12 candidaţi, o singură Primărie

12 candidaţi, o singură Primărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu mai puţin de 12 candidaţi sunt gata să ia startul în cursa pentru Primăria municipiului Galaţi * Primarul Galaţiului va fi ales dintr-un singur tur de scrutin, deci un singur vot poate face diferenţa între marele învingător şi primul perdant *

Concurenţă mare pentru fotoliul de primar al municipiului Galaţi care, de 12 ani încoace este ocupat de social-democratul Dumitru Nicolae. Înscrierile în cursa pentru Primărie s-au încheiat marţi, la miezul nopţii. Nu mai puţin de 12 candidaţi, 11 susţinuţi de alianţe şi partide politice şi un independent vor să ne conducă destinele în următorii patru ani. Iată cine sunt candidaţii la fotoliul de primar al Galaţiului, în ordinea înscrierii în cursa electorală la Biroul Electoral Municipal: Nicuşor Ciumacenco – candidat independent, Marius Stan (Uniunea Social Liberală), Marius Necula (Alianţa Pentru Progres), Constantin Telegan (Forţa Civică), Cristian Mîrza (Partidul Alianţa Socialistă), Dorian Laurenţiu Munteanu (Partidul România Mare), Lăcrămioara Violeta Stavire (Partidul Verde), Arghire Osanu (Partidul Poporului – Legea Cojocaru), Daniela-Teodora Amariţei (Partidul ProDemo), Eugen Gheorghe Stamate (Partidul Ecologist Român), Constantin Ene (Partidul Poporului – Dan Diaconescu), Marian Popa (Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat).

Informaţii despre candidaţi
Candidatul independent Nicuşor Ciumacenco are 37 de ani şi este de profesie medic stomatolog. A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, din Cluj-Napoca şi, până în 2008, când a fost ales viceprimar şi consilier local, a profesat ca stomatolog la Cluj, apoi la Policlinica combinatului de la Galaţi şi la cabinetul său medical individual.

Liberalul Marius Stan, candidatul USL, este directorul general al Clubului de Fotbal Oţelul Galaţi. Are 54 de ani, este de profesie inginer, a absolvit Facultatea de Metalurgie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi, iar în 2008 a fost ales consilier local PNL.
Democrat-liberalul Marius Necula, candidatul APP, are 48 de ani. Este inginer, absolvent al Facultăţii de Mecanică, doctorand în economie, licenţiat al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Drept, a ocupat funcţia de subprefect, prefect al judeţului Galaţi şi în prezent este senator.
Constantin Telegan, propus de Forţa Civică are 48 de ani şi este de profesie avocat.
Deşi nu a găsit decât trei candidaţi pe care să îi înscrie în cursa pentru Consiliul Local, Alianţa Socialistă are propriul său candidat la Primăria Galaţi - Cristian Mîrza, pensionar, în vârstă de 44 de ani.

Candidatul PRM, Dorian Laurenţiu Munteanu are 46 de ani, a absolvit Facultatea de Nave, este de profesie inginer, a lucrat în Şantierul Naval, iar acum are propria afacere, o firmă care produce oţel beton şi plase sudate.
Ecologistul Eugen Gheorghe Stamate are 36 de ani, este economist, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Danubius din Galati şi este administrator la o societate.

Candidata Partidul Verde este avocata în vârstă de 44 de ani Lăcrămioara-Violeta Stavire.
Partidul ProDemo ne-o propune la fotoliul de primar al Galaţiului pe Daniela-Teodora Amariţei, în vârstă de 44 de ani, de profesie economist. Arghire Osanu, în vârstă de 66 de ani, maistru mecanic, pensionar este candidatul PP-LC.

Ofiţer în rezervă, Constantin Ene, în vârstă de 57 de ani, a intrat în cursa pentru Primăria Galaţi susţinut de partidul lui Dan Diaconescu PP-DD.
Ţărănistul Marian Popa, în vârstă de 52 de ani, de profesie mecanic, administrator al propriei firme, este ultimul înscris în cursa pentru fotoliul de primar al Galaţiului, din partea PNŢCD.

Rămâne de văzut cine din cei 12 va fi ales primarul municipiului Galaţi.

Cine vrea să fie consilier local?

