Boldea vrea să-l răstoarne pe Mircea Toader

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „A greşi e omeneşte. A repeta greşeala, e prostie” *

Deputatul PDL Mihail Boldea îi vrea capul liderului Mircea Toader pentru faptul că le-a făcut semn democrat-liberalilor să voteze reducerea TVA pentru produsele de bază şi neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei.

Pentru început, Boldea vrea să-l lase fără şefia grupului democrat-liberal din Camera Deputaţilor şi ulterior fără frâiele Organizaţiei Judeţene a PDL Galaţi.

„I-am cerut demisia lui Mircea Toader. Cu modul în care a coordonat grupul parlamentar ne-am făcut de râs în toată ţara şi la nivel mondial. E o premieră mondială, să votăm aşa cum am votat, în nici un parlament din lume nu s-a petrecut ceva similar şi nu putem să ne facem că trecem cu vederea”.

„Toate ziarele europene au scris de prostia făcută de Parlamentul României. Aşa cum este condusă Organizaţia Judeţeană a PDL Galaţi, la fel e condus şi grupul parlamentar PDL – fără nicio ţintă, cu maximă dezorientare, maximă superficialitate şi maximă neseriozitate”.

„A greşi este omeneşte, dar a repeta greşeala este prostie! Ceea ce mă frapează şi mai mult este că nu a greşit o dată şi a greşit la două legi şi asta e şi mai grav”, ne-a declarat Mihail Boldea.

Potrivit tânărului deputat, duminică, la Bucureşti, la întâlnirea Colegiului Director cu grupurile parlamentare şi conducerea partidului se va pune în discuţie această problemă. 

Mihail Boldea afirmă că iniţiativa de a-l dărâma pe Mircea Toader este sprijinită de alţi colegi precum Raluca Turcan, Mihaela Stoica de la Piatra Neamţ, Mihaela Şandru de la Ilfov, membri de partid de la Arad, dar şi de senatorii PDL.

„Este inadmisibil! Ne putem aştepta ca peste două săptămâni să recidiveze. În orice stat occidental, cel care făcea aşa ceva şi-ar fi prezentat singur demisia, nu ar fi aşteptat să i se ceară demisia. Dânsul recunoaşte singur că e greşeala lui”.

„E o greşeală care m-a afectat pe mine, a afectat grupul PDL, politica guvernamentală, întreaga economie. A afectat imaginea României şi a partidului. Ca un gest de onoare ar trebui să renunţe şi la funcţia de la Organizaţia Judeţeană Galaţi, unde rezultatele sunt grăitoare”.

„Mircea Toader a fost ales lider de grup provizoriu, pe o perioadă de trei săptămâni până la adoptarea regulamentului grupului, regulament care nu a fost adoptat de doi ani şi nici nu cred că va fi adoptat prea curând”, a declarat revoltat deputatul PDL Mihail Boldea.

Recent, când s-a cerut excluderea lui Mihail Boldea din PDL, Mircea Toader nu a fost de acord.

Citit 1299 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.