UPDATE. Iulian Țăran, noul director al Electrica SDEE Galați
Foto: Facebook

UPDATE. Iulian Țăran, noul director al Electrica SDEE Galați
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

UPDATE - Biroul de presă al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord a confirmat, miercuri, schimbarea lui Claudiu Iacob din funcția de director al SDEE Galați, cu Iulian Țăran, înlocuire pe care "Viața liberă" a anunțat-o deja.

Conform informațiilor primite, Iulian Țăran este noul director al Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Galați, începând cu data de 18 noiembrie. Iulian Țăran a fost angajat în cadrul SDEE Muntenia Nord în 1999, iar de atunci și-a desfășurat activitatea în cadrul mai multor compartimente ale Sucursalei Galați. A debutat ca electrician, apoi și-a continuat activitatea în cadrul centrului PRAM. Ulterior a fost promovat ca adjunct șef Centru Măsură și inginer de control în cadrul aceluiași centru. Ultima funcție deținută a fost cea de adjunct șef Centru Operațiuni Rețea MT/JT, în care a fost investit în anul 2017. Iulian Țăran este absolvent al Universității "Dunărea de Jos" din Galați, Facultatea de Inginerie Electrică promoția 1997 și a urmat programul de Master "Ingineria Sistemelor Electroenergetice" în cadrul Universității Politehnica București, Facultatea de Energetică.

Fostul director, Claudiu Iacob, cel care a deținut această funcție în perioada 11 octombrie 2017 - 17 noiembrie 2020, își va continua activitatea în cadrul SDEE Muntenia Nord, în calitate de consultant management în cadrul Diviziei de Servicii Comune.


Filiala Galați a Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord va avea un nou director, în persoana lui Iulian Țăran. Acesta îl va înlocui în funcție pe Claudiu Iacob, numit acum aproximativ doi ani și jumătate.

Conform surselor noastre, cei doi au fost prezenți, marți, la sediul central din Ploiești al SDEE Muntenia Nord, pentru predarea/primirea mandatului. Biroul de presă al SDEE Galați ne-a anunțat că ne va oferi mai multe amănunte în momentul în care numirea noului director va deveni oficială.

În ultimul an au mai fost cel puțin trei încercări de schimbare a directorului SDEE Galați. Printre numele vehiculate pentru a-l înlocui pe Claudiu Iacob au fost cele ale lui Alexandru Șerban (actualul director al APDM), Sorin Dănăilă, Aurel Vlaicu (fost city-manager al Galațiului) și Iulian Aramă, care a mai ocupat anterior această funcție. Se pare că numirea lui Iulian Țăran a fost decisă imediat după alegerile locale.

Citit 8731 ori Ultima modificare Joi, 19 Noiembrie 2020 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.