Contract atribuit: în locul garajelor demolate, parcare cu loc de joacă pe terasă, în Micro 39C

Contract atribuit: în locul garajelor demolate, parcare cu loc de joacă pe terasă, în Micro 39C
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Asocierea Dreams Riviera SRL - Tancrad SRL - Proiect-Construct Regiunea Transilvania SRL a câştigat licitaţia organizată de Primăria Galaţi pentru o parcare modernă, cu spații de joacă pe terasă în cartierul Micro 39C. Conform municipalităţii, Parcarea va fi construită pe bulevardul Milcov, în zona Talciocului și a blocurilor B5 și B6, unde au fost demolate vechile garaje.

Valoarea contractului atribuit în urma licitației pentru realizarea parcării este de 12.112.603 de lei fără TVA, iar durata va fi de 24 luni (4 luni pentru proiectare și 20 de luni pentru execuția lucrărilor).

Conform Primăriei, construcţia va oferi aproximativ 270 de locuri de parcare. Ss-au prevăzut instalații interioare și exterioare de alimentare cu apă și canalizare, instalații de stingere a incendiilor cu hidranți interiori și exteriori, instalații electrice de iluminat, detecție și avertizare la incendiu, sistem automat de parcare, stații de încărcare pentru vehiculele electrice etc. În plus, pe terasă vor fi și spații de joacă.

„Primăria municipiului Galați continuă astfel amplul program de modernizare a cartierelor orașului, incluzând crearea de noi locuri de parcare, după demolarea vechilor garaje”, precizează administraţia locală.

Citit 3823 ori Ultima modificare Joi, 09 Martie 2023 10:46

5 comentarii

 • postat de Bobi
  Vineri, 10 Martie 2023 08:43
  89.137.137.***
  Unde'i șpagă(politica), nu'i tocmeala! Galațiul este noul Eldorado al contractelor din bani publici pentru reabilitări. Lucrările terminate incep sa'si arate deja calitatea îndoielnică. Dacă tot au umflat preturile, au învățat să sifoneze și banii europeni, spre bunăstarea mafiei. Iar ANAF'ul închide cercul, alimentează mafia cu banii storși de la săraci. Că doar n'o să ia de la adevărații evazionisti cuplați politic la banu' public.
  0
  0
 • postat de Liviu
  Vineri, 10 Martie 2023 05:49
  86.124.201.***
  In astfel de locuri ar fi bine sa se prevada si spatii unde sa poti sa iti lasi bicicleta in siguranta.
  Eu mi-as cumpara bicicleta si as mai lasa masina, dar nu am unde sa o tin.
  0
  0
 • postat de Mihnea
  Joi, 09 Martie 2023 20:39
  5.13.200.***
  1 - TANCRAD a terminat lucrarea prin care Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat-o căștigătoare cu oferta asocierii italo - române Astaldi/WeBuild - Tancrad pentru secțiunea 3 Cornetu - Tigveni (37,4 km) din Autostrada Sibiu - Pitești ?
  2 - A fost terminata lucrarea “Modernizare a zonei cuprinse între strada Navelor și Parcul "Elice ?".
  “Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, asociata cu Tancrad (lider) - ATU Consulting a fost declarată câştigătoarea a licitaţiei pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a zonei cuprinse între strada Navelor și Parcul "Elice", vezi: https://www.expressdedunare.ro/inca-un-santier-in-centrul-orasului-galati-incep-lucrarile-la-p-uri/.
  3 - Oare cati angajati productivi (NU TESA), are Tancrad de se angajeaza in atatea licitatii/lucrari simultane ? Sau sunt pe post de "iepure de fuga la cursa cu ogari" ?
  0
  0
 • postat de Alexutz
  Joi, 09 Martie 2023 14:17
  5.2.205.***
  Daca voi reamenajati zona aia in 20 de luni eu ma fac popa. Nu mai vorbim de cat timp sta asa........este demential sa stai in praful ala atata timp.
  Si la cea de pe Carnabel ati pus un strat de pietris anul trecut si 3 luni nu a mai venit nimeni.

  Dar banuiesc ca lasati motoarele la relanti pana mai aproape de alegeri.......
  0
  0
 • postat de dinu
  Joi, 09 Martie 2023 13:31
  95.76.19.***
  O sa vedem ce se intampladupa 20 de luni. Nu prea mai e loc de firma Tancrad. PRIMARIA A VERIFICAT contractele și lucrările efectuate de aceasta firma????? Cum arata construcțiile efectuate???? Ca sumele au fost enorme. Cine trebuie sa verifice asta??? O sa vedem după 20 de luni.
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.