Aproape 15 candidaţi pe loc, concurenţă ca în vremurile bune ale Facultăţii de Medicină, aşa se poate spune despre cursa electorală pentru mandatul de consilier local. Aproximativ 400 de candidaţi înscrişi de formaţiuni politice „vânează” cele 27 de scaune de la masa Consiliului Local. Alături de ei se află nu mai puţin de 11 candidaţi independenţi, o premieră pentru oraşul nostru. Numele cunoscute se împletesc cu cele noi, gata să se afirme politic. Interesant, doar 12 dintre actualii consilieri locali al Galaţiului se mai regăsesc pe listele de candidaţi în poziţii eligibile. Au dispărut din lista pentru CL (unii sunt pe listele de la CJ) nume ca Răzvan Avram, Tincuţa Tercu şi Picu Apostol Roman de la PC, Mircea Cristea, Teodor Iulian Gheorghe de la PNL sau Lucian Podlaţi PSD. În schimb, toate partidele şi alianţele au cap de listă candidaţii la Primărie, tocmai din dorinţa de a obţine un scor cât mai mare şi implicit pentru a câştiga mai multe mandate. Doar patru partide nu au reuşit să înscrie numărul maxim de candidaţi stabilit de Biroul Electoral – 34 şi doar unul singur a făcut „exces de zel” prelungind lista de candidaţi la 36. Pentru a vă face o idee despre candidaţii la Legislativul local, vă prezentăm cine sunt primii 20 de candidaţi ai partidelor parlamentare şi cine sunt primii cinci ai celorlalte formaţiuni.
Pe lista USL candidează: Marius Stan (PNL), Florin Popa (PSD), Eugen Găvan (PC), Sorin Ungurianu (PNL), Nicolae Rainea (PSD), Radu Cosca (PC), Cristian Sorin Enache (PSD), Mihai Manoliu (PNL), Mihail Bucatanschi (PNL), Zanfir Ilie (PSD), Gina Paladi (PC), Marius Humelnicu (PSD), Cristian Dima (PNL), Gheorghe Bugeag (PC), Hristache Bogatu (PSD), Săvel Barbu Rotaru (PNL), Desilia Cocu (PSD), Raul Mihailov (PNL), Costel Văsoi (PC), Carmina-Liana Muşat (PSD).
Din partea APP candidează: Marius Gerard Necula (PDL), Victor Dobrea (PDL), Alin Mihai (PDL), Cătălin Cristache (PDL), Florin-Marian Spătaru (UNPR), Relu Rugină (PDL), Vergiliu-Sorin Vals (UNPR), Nicolae-Viorel Trif (PDL), Relu Simion (PDL), Andreea-Anamaria Naggar (UNPR), Dorin Mugurel Bâclea (UNPR), Eugenia Stancu (PDL), Gabriela Antoniu (UNPR), Sorin Crăciun (PDL), Nicuşor Muşat (UNPR), Ilieana Sorocoleţ (PDL), Viorel-Sebastian Munteanu (PDL), Silviu Burluc (PDL), Daniel-Georgică Paraschiv Pashalidis (PDL), Pricop Roman (PDL).
Pentru PRM candidează: Dorian-Laurenţiu Munteanu, Costel Marin, Vanghele Ifrim, Camelia-Dorina Balcinoiu, Andrei Moroşanu.
Candidaţii PER sunt: Eugen Gheorghe Stamate, Doru Georgel Cristea, Gabriela Stanciu, Toma Dumitrescu, Claudiu Prodea.
Din partea PV candidează: Lăcrămioara-Violeta Stavire, Adriana Mardare, Mirela Gheorghe, Voica Crăciun, Ani Janina Pricop.
Partidul ProDemo îi are candidaţi pe: Daniela-Teodora Amariţei, Mădălin-Adrian Bocşan, Stelian Băncilă, Sorin Toma, Bogdan Bancu.
Forţa Civică are următorii candidaţi: Constantin Telegan, Dorin Darabă, Liviu Profir, Nicuşor Ajder, Elisabeta Dranga.
PP–LC mizează pe: Arghire Oşanu, Vasile Cojocaru, Lucian Ţuţuianu, Dănuţ Toma, Ştefan Gherasim.
PNG-CD i-a înscris în cursă pe: Delia-Antoaneta Stamate, Stoiana Turcoman, Simona Diaconu, Florica Andrei, Valeriu-Gică Tudorache.
Partidul Socialist Român nu are candidaţi la Primărie, dar are pentru CL: Adrian-Ion Smărăndoiu, Valentin Cojocaru, Neculai-Ionel Olaru, Viorel Manole, Veronica Nedelcu. Partidul Alianţa Socialistă are doar trei candidaţi Iordan Chirvase, Aurel Brăilescu, Paul Lăzărescu, în vreme ce Partidul Totul Pentru Ţară are doar unul - Radu Darie.
Din partea PP-DD candidează: Constantin Ene, Mălinovici Victor, Marian Alexandru, Avramescu Marian, Carp Cecilia, Poalelungi Marian Cătălin, Dascălu Monica.
Primii cinci candidaţi ai PNŢCD sunt: Marian Popa, Mihai Apetrei, Mitică Filip, Laurenţiu Tudorii, Doina-Lia Turlacu.


Record de candidaţi independenţi
În noianul de candidaţi cu carnet de partid sau făcuţi peste noapte politicieni, doar pentru că nu avea cine intra în cursa electorală, se disting cei 11 gălăţeni care, fără sprijin politic, au adunat mii de semnături din partea cetăţenilor pentru a putea intra în cursa electorală. Dintre cei 11 candidaţi independenţi la Consiliul Local, zece formează echipa candidatului independent la Primăria Galaţiului, Nicuşor Ciumacenco. Sunt zece nume sonore pentru gălăţeni: Radu Oprea, Angel Trifan, Didel Bădărău, Tache Bocănială, Antoneta Magdalena Gafiţuc, Viorel Zaharia, Florin Nini, Corneliu Antoniu, Eugen-Dan Drăgoi şi Ioan Ungureanu. Cea dea 11-a candidată independentă nu face parte din echipa enumerată mai sus. Este vorba despre pensionara Viorica Gump.

