Bani pentru două cluburi sportive

Bani pentru două cluburi sportive
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Prin votul consilierilor locali, două cluburi sportive vor primi sprijin financiar de la bugetul local. Astfel, Clubul Sportiv United va primi suma de 200.000 de lei, reprezentând cheltuieli de funcţionare sau de natură salarială a sportivilor, staffului tehnic şi medical, cu contracte de muncă/activitate sportivă în vigoare şi nesuspendate, iar Asociaţia Clubul Sportiv Suporter Club Oțelul Galaţi va primi suma de 247.020 de lei.

Potrivit documentelor, cele două cluburi au solicitat acest sprijin financiar în vederea continuării desfăşurării pregătirii sportive şi participării la competiţii.

"În contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea virusului SARS-CoV-2, situaţia financiară a structurilor sportive a fost afectată pe perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă declarate în condiţiile legii", se mai precizează în documente.

Citit 2463 ori Ultima modificare Marți, 09 Martie 2021 22:21

1 comentariu

 • postat de Simona
  Marți, 09 Martie 2021 12:13
  81.12.149.***
  Cam mica diferenta dintre sumele acordate celor 2 cluburi, avand in vedere ca la OTELUL sunt mai multi jucatori si staff-ul tehnic e mai numeros.
  Probabil ca interesul politicienilor locali nu e asa de mare pentru fotbalul practicat de un club care mai mult se autofinanteaza..
  7
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.