Ruinele unei pizzerii, abandonate pe strada Oţelarilor

Ruinele unei pizzerii, abandonate pe strada Oţelarilor
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Aşa arată ruina unei foste pizzerii, abandonate de multă vreme pe strada Oţelarilor, în Micro 21, în imediata vecinătate a staţiei de transport public local. Mica afacere s-a închis acum multă vreme, iar clădirea a rămas baricadată cu bucăţi de placaj.
Cu câteva luni în urmă, utilajele care începuseră demolarea construcţiei au trezit tot cartierul. Au existat şi benzi care să oprească accesul pe şantier. Numai că, după câteva zile, muncitorii şi utilajele au dispărut… Iar clădirea, pe jumătate demolată, a rămas neclintită. Au ajuns, astfel, la vedere, cuptorul, dar şi toaletele fostei pizzerii, ba chiar şi o reclamă rămasă pe un perete.
Construcţia rămasă de izbelişte ar putea pune în pericol pe cineva care s-ar apropia de ea. Partea şi mai proastă este că a început deja să colecteze gunoaie şi, cu sprijinul celor fără adăpost, riscă să se transforme într-un focar de infecţie. Fapt nedorit, mai ales că se află între un supermarket şi fosta clădire a poştei, transformată acum în centru de fitness.
De neînţeles pentru gălăţenii care locuiesc în zonă sunt motivele pentru care construcţia nu a fost în întregime desfiinţată, iar autorităţile nu iau măsuri cu privire la o ruină abandonată.


Citit 5480 ori Ultima modificare Duminică, 05 Septembrie 2021 20:07

4 comentarii

 • postat de Consilier local
  Luni, 06 Septembrie 2021 15:02
  5.13.216.***
  Teorii ale conspirației... problema e.. dacă se demolează,ce va răsări în locul ei?..Sunt interese prea mari pentru a fi înțelese de ,,muritorii de rând"..Locul e vânat de persoane influente din administrația locală iar stimabila jurnalistă care se ,, ocupă de caz" ar putea foarte ușor să afle și să publice un ,,reportaj" cu ce AR FACE AUTORITĂȚILE CU RESPECTIVUL TEREN,, așteptam răspuns..
  1
  3
  Raportează
 • postat de niki
  Joi, 02 Septembrie 2021 09:37
  5.13.192.***
  La fel se întâmplă și cu ruinele fostului Cinema Dacia,un focar de infecție și oricând se poate intâmpla un accident. Mai nou pe acoperiș au inceput să crească arbori,așteptăm austriecii la defrișat.
  0
  30
  Raportează
 • postat de Serbanescu
  Joi, 02 Septembrie 2021 09:33
  86.124.201.***
  O asemenea ruina este si fostul butic Shoppa, amplasat vizavi de Complexul Ancora si de blocul R5.
  Ca tot veni vorba de zona respectivă, ce se intampla cu o mai veche clădire construită de peste 20 ani pe trotuar, care impiedica vizibilitatea în intersecție și din cauza ei au loc numeroase accidente si incidente în trafic, mai ales pe trecerea de pietoni din proximitatea ei?
  Clădirea a funcționat câțiva ani ca bar, acum scrie pe ea Cabinet de mediator, dar de peste 5 ani nu este folosita deloc.
  Dacă s-au daramat chioșcurile din zona, aceasta de ce a fost ocolită?
  0
  25
  Raportează
 • postat de Zandu
  Joi, 02 Septembrie 2021 08:55
  81.196.55.***
  S-a ajuns intr-un punct în care trebuie demolată. De ce? Asta nu mai interesează.
  Cine demolează? Fostul proprietar, poate o firmă care nu mai există, nu demolează și nici nu plătește costul demolării dacă o face primăria. Într-un final va fi demolată, dar tot pe banii noștri.
  Un articol corect, devine o pârghie, o presiune în plus pentru a se face un lucru pe care noi pe nedrept îl plătim.
  0
  21
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.