Citit 15564 ori Ultima modificare Joi, 03 Mai 2012 00:11

61 comentarii

 • postat de v.g.
  Miercuri, 24 Iulie 2013 15:01
  89.137.224.***
  bun gasit !

  va rog sa stergeti acest articol din motive personale.(eventual toate comentariile)

  cu stima!
  0
  0
  Raportează
 • postat de marcos
  Marți, 22 Mai 2012 08:57
  Vreți să rupeți lanțul adevărat și cel închipuit al corupției? Votați oameni noi ,oameni tineri , care au mintea destupată,neprivatizați care să se ocupe numai de primarie, nu de obținere de facilități pt fima proprie. Și bravo celor care - împotriva dezgustului provocat de-a lungul timpului - mai au puterea să spere, și să aleagă grăuntele valoros din mocirla asta politică !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Iuliana
  Joi, 17 Mai 2012 18:49
  Oameni buni cine spune ca le-a dat locuri de munca Viorica Gump , mint ,sunt neamuri. Ea a fost arestata in tinerete de prostitutie, copii i-a crescut barbatul..la lasat cu 3 copii, a trait cu altul cu care a mai facut un copil care acum are probleme cu politia. Acum e in Germania cu un neamt.Noi avem nevoie de asemenea persoana sa ne conduca Galatiul? nuuu! minte . Domnul Ciumacencu nu o sustine pe ea, ea vrea ciolanu .. sa faca numai pentru ei .Sunt niste persoane care isi mananca de sub fund, zcarciti ,rai care se dau mari increzuti si care barfesc pe toti.Dau calendare ,postere, pixuri, pentru ca sunt disperati ca sai voteze lumea .Noi nu traim 4 ani cu asa ceva,ea nu poate sa faca nimic, nu am ajuns sa ne conduca o prostituata, care nu a stiut sa-si creasca copii ..i-a lasat si i-a placut viata. Deschideti ochii si nu va lasati inselati ,asemenea oameni nu merita sa-i votam. Lasa-ne Viorica Gump si te intoarce la nemtii tai.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Stefanescu Zita
  Duminică, 13 Mai 2012 18:51
  Buna ziua ! M-am amuzat pe baza tuturor comentariilor deoarece unele persoane gasesc oaia neagra a vecinului. OBSERV, CA O PERSOANA FOLOSESTE MAI MULTE NUME PENTRU A O RESPINGE SI DE AI GASI NOD IN PAPURA DOAMNEI VIORICA GUMP!! FOLOSESTE ACELEASI CUVINTE JALNICE, DE CARTIER(CIOLAN), IN TOATE COMENTARIILE. Ar trebui sa va abtineti la comentarii mincinoase la care nu aveti dovezi ! Sa va fie rusine ! As vrea sa-i laud si pe ceilalti independenti, dar nu as putea pentru ca tot au in spate pe cineva, inafara de aceasta doamna, Viorica Gump. La primarie nu m-as putea inca decide. Ma mai gandesc. O zi buna !
  0
  0
  Raportează
 • postat de rramian
  Duminică, 13 Mai 2012 15:25
  Leonoro sau cum te-oi numi , bag seama ca te cam repeti .... Cu ce te-a deranjat femeia de mananci atatea ciuperci otravite la adresa ei ? Nu e directoare ? Sa mori tu ? Daca eu public pagina din cartea de munca ce atesta acest lucru tu te obligi sa`ti retragi cuvintele spurcate?
  Gestioneaza si tu o fundatie umanitara 12 ani , ajuta neconditionat batrani abandonati de proprii copii , da locuri de munca la zeci de oameni si doar dupa aia ridica piatra , bunatate fara de pacat ce esti .....
  Si inca ceva , cand iti mai vin dracii pe viata roaga un copil care a terminat clasa pregatitoare sa-ti desparta in silabe infectul mesaj ....analfabeto !
  0
  0
  Raportează
 • postat de buldog
  Duminică, 13 Mai 2012 04:39
  LEONORO , vad ca ai o gramada de treaba , daca tot faci lumea mincinoasa te rog foarte frumos sa aduci dovezi ca nu este directoare Viorica Gump . Astept .
  0
  0
  Raportează
 • postat de leonora
  Sâmbătă, 12 Mai 2012 17:44
  Galateni nu va lasati prostiti. Viorica Gump nu merita votata ,ea este un simplu consilier nu poate sa faca nimic, nu vedeti ca ne minte!? nu a facut nimic pana acuma, vrea si ea ciolanu, nu locuieste in Galati, locuieste in Germania, nu este nici un director, minte de ingheata apele, nu va lasati inselati, stiti ca persoanele pe care le plateste sa faca campanie pentru ea spune ca sunt saraci care nu au ce manca si prosti ,care nu stie sa vorbeasca, stiti ca are un frate care nu vorbeste cu ea ca Viorica Gump nu ii da atentie fratelui ei ca este sarac.Ea face atata campanie crede ca lumea nu stie de ea si o voteaza, nu va lasati inselati. Mai are un frate care il slugareste,pe faleza era cu neamurile nu cu strainii , ne pacaleste, lasane, lasane! mergi de unde ai venit .Lumea sa saturat de mincinosi !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sebastian
  Miercuri, 09 Mai 2012 18:41
  @Stefania Tu te auzi? :)) Multi copiii mai are doamna Gump ...

