UPDATE. Demisie din Consiliul Local al municipiului Galaţi

UPDATE. Demisie din Consiliul Local al municipiului Galaţi
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Demisia Anamariei Mihai din Consiliul Local al municipiului Galaţi a fost confirmată, prin postări pe Facebook, atât de partidul PACT pentru Galaţi, cât şi de politiciană.

„Începând de azi, doamna Anamaria Mihai va fi înlocuită în Consiliul Local de către colegul nostru, domnul Sorin Frăsina”, anunţă pe pagina de socializare PACT pentru Galaţi. Formaţiunea politică nu are decât cuvinte de laudă pentru consiliera care „și-a dus la îndeplinire toate îndatoririle cu onoare, curaj și seriozitate”.

Iată şi explicaţiile pentru această schimbare: „Gălățenii merită reprezentanți care să dedice timp și resurse pentru a duce funcția de consilier local la nivelul corespunzător iar noi, la PACT pentru Galați, asta facem. Pregătim un corp de elită în serviciul public. Suntem deja un rezervor de competențe profesionale și civice, iar în următorii ani vom deveni și un rezervor de competențe politice. Pentru acest motiv, mai mulți oameni de pe lista noastră, așa cum am anunțat și în timpul campaniei, vor trece prin Consiliul Local și vor căpăta această experiență, vor propune proiecte de hotărâri, amendamente, vor face interpelări și vor fi vocea cetățenilor în Consiliul Local.

Anamaria a deschis porțile și a creat o cale mai bătătorită pentru succesorul său. Va rămâne implicată în activitățile PACT pentru Galați ca și până acum, cu toată inima și încrederea că vom reuși ceea ce ne-am propus. Cu experiența dobândită în Consiliul Local va coordona unul dintre departamentele platformei PACT pentru Galați”.

Reamintim că PACT pentru Galaţi mai are un reprezentat în Consiliul Local, pe profesorul Doru Căstăian.


Potrivit surselor noastre, unul dintre consilierii locali ai municipiului Galaţi a renunţat la mandat prin demisie. Este vorba despre Anamaria Mihai, consilieră locală din partea partidului PACT pentru Galaţi, aflată la prima experienţă în forul deliberativ local al oraşului. Politiciana urmează să explice, în cursul zilei de astăzi, care sunt motivele pentru care face acest gest.

Anamaria Mihai s-a dovedit, la şedinţele de Consiliu Local la care a participat până acum, una dintre cele mai vocale alese locale, chiar dacă nu o dată i s-a reproşat de către unii colegi din PSD că nu cunoaşte procedurile de organizare şi funcţionare a Consiliului Local.

Conform surselor noastre, urmează ca PACT să anunţe cine va depune jurământul de consilier local în locul Anamariei Mihai. Primii pe lista supleanţilor acestui partid pentru Consiliul Local Galaşi sunt: George – Sorin Frăsina, Charlotte Barbu şi Alexandru Mircea Nicolau.

Citit 10621 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Februarie 2021 00:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.