Vot pentru Basarabiei

Vot pentru Basarabiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Strada Basarabiei, pe tronsonul cuprins între arterele Traian şi Mihai Bravu, a fost inclusă pe lista lucrărilor de intervenţie propuse pentru 2011, aprobată la recenta şedinţă a Consiliului Local Galaţi.

Principalul argument avut în vedere de autorităţi a fost faptul că, din cauza denivelărilor pronunţate, pe Basarabiei traficul nu se poate desfăşura în condiţii normale, pe o lungime de 841 metri. Pe tronsonul amintit s-au înlocuit colectorul de canalizare şi branşamentele aferente prin programul ISPA şi a mai rămas de reabilitat reţeaua de apă care are durata de viaţă expirată.

Prin proiectul votat recent de consilieri se are în vedere înlocuirea conductei de apă existentă sub platforma liniei de tramvai, modernizarea platformei liniei de tramvai, inclusiv a reţelei de contact, înlocuirea şinelor montate pe traverse din beton şi subtraversarea reţelei termice.

Vestea proastă este că lucrările de modernizare a benzilor laterale carosabile şi a trotuarelor nu fac obiectul documentaţiei avizate de aleşi. Investiţiile ar urma să dureze doi ani şi să coste 6.481.407 de lei de la bugetul local.

Citit 817 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.