Dorel şi codurile de activare ale staţiilor electrice. Absurd de Galaţi

Dorel şi codurile de activare ale staţiilor electrice. Absurd de Galaţi
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

Când vor deveni funcţionale staţiile de încărcare pentru maşinile electrice în toate zonele modernizate? Aceasta a fost una dintre întrebările la care primarul Ionuţ Pucheanu a trebuit să răspundă în cadrul emisiunii "Ediţie Specială", de la Pro Lider FM. Şi cum adevărul este cea mai bună explicaţie într-o situaţie nefavorabilă, răspunsul primarului a oferit o dovadă în plus că Dorel e în tot şi în toate.
"Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie. Pentru că au fost primele montate în Galaţi şi nimeni nu a ştiut care, cum şi cu ce se mănâncă, după ce le-am dat la Electrica, ne-am lovit de o altă problemă, pe care într-o oarecare mare măsură am remediat-o. Pentru că nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat. Evident, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate. În aceste cutii erau însă şi codurile de activare, pentru fiecare în parte. Aceste coduri de activare au dispărut odată cu cutiile. Pentru că n-a ştiut nimeni, fiind primele, că, odată montat şi băgat cablul în el, ai nevoie de cod de activare...", a povestit primarul.
Edilul-şef s-a arătat înţelegător faţă de constructori, dând de înţeles că nici el nu păstrează ambalajele sau cărţile tehnice ale echipamentelor pe care şi le cumpără.
Revenind la subiect, Ionuţ Pucheanu speră ca într-o săptămână staţiile de încărcare să devină funcţionale: "Au codurile - într-un târziu - de la producător. Le-au identificat, au fost trimise, urmează activarea lor".

Citit 4680 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2022 11:43

1 comentariu

 • postat de mirel
  Marți, 26 Iulie 2022 11:17
  5.13.215.***
  "Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie"
  WTF???? Adica intraducere libera Sinceritatea Nu are de a face cu omul politic?? Sau om politic cu demnitate ?
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.