Cale liberă pentru lucrările pe DN 251 A

Cale liberă pentru lucrările pe DN 251 A
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primăria Matca a finalizat, săptămâna trecută, lucrările de canalizare pe drumul județean care traversează comuna. De încheierea acestei investiţii depindea continuarea modernizării pe DJ 251 A, Matca - Corod - Tecuci, proiect al Consiliului Judeţean Galaţi blocat de lucrările de canalizare de pe șosea.

Reţeaua de canalizarea de la Matca este parte a unui proiect cu fonduri europene derulat de Apă Canal SA, în valoare de 52 milioane de euro, ajuns acum într-un stadiu de realizare de 50 la sută.

Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), finanţat prin bugetul comunitar 2014-2020, acoperă o parte din nevoile de dezvoltare a României și se concentrează asupra creșterii economice durabile, prin promovarea unei economii bazate pe consum redus de carbon, măsuri de eficientizare energetică şi promovare a energiei verzi, precum şi prin promovarea unor moduri de transport prietenoase cu mediul şi o utilizare mai eficientă a resurselor. La nivelul întregii ţări, POIM beneficiază de o alocare financiară de circa 11,8 miliarde de euro.

Citit 1998 ori Ultima modificare Marți, 13 Februarie 2024 09:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.