  Eu o felicit pe doamna Gump si cu ea doresc sa votez...mult succes!!
  http://www.youtube.com/watch?v=E6Q65DkuIO4

  Un link pe care l-am gasit despre viata dumneai...Succes!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Stefania
  Luni, 07 Mai 2012 22:23
  Fratilor...Doamna Viorica Gump nu este cum credeti dumneavoastra . Ceea ce scrie acolo ..scriu doar copii ei..ca in rest nu o cunoaste nimeni. Ea sta in Germania , le place ciolanul la toti ..e numai interesul lor. Nu votati Viorica Gump pentru ca nu se merita. Noi votam oamenii care fac ceva pentru Galati ! ..
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bantu Dragos
  Luni, 07 Mai 2012 09:38
  Felicitări pentru V.L. şi pentru posibilitatea de a posta comentarii la articol. Se vede clar interesul politic şi deschiderea pozitivă de care dă dovadă societatea gălăţeană. Aceste alegeri par să fie o ieşire la lumină, după o „iarnă” f.f.f. lungă, precum ghioceii, care se zbat prin zăpadă cea deasă să vadă lumina primăverii.
  Gălăţenii vor să vadă lumina primăverii, după o „iarnă” atât de lungă.
  O felicit pe Doamna Gump Viorica, candidat independent la Consiliul Local Galaţi. Va fi un drum anevoios iar doamna în loc să se bucure la pensie, doreşte să-şi sacrifice liniştea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de zz-project
  Duminică, 06 Mai 2012 08:48
  UN cititor din 50 a comentat articolul si majoritatea sunt impotriva lui Ciumacenco. Postacii activisti pe care nu-i luam in consideratie. Restul de 2400 cititori inteleg ca au recunoscut sarguinta, tenacitatea, daruirea lui, deci sunt cu el.
  Deci Ciumacenco are 98% din voturile galatenilor. PUNCT.

