Vrei sa asculti acea muzica o asculti doar la tine in casa sau in masina cu geamurile inchise si nu la maxim sa auda si ceilalti, nimeni nu e obligat sa isi asculte scarbosenia de zgomot, pe faleza doar muzica in armonie cu peisajul, Dunarea si lumea care se plimba, educatia o face patronul localului si el are misiunea sa aleaga muzica buna pentru cetateni. nu observati cat de mult s-a tiganizat orasul asta?)
  - Mese de tenis, sah si aparate de fitness in toate parcurile si cartierele
  - Fatadele blocurilor ( toate fatedele blocurilor nu vor mai fi gri, murdare sau negre si le vom da culoare si astfel vom avea un oras frumos si atragator, incepem cu un program pilot pe un cartier si vom colora toate blocurile astfel incat va fi si obiectiv turistic pentru alti cetateni din alte orase)
  Turism - ( vom pune in valoare orice casa, zona, si trasee din oras si judet, Dunarea si toate lacurile si apele curgatoare. La catusa practic nu sunt amenajate pontoane si rampe )
  - Centru de echitatie si plimbari in natura cu caii ( exista deja o initiativa dar nu e suficient, trebuie un centru pentru concursuri de sarituri precum cel de la Prejmer)
  - Raliul Galatiului
  - Incurajarea tuturor cetatenilor sa vina la serviciu cu bicicleta ( la locul de munca fiecare sa aiba unde lasa in siguranta bicicleta )
  - Bazin olimpic si reabilitarea tuturor piscinelor din oras
  - Sala de atletism sa aiba cetatenii unde alerga pe timp de iarna
  - Pista de alergare Dunarea refacuta si acces gratuit pe alergatori
  - Construirea din fonduri europene a unei sali polivalente unde sa se tina concerte pe timp de iarna, competitii sportivesi acces pt toti cetatenii care vor sa faca sport acolo

  Acestea sunt doar cateva dintre proiectele propuse de mine in calitate de viitor primar al orasului Galati. Cetetenii asta vor. un oras curat, modern, ecologic, nepoluant, frumos, dezvoltat, cu salarii mari si preturi mici, un oras verde, fara praf si in care te poti distra fara sa mai pleci in alte orase sau alte tari.

  Peste 4 ani astept votul dumneavoastra stimati cetateni si veti vedea ca pot conduce cu mana de fier acest oras si voi destructura toate mafiile din institutii si care fura banul public. Cum e posibil sa te duci la spital si sa iti spuna sa vii cu pansament de acasa, spirt, medicamente si altele in conditiile in care cetatenii sunt asigurati si au virat banii timp de ani de zile. Concluzia: se fura in spitale, se face deturnare de fonduri si se cheltuie bani pe ce nu trebuie. Cetatenii sa stie ca in mandatul meu vor avea servicii medicale de calitate gratuite in spitalele publice si nu vor mai pleca morti sau infectati de acolo.

  Va astept la vot peste 4 ani! Cu respect pentru toti oamenii buni din oras Viitorul Primar al orasului Galati !
  1
  4
  Raportează
 • postat de WillyFog
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 14:54
  5.13.188.***
  Să iasă oricine numai Ionut Pucheanu nu..Acest primar nu a făcut nimic concret decât să pună "borduri" și este lăudat până peste cap de postacii lui de serviciu și de unii gălățeni slab inspirați..PSD e nociv pentru Galați ,daca Pucheanu crede că e de ajuns că primar sa asfaltezi strazile se înșeală,lumea vrea locuri de munca,investitori,parcuri,spatii verzi nu străzi betonate frumos..In 1990 mai mergea sa faci doar asta dar acum e foarte insuficient.Daca câștigă Pucheanu este clar că nu ne vom vindeca de PSD niciodată la Galați,de ciuma rosie,toate orasele mari o să treacă pe PNL,pe USR iar noi rămânem cu Ionuț Pucheanu,asfaltatorul..Trist dar gălățenii nu se învață niciodată și nu vad cat rău a făcut PSD Galațiului vreme de 30 de ani..daca astea sunt realizările primarului Pucheanu ,sa pui niste borduri și există și marea masă de oameni care pentru asta îl laudă de nu se mai poate,dati-mi voie sa zic că gălățenii au un IQ mic,majoritatea din ei,cum sa votezi PSD de 30 de ani?Cum să îl fi votat pe Dumitru Nicolae,primarul zero,cum sa îl lauzi pe Pucheanu care are realizări extrem de minime..înseamnă că nu știm deloc ce poate face un primar adevărat pentru orașul lui..Daca Pucheanu va reprezintă,bravo gălățeni va asemănați cu vasluienii și acolo e tot la fel,celelalte orașe o sa se vindece de ciuma rosie,noi nu.Trist.Votati altceva decât PSD..că sa ne fie cu adevărat mai bine că în acești 30 de ani.
