Muzeul vechiturilor la CJ

Muzeul vechiturilor la CJ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţului Galaţi păstoreşte un veritabil muzeu al vechiturilor, de care vrea să scape cât mai repede. Nu vă gândiţi la obiecte vechi şi deosebit de valoroase, ci la piese de mobilier şi electrice de care ar fi trebuit să scape de multă vreme.

„M-am trezit că nu există o casare făcută din 2002 la nivelul Consiliului Judeţului. E ceva de nedescris”, ne-a declarat preşedintele CJ. Eugen Chebac (foto). Preşedintele ne-a explicat că acum trebuie să elibereze toate magaziile, garajele, hangarele, pe care, culmea, până acum a trebuit să le şi păzească.

Vestea bună, spune Chebac, este că unele dintre vechituri ar putea fi valorificate, donate. „Sunt în magazie piese de mobilier rămase de la birouri şi poate cineva are nevoie de ele, de exemplu vreo primărie. Nefiind casate nu poţi să le dai. Sper ca la începutul lunii viitoare să fie gata lista de inventariere şi casare. Salariaţii au termen ca până în martie să prezinte raportul Comisiei de Inventariere şi Casare”, ne-a declarat preşedintele CJ.

Citit 1471 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.