  98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%,98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%,98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%,98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%,98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%,98%, 98%, 98% 98%, 98%, 98%, 98%, 98%, 98%,98%, 98%, 98%, CIUMACENCO,
  0
  0
  Raportează
 • postat de Haiducul
  Duminică, 06 Mai 2012 03:08
  Citeam titlul articolului si ma gandeam in trecut. Cred ca ceausescu ala ar fi tare multumit sa o vada pe Melinte asta.
  Oare 12 candidaţi si 12 Primarii te-ar fi multumit mai bine ? Numai un om educat de fostul regim poate gasi un astfel de titlu si publica. Cred ca esti tare mandra de tine mai ales cand stai " Cu braţele şi picioarele larg deschise"
  0
  0
  Raportează
 • postat de PACALICI
  Sâmbătă, 05 Mai 2012 14:04
  LINIA DE START ESTE ACEEASI PENTRU TOTI ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de haaaaaaa
  Sâmbătă, 05 Mai 2012 13:19
  tare destepti se cred uni.......... dar daca te uiti in viata lor spurcata ............o vei lua la fuga. Tare le mai place sa manince bors la adresa altora . Uitativa mai bine in grajdul vostru infect.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Angela
  Vineri, 04 Mai 2012 22:14
  Domnule sa va spun eu cine e Viorica Gump . Isi doreste numai ciolanul. Ea traieste in Germania si candideaza in Galati , la prosti. Trece peste cadavre ca sa-si vada ea visul realizat. Nu si-a crecut copiii si a trait cu multi barbati. A fost femeie de servici in spital , iar facultatea a facut-o cu bani. Nu o duce capul la nimic. Asta este Viorica Gump , pentru cine n-o cunoaste...am copilarit cu ea , in tinerete nu a interesat-o nici de parintii ei nici de copii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Robert
  Vineri, 04 Mai 2012 20:40
  CETATENI AI ORASULUI GALATI NU V -ATI SATURAT DE TOTI COMUNISTII CARE V -AU CONDUS PANA ACUM ?DE ACESTI INDIVIZI CARE N -AU FACUT NIMIC PENTRU ORASUL NOSTRU?CUM SA-I MAI DAI O SANSA LUI CIUMACENCO CAND IN TOTI ACESTI ANI CAT A CONDUS ACEST ORAS NU A FACUT NIMIC?ORASUL GALATI ARATA JALNIC DE CAND SUNT COMUNISTII ASTIA LA PUTERE!CIUMACENCO SA SE DUCA SA -SI VADA DE PACIENTII LUI SAU POATE SA OBTINA O FUNCTIE PE LA PATRIARHIE CA TOT SE LAUDA CA NU STIU PE CE LINIE STRABUNICUL LUI A FOST INALT PRELAT!OAMENI DE BUNA CREDINTA ORASUL GALATI ARE NEVOIE DE UN OM CAPABIL DE A SCHIMBA FATA ACESTUI ORAS COMUNIST!ACEST OM ESTE NECULA MARIUS GERARD!CEI CARE VA DORITI CU ADEVARAT O SCHIMBARE VOTATI L PENTRU BINELE ACESTUI ORAS PE NECULA MARIUS GERARD!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Robert
  Vineri, 04 Mai 2012 20:09
  Oameni buni n -ati vazut pana acum ce a facut Ciumacenco si toti ceilalti?cum sa-i votati tot pe comunistii astia ?Galatiul e un oras terminat de cand sunt astia la conducerea lui!nimic nu se mai misca in acest oras!Orasul Galati are nevoie urgenta de o schimbare ,de un om pentru acest oras !Acest om se numeste NECULA MARIUS GERARD!pentru tot ce trebuie schimbat in acest oras ,spitale,scoli,parcuri ,pentru un oras curat ,pentru orasul nostru solutia e NECULA MARIUS GERARD!ciumacenco ne a convins de ce este in stare!Lasati oamenii capabili sa conduca acest oras !NECULA MARIUS GERARD este un OM BUN si UN OM CAPABIL!haideti sa i acordam o sansa!
  0
  0
  Raportează
 • postat de justitiarul
  Vineri, 04 Mai 2012 19:55
  Doamne! indrumama pe drumul cel bun si nu ma lasa sa spun si sa scriu cei mai rau despre unii ce se vor alesi ai urbei pe care ii cunosc deja si despre unii care nici macar nu si-au terminat studiile gimnaziale,care mai ieri erau promotorii jocului ALBA-NEAGRA in persoana lui MARIAN POPA,si altii ca el caci mai sunt va asigur,si atunci ma intreb (bun tare ciolanul asta din partide) ce or fi crezand ei ca este acest oras si cetatenii lui,bataia lor de batjocara .chiar am ajuns de ocara lumii? acum observ ca au aparut ca mustele si asta se intampla numai cind vin alegerile ca de altfel nu-i vezi si nu ii auzi chiar deloc ,nici nu vreau sa mai pomenesc si numele a numerosi traseisti,se stiu ei .dar cred ca ce mai conteaza caci daca o mai fi ramas ceva de furat de ce sa nu incerce?nu-i asa.,sper din tot sufletul ca acesti....... sa-si rupa gatul la figurat, indiferent de varsta sau sex."ASA SA-I AJUTE DUMNEZEU"
  0
  0
  Raportează
 • postat de tic tac pac
  Vineri, 04 Mai 2012 19:41
  tanara.......... Maria o cam freaca grija.................
  0
  0
  Raportează
 • postat de admiratorul lu` Maria
  Vineri, 04 Mai 2012 19:29
  Tanti Maria dumneavoastra ai ceva de spus sau doar vrei sa ne lamuresti cum e cu gramatica in romanica ? Zii ceva la subiect s-a-u (parca asa se desparte asta ...nu ? ) lasa`ne soro`n supararea noastra !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cristi
  Vineri, 04 Mai 2012 18:12
  Dupa parerea mea Domnul Munteanu Dorian ar fi o solutie fiabila ,ar fi bine sa va ganditi mai bine cu cine votati si sa nu mai dam sansa unor bosorogi sa conduca Galatiul. Ne trebuie un om tanar cu perspectiva cu o gandire occidentala si cu multe idei pentru a face din orasul nostru un loc mai frumos si mai placut
  0
  0
  Raportează
 • Vineri, 04 Mai 2012 13:52
  Un exemplu viu pentru o societate deschisă.
  Doamna Gump Viorica are curajul să participe ca şi candidat independent la Consiliul Local Galaţi. Chiar dacă este un candidat independent nu va încurca iţele partidelor, ci dimpotrivă, pentru că o cunosc destul de bine, va fi o persoana de încredere care nu va încurca nici un demers politic, din contra, chiar va sprijini proiectele indiferent de culoarea politică. Gump Viorica va fi probabil cel mai bun reprezentant al cetăţenilor la Consiliul Local Galaţi, mai ales pentru sănătatea şi grija faţă de pensionari.
  Se vede şi susţinerea cotidianului pentru o societate civilă deschisă, care a rezervat ultimul paragraf al articolului special pentru candidaţii independenţi. Şi cel mai drăguţ este că autoarea articolului are o afinitate pentru pensionara Gump Viorica, cu ultima propoziţie care-l şi încheie.
  Baftă multă!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sadem Soran
  Vineri, 04 Mai 2012 13:51
  Vot pentru doamna Viorica Gump..o Doamna din toate punctele de vedere ...Succes la alegeri...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Adrian
  Vineri, 04 Mai 2012 13:27
  Ma bucur ca avem si UN candidat independent. Nu stiu in ce masura este pensionara doamna Viorica Gump, dar ii urez succes. Abia astept sa vad ce propune in campania electorala.
  Ma bucur pentru acest inceput si sper ca in viitor vor fi mai multi candidati independenti fara culoare politica care sa incerce sa faca ceva pentru orasul nostru.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mirela Gheorghe
  Joi, 03 Mai 2012 23:06
  Scuze pentru cele 3 postari identice: Nu este fixism, doar o greseala pe care mi-o asum, cu sinceritatea femeii care are "la dreapta femei, la stanga femei".
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mirela Gheorghe
  Joi, 03 Mai 2012 22:27
  Pentru barbosi city: Daca ati avut curiozitatea de a vedea lista candidatilor la CJ din partea Partidului Verde, sigur ati observat ca sunt "la dreapta barbati, la stanga barbati". Ceva de comentat?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mirela Gheorghe
  Joi, 03 Mai 2012 22:25
  Pentru barbosi city: Daca ati avut curiozitatea de a vedea lista candidatilor la CJ din partea Partidului Verde, sigur ati observat ca sunt "la deapta barbati, la stanga barbati". Ceva de comentat?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mirela Gheorghe
  Joi, 03 Mai 2012 22:25
  Pentru barbosi city: Daca ati avut curiozitatea de a vedea lista candidatilor la CJ din partea Partidului Verde, sigur ati observat ca sunt "la deapta barbati, la stanga barbati". Ceva de comentat?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mirela Gheorghe
  Joi, 03 Mai 2012 22:24
  Pentru barbosi city: Daca ati avut curiozitatea de a vedea lista candidatilor la CJ din partea Partidului Verde, sigur ati observat ca sunt "la deapta barbati, la stanga barbati". Ceva de comentat?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Andrey
  Joi, 03 Mai 2012 21:31
  Ciumacenco ! Pentru mine vei ramane tot un comunist chiar daca vrei sa te dai independent. Cu tine primar Galatiul va fi la fel ca acum
  0
  0
  Raportează
 • postat de MARIA
  Joi, 03 Mai 2012 21:18
  GUMP VIORICA o necunoscuta , dar cunoscuta de analfabeti , gen LUCICA
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cristea Fonte
  Joi, 03 Mai 2012 21:06
  ma Vlad Tepes.. cum poti sa spui ca Ciumacenco este independent... pai el tocmai ce a iesit din USL - neo-comunisti - si gata s-a si lepadat de doctrina partidului? Parerea mea este ca daca va iesi un individ ca acesta vom avea si mai mult de pierdut pentru ca va continua ce a inceput Dumitru Nicolae.. ups.. stai ca el n-a inceput nimic pentru Galati pentru ca a fost ocupat sa-si umple el buzunarele cu bani
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bejan Andrei
  Joi, 03 Mai 2012 21:01
  A spus Vivi mai jos ca oamenii lui Ciumacenco si el insusi au facut ceva pentru Galati si pot face ceva intr'un timp foarte scurt.. Dar ce a facut pana acum cat timp a fost vice-primar? Iti spun eu.. A stat pe langa mos (n.r. Dumitru Nicolae) si l'a pupat putin in dos ca poate, poate prinde si el ciolanul cel mare din PSD ..cam asta a facut respectatul domn Ciumacenco..
  0
  0
  Raportează
 • postat de edy
  Joi, 03 Mai 2012 20:48
  politica interna este patentata,nimeni nu este inascut pentru tara ,si pentru popor, toti vin la putere numai pentru interese, si cand ma gandesc la aceasta alianta usl, tare mie teama ca dupa alegeri ,sa se destrame ,oamenii nu inteleg ,ce vad in media este una , iar ce se face in politica este alta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gheorghiu Mihai
  Joi, 03 Mai 2012 20:46
  Galatiul merita ceva mai mult,domnul Nicusor Ciumacenco nu a facut nimic concret si de aceea nu merita sa mai fie votat.
  Din punctul meu de vedere avem nevoie de un om cu noi perspective care sa nu fie impins de la spate de un partid,ci care sa isi doreasca cu adevarat o schimbare in bine pentru Galati...Votul meu si sper ca al multor oameni din Galati sa mearga catre doamna Viorica Gump pentru CL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mihalache Constantin
  Joi, 03 Mai 2012 20:30
  Succes doamnei Gump!Datorita dumneaei eu si parintii mei avem locuri de munca si nu pot sa zic ca o ducem rau.Intotdeauna a fost interesata si de soarta altora.Datorita experintei ei de viata sunt sigura ca va face o treaba excelenta.Galatiul are nveoie de fapte,nu de vorbe!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Isabella
  Joi, 03 Mai 2012 19:58
  ciumi mergi la baie si lasa ne ba...esti varza... ce vrei sa faci ce nu ai facut ca viceprimar?...mergi mai bine si plimba ursul ca oricum primar nu iesi,,iti spun sigur...
  0
  0
  Raportează
 • postat de ceausescu
  Joi, 03 Mai 2012 18:11
  Vai de biata țărișoară, pe ce mâini o să încapă!!!!!! CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE ESTE SĂ NU MEARGĂ NIMENI LA VOT!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ghicitoarea Gramatica Stanescu
  Joi, 03 Mai 2012 16:58
  ... preopinentule, ghicitor in stele, stii de ce esti prost ??? ... nu stii !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ghicitor in stele
  Joi, 03 Mai 2012 15:43
  Nicusor sti de ce au murit dinozaurii? sincer nu cred ca vei obtine sprijinul baronilor locali din constructii daca nu ai acoperamant politic
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ghicitoarea Gramatica Stanescu
  Joi, 03 Mai 2012 15:35
  @Joi, 03 Mai 2012 12:17 postat de alin


