Se caută șase asistenți medicali pentru Spitalul de Copii

Se caută șase asistenți medicali pentru Spitalul de Copii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” Galați scoate la concurs șase posturi de asistent medical generalist debutant/ asistent medical generalist/asistent medical generalist principal cu studii superioare de lungă durată/ superioare de scurtă durată/ postliceale, cu diplomă de bacalaureat. Viitoarele cadre medicale vor fi distribuite astfel: la Secția Clinică Pediatrie II, pe două posturi, la Secţia Clinică Pediatrie III, un post, pentru Secția Clinică de Chirurgie şi Ortopedie Infantilă sunt disponibile două posturi, iar la Compartiment Primiri Urgențe este vacant un post. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale, precum și relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs vor fi puse la dispoziție pe site-ul instituției spitalicești  și la sediul acesteia: Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan”, Galați, str. Gh. Asachi nr. 2, judeţul Galați, telefon; 0236/469.100, int. 134.

În condițiile specifice pentru participarea la concurs, se menţionează și faptul că persoanele care candidează trebuie să prezinte diplomă de bacalaureat pentru postul de asistent medical generalist cu studii postliceale. Acestea trebuie totodată să facă dovada a minimum cinci ani vechime ca asistent medical pentru postul de asistent medical generalist principal cu studii superioare de lungă durată/ superioare de scurtă durată/ postliceale, minimum 6 luni vechime în specialitate pentru postul de asistent medical generalist cu studii superioare de lungă durată/ superioare de scurtă durată/ postliceale. Pentru postul de asistent medical generalist debutant cu studii superioare de lungă durată/superioare de scurtă durată/postliceale nu se solicită  vechime în specialitatea studiilor.

Citit 6644 ori Ultima modificare Joi, 20 Aprilie 2023 05:33

2 comentarii

  • postat de Stefania
    Miercuri, 26 Aprilie 2023 18:40
    213.233.88.***
    Da, auzisem și eu că sunt începute lucrările la noul corp de clădire numit Ambulatoriu integrat extins. Care mai e stadiul lucrărilor...!? Că din ce înțelesesem corpul nou de clădire e de doar un nivel sau ceva de genu. Se lucrează...!? Nu cred că e cine știe ce complexitate la noua clădire, deci n-
    0
    0
  • postat de Iulia
    Marți, 25 Aprilie 2023 11:44
    5.13.196.***
    De muncit parcă se muncește și la construirea noului corp de clădire("Ambulatoriu integrat extins")...nu-i așa!?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.