Cine scapă oraşul de cablurile abandonate

Cine scapă oraşul de cablurile abandonate
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Nu mai puţin de 100.000 de lei fără TVA a pus la bătaie Primăria Galaţi pentru eliminarea cablurilor de telecomunicaţii abandonate de pe domeniul public. Intervenţiile se vor realiza cu autotelescopul asupra cablurilor aeriene de telecomunicaţii abandonate, rute sau căzute, care blochează circulaţia pietonală sau rutieră sau pot fi un pericol pentru trafic. Trebuie spus că anul trecut un contract similar pentru aceste servicii a fost atribuit Serviciului Public Ecosal.

Citit 3238 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2023 00:10

2 comentarii

  • postat de macarie banu
    Marți, 14 Februarie 2023 11:02
    89.137.225.***
    Pai nu?!......Ecosal...anul trecut, si anul asta....iar Primaria,iarasi puchin.Ce inseamna 100.000 lei pentru ei?!nimic dar,sa mentionam....au muncit si au curatat de s-au rupt in 14. Devine si asta o poveste veche deja.,sau cel putin "mediocra"......
    0
    0
  • postat de Brighila Costica
    Marți, 14 Februarie 2023 09:38
    89.137.230.***
    Am mai scris într-un nr. al ziarului Viața Liberă, în care specificam faptul că în ultmii ani reparațiile majore care au fost executate pe marile artere (Oțelarilor, Brăilei-zona Dunărea, Tecuci, Siderurgiștilor, etc.), au fost prevăzute dea lungul trotoarelor cu traseie îngropate, din tuburi PVC, dedicate special pentru mutarea în subteran a tuturor cablurilor spânzurate pe stâlpi. De ce nu a fost aplicată și obligativitatea firmelor (instituțiilor) deținătoare de astfel de instalații, să-și mute pe cheltuiala lor ân subteran cablurile respective? Doar cei care nu dispuneau de utilaje puteau să apeleze contracost la serviciul public ECOSAL.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.