  ...?!? maica, vaz ca ai internet dar, se mira baba, tu ce scoli, dreack' , ai facut, dac' ai facut altceva decat onanie de cum ai scapat de suzeta sau poate, ai o scuza, numa' ai copiat/urmat ce vazusi in casa ... e o ipoteza, ai acoperire la mine si baba te cauzitioneaza, te-am "vazut" in tarot, ai avut ghinion ca forta aveai de plod ... pietre de moara spargeai cu falusul ... "stabilimentele" respective, scolile, au fost/erau deja facute/construite/zidite cand tu, doar proiect, te balaceai in erectia lu tac-tu si, aline, loaza, soarta ti-a fost buna ... ai fost slobozit, te-a adus barza ... adica te-ai nascut ... apoi ai crescut pe pamant, au trecut vremi ... impins cu jordia, aveai deja cinshpe anisori ca nu-ti placea decat cu oile, apropo, am "citit"in tarot despre tine, copil fiind, aveai un magar, sluga pentru bagaj ca nu purtai rucsac sa nu-ti deformezi coloana dar si pentru socializare cu animalul... despre magarush e eposul, nu despre commentul tau ... pe scurt, a trebuit sa megi p'acolo, la scoala, cu de-a sila ca nu se inventase facebucul, altfei dadeai foc ... a trebuit sa î[i]nveti a scrie, macar a buchisi cele elementare ... vezi in postul tau = piri = [ cu "î" ,''i'' se scrie numai la inceputul si sfarsitul unui cuvant ] ... "î", in mijlocul unui cuvant, se scrie cu "î" din "a" ,respectiv in felul aiasta grafic,"â" ... nu te stresez despre ce inseamna un semn diacritic, ma tem ca-ti da borsul pe urechi ... cum ti s-ar parea, citind cele scrise de unul ca si tine, bineinteles chinuindu-ti capsorul destept, cuvantul =romini=, sens roman/"români" ... nu dezvolta baba ca se cheama pricina prosta pentru nimic, un natang si treb'e epopee ... vezi si "aduti" aminte ... adu-ti recunoastere/respect despre ma-ta, aline ca s-a chinuit sa te creasca, sa te dea la scoala ... ti-a vrut binele !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de elector lamurit
  Joi, 03 Mai 2012 15:18
  cu siguranta ca stie ooricine ca buturuga mica rastorna carul mare ce daca nicusor este mic tinar si independent?asta doare sau faptul ca este educat scolit inteligent si cu mare capacitate de munca?omul nici nu s-a laudat nici nu s-a plins cit a muncit pina acum. dar asa suntem noi,circotasi,gica contra fara sa ne informam.ciumacenco este in primul rind un nume respectat in oras prin munca si seriozitatea tatalui sau,apoi ca elev model al lva.stiu ca o sa spuneti ca a fost ajutat de tata, insa la oloimpadele de CHIMIEdaca nu esti bun la revedere,cu chimia nu te joci,olimpicii de acolo stiu ppeste nivelul liceal si fizica si matematica si ceva biologie ,deci ce-i bun e bun.vreau sa spun ca spre deosebire de cei care etaleaza diplome obtinute la facultati cu pacanele acest tinar chiar are capacitatea intelectuala demonstrata pina la facultate aia este bonus.in consecinta merita increderea in demersul sau mai ales ca prctica de 4 ani ca vice nu poate fi decit un avantaj pentru galateni .
  0
  0
  Raportează
 • postat de lucica
  Joi, 03 Mai 2012 15:07
  In sfirsit avem o D-na candidat independent la CL care nu face parte din vreun partid politic . Felicitari D-nei GUMP VIORICA . Succes ( din partea unei admiratoare care va stie ca sunte-ti o luptatoare).
  0
  0
  Raportează
 • postat de Zdrobis
  Joi, 03 Mai 2012 13:33
  Viceprimarul a facut o alimentara de cartier in micro 19 si el ii spune supermarket. Ne-a incalcat drepturile de cetateni prin incapacitatea sa de a vedea ansamblul intreg. Nu a sesizat ca masinile pentru aprovizionare ne blocheaza intrarea in bloc si ne trebuie pasarela ca sa dam copii afara in siguranta.
  Acum vrea sa blocheze si orasul cu incapacitatea sa de a vedea lucrurile.

