Aprozarul funcţiilor politice

Aprozarul funcţiilor politice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Arde-i pe corupţi”, aşa strigau foştii democraţi în campania electorală din 2004 de câte ori venea vorba de PSD. După modelul candidatului prezidenţial, toată lumea se poza cu ardeiul roşu şi iute ca focul. Ba, venit la Galaţi, Traian Băsescu a primit o salbă de „pipăruşi” ca să aibă elan.

Legumele s-au mai schimbat. Iaca, Mircea Toader, vajnicul democrat-liberal, jumătate din mandatul trecut a strigat că guvernul liberal vinde castraveţi la grădinar, dar se uita cu jind, în sus, la strugurii puterii şi susţinea că sunt acri. După victoria din 2008, Toader a pus „chiperii” în cui, la uscat şi a luat prazul, mult mai viguros şi mai dulce, chit că miroase tot a ceapă.

Şi iată-l pe deputatul Mircea Toader pe cai mari şi cu prazul în mână.  Redevenit lider PD-L, a început să se poarte în consecinţă. Organizează conferinţe de presă la care nu spune nimic, duce jurnaliştii cu vorba, le cere să-i pună două întrebări ca să răspundă doar la una, şi nu mai dă nicio bârfă din casă. În spatele lui, eurodeputatul Dumitriu surâde cu subînţeles.

Legumele sunt trecătoare şi aprozarul funcţiilor politice e plin de surprize... Şi ştiţi ce se mai spune despre praz: La revedere şi-un praz verde!

Citit 1096 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.