Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Buna Vestire”, Primăria Galaţi a pus la bătaie un contract în valoare de 6.447.438 de lei fără TVA şi aşteaptă ofertele până pe 11 mai 2021. 

Este o investiţie pentru care municipalitatea a solicitat finanţare europeană, iar proiectul se află în prezent în evaluare. Valoarea totală estimată a proiectului cu fonduri europene este de 8.636.371 de lei, din care contribuția de la bugetul local reprezintă 2.665.138 de lei.
Conform Biroului de presă al Primăriei, se dorește reabilitarea termică a trei pavilioane: pavilionul în care funcționează compartimentul ATI și șase saloane de ginecologie, pavilionul în care funcționează centrala termică și pavilionul în care a fost reorganizat serviciul administrativ.
„Sunt prevăzute lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii; lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire, a sistemului de furnizare a apei calde de consum; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu; lucrări de instalare a sistemelor de climatizare; lucrări de modernizare a instalației de iluminat; lucrări de reparații ale tencuielilor și de refacere a finisajelor interioare în zonele de intervenție; repararea trotuarelor de protecție degradate”, precizează Primăria.
Durata de realizare prevăzută în contract este de 17 luni, dintre care patru luni sunt pentru proiectare și 13 pentru execuție.

Citit 1010 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 21:01

1 comentariu

  • postat de Nicu Joi, 15 Aprilie 2021 11:52 86.124.203.*** Link la comentariu
    0
    6

    Lemacons si/sau Tancrad ce fac ? Nu s-au oferit ? Sau "strugurii sunt acri ?". Sau se baga numai la drumuri si borduri ?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.