Ruinele unei pizzerii, abandonate pe strada Oţelarilor

Ruinele unei pizzerii, abandonate pe strada Oţelarilor
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Aşa arată ruina unei foste pizzerii, abandonate de multă vreme pe strada Oţelarilor, în Micro 21, în imediata vecinătate a staţiei de transport public local. Mica afacere s-a închis acum multă vreme, iar clădirea a rămas baricadată cu bucăţi de placaj.

Cu câteva luni în urmă, utilajele care începuseră demolarea construcţiei au trezit tot cartierul. Au existat şi benzi care să oprească accesul pe şantier. Numai că, după câteva zile, muncitorii şi utilajele au dispărut… Iar clădirea, pe jumătate demolată, a rămas neclintită. Au ajuns, astfel, la vedere, cuptorul, dar şi toaletele fostei pizzerii, ba chiar şi o reclamă rămasă pe un perete.

Construcţia rămasă de izbelişte ar putea pune în pericol pe cineva care s-ar apropia de ea. Partea şi mai proastă este că a început deja să colecteze gunoaie şi, cu sprijinul celor fără adăpost, riscă să se transforme într-un focar de infecţie. Fapt nedorit, mai ales că se află între un supermarket şi fosta clădire a poştei, transformată acum în centru de fitness.

De neînţeles pentru gălăţenii care locuiesc în zonă sunt motivele pentru care construcţia nu a fost în întregime desfiinţată, iar autorităţile nu iau măsuri cu privire la o ruină abandonată.

Citit 5684 ori Ultima modificare Duminică, 05 Septembrie 2021 20:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.