  Ca sef al comisiei de urbanism a dat avize pentru constructii in strada- ca cea din tiglina 1, pe trotuare ca cele din tiglina si micro 19, ca cea de la fostul peco, care nu are parcare amenajata si trebuie sa treci cu carutul pe strada din cauza masinilor si a pietrisului de pe trotuar.

  Sa mai enumar din "maretili rializari"?

  Baiete, tu chiar nu ai simtul ridicolului? Ne umpli de penibil cu prezenta ta in spatiul public. Ia postacii si pleaca.
  Tineretea nu este o virtute daca nu ai valoare.
  Si nici batranetea nu este o plaga. In zadar incearca unii sa generalizeze ca si cum un om in varsta este identic cu mos nicolaie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Me
  Joi, 03 Mai 2012 13:19
  Aceeasi gaina face aceleasi oua.
  Ciumacencu a ratat ocazia sa ne arate ce poate si acum promiite verzi si uscate.
  Baiatul asta este bun sa repare dinti stricati. Atat.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alin
  Joi, 03 Mai 2012 12:17
  @nick ce inseamna "dn" ?Cumva ai mancat un "a"?
  adica D.N.A.?ceea ce l asteapta pe Ciumi cand il vor piri interlopii prieteni cu el?
  Suge ce vrei, dar inainte aduti aminte ca Ciumacenco este viceprimar si cons.loc. in comisia de urbanism.Ai vazut ce parcuri minunate ai?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nick
  Joi, 03 Mai 2012 11:46
  Personal pt dn Ciumacenco sunt de acord. Gloabele care alearga dupa ciolan sa mai stea si in banca lor. Politicienii de carton care au frecat menta pana acum sa traga pe dreapta. Dinamism ne trebuie, nu un hectar de functionari inutili care sug din seva si asa putina.... Sa eliminam negativul din jurul nostru, iar latura pozitiva a lucrurilor s-o sustinem prin oamenii care o reprezinta.. Iubesc orasul asta si mi-as dori, ca noi toti sa avem atitudine, nu numai la nivel verbal......
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Joi, 03 Mai 2012 11:37
  Cand citesc si vad cine candideaza, imi vine sa plang, gandindu-ma ce soarta groaznica o sa aibe orasul Galati!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mariana
  Joi, 03 Mai 2012 11:04
  Nicusor Ciumacenco va iesi primar? cu echipa sa de 10 candidati pentru consilieri locali?.......Viorel Zaharia ,mare comandant de pompieri militari,poate sa stea la pensie ca are destul;Radu Oprea,fost politist,la C.S.G,mare sef la camera de comert ,putred de bogat,(vezi vila) TACHI BOCANEALA,fost sef politie,pensionar.OOOOF DOAMNE^tot astia?unde sunt tinerii nostri de azi ,de ce nu le putem da un pic de incredere .......
  0
  0
  Raportează
 • postat de marian
  Joi, 03 Mai 2012 10:32
  Stan: ii plac caii troieni intinsi de la Bucuresti (OTELUL CAMPIOANA)