  6
  29
  Raportează
 • postat de ss
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 14:22
  5.13.198.***
  jenantul ala si-a pus numele ca sa stie cine e cu limbuta prin dosul primarului, astia au tras Galatiul in mocirla in care se afla astazi, de fapt nu e mocirla, e o mlastina din care nu mai iesim!
  0
  22
  Raportează
 • postat de ss
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 14:19
  5.13.198.***
  ies oile la vot, pt astia conteaza doar sigla, poate sa fie materialul maroniu cu tot ca mot ca asta voteaza de 30 de ani.....dupa care isi plang de mila!
  2
  20
  Raportează
 • postat de Popescu
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 13:57
  5.13.199.***
  In 2 tururi pucheanu nu mai exista. Asa un tur este bataie de joc. O sa castige din nou datorita caracatitei psd si a bugetarilor, pensionarilor care mai primesc un os.
  3
  20
  Raportează
 • postat de Alegator perseverent.
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 13:27
  89.137.138.***
  Bla,bla,bla.....! Fiecare,cu punctul(unghiul) lui de vedere ! Dupa alegeri,aceste promisiuni vor fi uitate !
  Restantele (nevoile) Galatiului,sunt prea mari(multe) pentru a fi indeplinite !
  0
  22
  Raportează
 • postat de Trebuie 2 TURURI !
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 13:25
  81.12.149.***
  După declaraţii, aproape toţi candidaţii par cu intenţii bune. Şi chiar cred că vor să facă ceva totuşi pentru acest oraş de care şi-au bătut joc toţi conducătorii acestuia de după Revoluţie!
  Problema e alta: ce sprijin vor avea aceştia şi ce legimitate va avea acela care va ieşi la vot doar cu 9-10% dintre alegători.
  Faptul că Primarul se alege dintr-UN SINGUR TUR este cea mai mare greşeală a politicienilor şi cea mai mare durere a cetăţenilor. De aceea este vremea să-i sancţionăm pe vechii politicieni şi să alegem ALTCEVA pentru binele Galaţiului!
  RUŞINE FOŞTILOR POLITICIENI !
  1
  21
  Raportează
 • postat de relu
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 13:11
  136.255.148.***
  ce s-a facut????? CE II RECOMANDA ????? SI DIN CE BANI?????? CATE DATORII ARE GALATIUL????? CAT TIMP TREBUIE SA PLATIM PENTRU EI?????? A AJUNS CEVA LA FINAL SI ARATĂ OK???????? TOATE , SI CATE ALTELE , AU UN RASPUNS . ESTE BINE SA IL STITI CA SA VOTATI. INCERCATI SA VA INFORMATI CA SA NU AVETI PE CONSTIINTA CA ATI GRESIT. DACA NU AVETI TIMP SA VA INFORMATI, NU LUATI IN CALCUL DOAR PENSIILE, LASATI TINERII SA VOTEZE. MACAR ANULATI VOTUL .
  1
  14
  Raportează
 • postat de ANUNT IMPORTANT :
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 12:23
  91.195.98.***
  datorita pandemiei de Ciuma Rosie , care bantuie tara si orasul de aproximativ 30 de ani , sfatuim persoanele varstnice care sunt mai vulnerabile , ca in ziua votului sa stea in casa !
  Multumim pentru intelegere !
  4
  23
  Raportează
 • postat de Agamita Dandanache
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 12:14
  213.218.53.***
  Unde as putea sa vomit, fara sa deranjez pe nimeni? Chiar nu aveam nimic la stomac, dar citind acest articol, brusc ma simt rau si imi vine sa vars...
