Director interimar la Calorgal

Director interimar la Calorgal
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Alexandru Igor Bejan este noul director general interimar al societăţii Calorgal, în locul lui Marian Alexandru. Potrivit anunţului făcut pe pagina de Facebook a societăţii, noul director a fost numit pe 1 septembrie 2021 de către Consiliul de Administraţie. Mandatul său este de patru luni, după care urmează să fie organizat concurs pentru ocuparea acestui post.

Potrivit declaraţiilor de avere şi de interese, Igor Bejan a fost administratorul Cons Management Parc de Soft, director adjunct al Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi şi vicepreşedinte în Consiliul Director al Fundaţiei Andreiana Juventus. De asemenea, la alegerile locale, a fost candidat PSD pentru Consiliul Local Galaţi. 

Candidat pe lista PSD pentru Consiliul Local Galaţi a fost şi Marian Alexandru, cel care a condus SC Calorgal. Nu vă putem spune motivele pentru care nu mai este în fruntea instituţiei. Reamintim însă Marian Alexandru a fost numit director interimar la Calorgal de primarul Ionuţ Pucheanu, pe 13 iulie 2016. La vremea aceea, Marian Alexandru era consilier local UNPR, iar edilul-şef l-a considerat „omul potrivit” să conducă societatea de termoficare şi să-şi asume o serie de „decizii radicale”.

Citit 6995 ori Ultima modificare Vineri, 03 Septembrie 2021 19:29

8 comentarii

 • postat de Votant Galati
  Luni, 06 Septembrie 2021 08:42
  81.12.150.***
  Oho, sunt unii care chiar cred in "tovarisci GrIgor". Parerea mea e ca in facultatile noastre exista la fiecareo sectie "secreta" pe specialitate "director", "pres consiliu admin", "membru ons admin".

  Ia sa vezi ce sar acum lipiciosii. Ca, asta e , cei din urma lipitori vor fi cei di, functiile de conducere viitoare.

  C-asa-i la noi !

  Ce bine că nu m-a făcut mama prost și ce mă bucur că tata m-a forțat să mă ridic pe vârfuri, să pot vedea puțin, nu mult, peste linia orizontului.
  1
  14
  Raportează
 • postat de Nicu
  Duminică, 05 Septembrie 2021 19:26
  5.13.151.***
  Un tehnocrat cu cunostinte de "termie" care sa inteleaga cu ce se "maninca" aceasta intreprindere , NU SE GASESTE in Galati ?
  Sa le luam in ordine:
  - Administrator Cons Management Parc de Soft a mers "SNUR" vezi: https://...;
  - Vicepreşedinte în Consiliul Director al Fundaţiei Andreiana Juventus. Finanţări cerute şi primite de la bugetul local fără note de fundamentare, bani publici cheltuiţi fără documente justificative, vezi: https://www.viata-libera.ro/politica-administratie/144208-potop-de-nereguli-la-fundatia-andreiana-juventus.
  Primarul Pucheanu nu mai vrea sa cumpere CET-ul, pentru ca Nicuşor Dan primarul general de la Bucuresti cumpara ELCEN-ul, vezi"https://...
  Si acest politruc numit (astazi interimar maine definitiv) la conducerea acestei societati se potriveste ca " NUCA IN PERETE". Dar in definitiv sunt atatia care trebuie sa "traiasca".
  2
  20
  Raportează
 • postat de Consilier local
  Duminică, 05 Septembrie 2021 17:42
  5.13.216.***
  Cine îl conduce prea puțin contează ,dar ce face acest ,,Calorgal" la Galați?Cu ce se ocupă el?E numele de ,, șmecher" la vreun interlop?
  2
  15
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Duminică, 05 Septembrie 2021 09:52
  82.76.159.***
  Cum asa, nu stiati ca e nepotul fostului comisar cu acelasi nume, care, fost comisar era mai deunazi jurist pe la gospodarire urbana? Omul se plictiseste la pensie si cauta un loc caldut pentru nepot, pentru el, pentru sora-sa, pentru tot neamul lor. Pe astia nu-i mai poti da jos din copac, s-au urcat in varf, si-au proptit ramurile sa aiba loc neamurile. Acest nepot a ocupat numai functii de conducere, o fi asta atat de performant in functiile astea, ma indoiesc. Are carnet vechi de partid, la inceput a facut voluntariat, impartea pliante pe strada cu alesii "culesii" neamului apoi, nu a durat mult si l-au avansat rapid colegii de partid, in rest, zero barat.
  2
  20
  Raportează
 • postat de Simona
  Sâmbătă, 04 Septembrie 2021 08:55
  5.13.146.***
  Ce competente are junele numit director? Inafara ca e cu carnet de partid si cotizatia platita la zi? Singura competenta dovedita e ca stie sa faca nimic. Dar se pare ca atat e suficient. Oare daca s-ar duce sa se angajeze intr-o firma privata ce post ar obtine?
  3
  23
  Raportează
 • postat de saracul
  Vineri, 03 Septembrie 2021 16:11
  86.124.204.***
  o alta lipitoare la bani publici.....of doamne ne-am saturat de hotie si minciuna.
  2
  30
  Raportează
 • postat de Angry Birds
  Vineri, 03 Septembrie 2021 08:03
  109.166.132.***
  Sa vedem cine-l mai angajeaza pe ăsta. Poate feciorul sau o sa-i dea un post de ajutor de IT ist, cu specializare in mutat coloane in Excell. Drum bun mariane si nici in vise sa nu crezi vreodata ca ai sa mai director!
  4
  25
  Raportează
 • postat de karlota
  Joi, 02 Septembrie 2021 21:40
  5.13.235.***
  De ce oare nu mai este la parcul de soft?
  5
  27
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.