  1
  13
  Raportează
 • postat de Scripnic Lilian
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 11:08
  86.127.213.***
  Va salut dragi gălățeni. Am cunoscut-o pe Adriana Tudor in circumstanțe încercând de a schimba ceva in societatea noastră, atât pe plan local cât și in țara. Sunt convis ca ceia ce o motivează pentru a candidă la primarie este dorinta de a contribui cu ceva bun, dragostea ei pentru neamul nostru și țară, care deocamdată ne mai este casa. O cunosc ca și persoana onesta și corecta. Oricine va ajunge in postura de primar și va dori sa schimbe lucrurile altfel va fi nevoit sa înfrunte un întreg sistem bolnav și vicios. Adriana este o fire luptătoare și capabilă, iar in spatele ei e o echipa care o va susține mereu!
  10
  4
  Raportează
 • postat de Dan M.
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 11:00
  134.191.232.***
  O cunosc pe doamna Adriana Tudor de 10 ani. E un bun profesionist și o persoană devotată. Dacă știe să administreze o filială de multinațională și în același timp găsește resurse și pentru acte de voluntariat atunci cu siguranță va ști să administreze și un oraș.
  Singurul dezavantaj: nu face parte din nici un clan.
  12
  4
  Raportează
 • postat de remus stroe
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 09:47
  194.105.20.***
  Pucheanu, de departe! Se voteaza omul, nu partidul. Plus ca la Galati pnl e mult mai nociv decat psd.
  USR are un candidat prea slab, ceilalti sunt de umplutura. Categoric, Pucheanu!
  55
  20
  Raportează
 • postat de Q§A
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 09:42
  188.24.242.***
  Am o întrebare pt dl Marius Stan... Tunelul, cum rămâne cu tunelul? Mai plătim niște studii de fezabilitate?
  11
  42
  Raportează
 • postat de mmmmmm37
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 09:40
  5.13.231.***
  Citesc si ma minunez (pardon, intristez),..actualul primar nu pomeneste nimic de crearea de noi locuri de munca !!! si daca ar vorbi, va trebui sa vina si cu exemplul dat in actualul mandat, sper in curand, fostul mandat. CE facem cu TINERII??? dle IP ??
  Si ma mai frapeaza ceva, CUM NAIBA SA IEI CREDIT BANCAR PENTRU BORDURI???? care dintre noi/ voi si-ar face imprumut la banca ca sa isi puna borduri in curte sau in casa??? inteleg , imprumuti municipalitatea pentru a face un parc, un Aquapark (ca tot suntem la malul Dunarii), dar BORDURI???? si aici nu e doar el de vina, ci si consilierii municipali care l-au aprobat!
  6
  42
  Raportează
 • postat de Cetatean
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 09:27
  84.117.41.***
  Toti sunt pentru ciolan...NIMIC MAI MULT!
  10
  32
  Raportează
 • postat de florin
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 08:17
  213.233.85.***
  Galatiul Metropolitan suna bine!Dar d.le Rodeanu te vei lovi de un PSD si PNL foarte reticenți la schimbare!De foarte multi ani sunt de părere că la Galati aceste 2 partide au facut un front comun împotriva a tot ce este o schimbare in bine!Se dorește un judet sărac cu oameni săraci și usor de manipulat!Ca pleaca tinerii valoroși pentru aceste 2 partide nu este o veste proastă!Este o mana cerească!Probleme mai putine!În Galati este nevoie de bombardierii valoroși care sau întors în țară și sunt gata să ajute la dezvoltarea Galatiului!
  7
  36
  Raportează
 • postat de Anda
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 07:58
  5.13.194.***
  Eram convinsa sa nu merg la vot, neavand optiuni. Citind mesajele, l-am gasit pe singurul cu un plan, fara promisiuni penibile si atacuri catre ceilalti candidati!
  Deci, acum merg sa votez, mersi :-)
  11
  16
  Raportează
 • postat de corneliu
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 06:03
  92.85.13.***
  Numai vrajeala! Concret, ne da cineva liceul Cuza inapoi? Dar balta Zatun? Dar "Gradina de vara? ..... Din nou nu are rost sa votam!
  30
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.