  Ciumacenco: poate fi clona dinozaurului psd-ist au condus orasul impreuna

  Necula: proclama coruptia intr-o tara condusa de aparatul pdl-ist


  piesa de Caragiale; EU CU CINE VOTEZ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de dica
  Joi, 03 Mai 2012 09:46
  Avem "nevoie de cineva tanar, independent" dar nu crezi ca trebuie si cineva priceput?iti place cum arata Galatiul al carui reprezentant in comisis de urbanism e acel tanar "independent"?!vezi ce metropola avem?smecher ciumacenco asta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de relu
  Joi, 03 Mai 2012 09:44
  Cui Doamne iarta ma spune ciumacenco ca s a saturat de politicieni?el ce dumnezeu e?sa se duca la cabinetul lui sa umble in gura dc s a saturat de politicieni!A adunat langa el demisionari ai altor partide .Despare ce vorbim?
  Si capra cine sta?
  0
  0
  Raportează
 • postat de emi
  Joi, 03 Mai 2012 09:41
  Ciumi sau DN 2(dumitru neculai 2) la Primarie?!Unde ati vazut filmul asta?In proogramul lui a furat prroiectul unui consilier local si la insusit!Deja tanar si furacios?
  0
  0
  Raportează
 • postat de @RADU
  Joi, 03 Mai 2012 08:48
  Radule e foarte trist comentariul tau. E tipul de comentariu atribuit unui om care si-a pierdut orice speranta de mai bine si de confort. Cum frate sa te multumesti cu ceea ce e normal sa fie si intr-o tara de lumea a III-a? Mai ramane sa spunem mersi si pentru un petic de asfalt si umilinta e gata.
  E o vorba care spune ca putin iti propui si mai putin primesti! Avem nevoie mai mult ca oricand si de pod, si de aeroport si de autostrada ca fara infrastructura nu iti vine nici dracu sa investeasca la Galati. De ce crezi ca toti investitorii mari au ales Cluj, Timisoara, Constanta , Bucuresti? Cu ce crezi ca i-a ademenit guvernul pe cei de la Ford? Toata lumea cauta autostrazi si aeroporturi! "Time is money" iar in Galati timpul sta in loc si de asta suntem acolo unde ne-au adus toti mamelucii de pana acum de la primarie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vali
  Joi, 03 Mai 2012 08:41
  Ciumancecocistilor, va dau o veste buna si una proasta! Ciumacenco al vostru e deja la primarie de 4 ani timp in care nu a reusit sa faca nimic cu scuze din ce in ce mai penibile de genul "ala e de la alt partid sau celalalt nu ma asculta". Vestea proasta pentru voi e ca nu o sa mai calce pe la primarie nici in calitate de consilier din vara incolo.
  Ne-am saturat de incompetentii de pana acum si Ciumacenco e unul din sefii lor si doar cu asta se poate lauda.
  0
  0
  Raportează
 • postat de RADU
  Joi, 03 Mai 2012 08:06
  Personal voi alege un candidat (cunoscut si in cunostinta de cauza in ceea ce priveste atributiile acestui post de primar). Noua ne trebuie un om cu greutate si influenta la nivel central pe de o parte, iar pe de alta parte un om ale carui promisiuni sa fie acoperite de realism. Nu avem nevoie de pod peste Dunare, de aeroport, de autostrada etc. ca stim deja ca astea dureaza oricum mai mult de un mandat in modul cum se misca lucrurile in Romania. Avem nevoie de locuri de munca, incurajarea IMM-urilor, crearea conditiilor optime de lucru pentru acestia, debirocratizarea primariei sa nu mai stea CARREFOUR sa se roage de ei pentru autorizatii de constructie de exemplu. De un oras mai curat, strazi mai bune, caini mai putini, parcuri amenajate, chioscuri mai putine etc. Ce ziceti........am dreptate?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vivi
  Joi, 03 Mai 2012 07:53
  Vlad Tepes are dreptate. Singura formula credibila si curata , cu oameni de la care putem astepta ceva este cea a lui Ciumacenco, oameni adevarati care au mai facut ceva bun si pot schimba Galatiul in bine si repede. Ceilalti, liste,gasti, grupuri de interese, nume care nu spun nimic si de la cara nu putem astepta nimic pentru noi ci doar pentru ei si ai lor.Va fi interesanta campania electorala si sa le dea Dumnezeu galatenilor mintea cea de pe urma!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mihnea
  Joi, 03 Mai 2012 07:32
  Ce caută marius stan pe lista de consilieri locali? Nu e sigur pe fotoliul de primar şi vrea să fie sigur măcar pe postul de consilier local? Ce a făcut pentru gălăţeni din această postură, în ultimii patru ani, în afară că e cel mai mare chiulangiu, lipsind la jumătate din şedinţe? Care sunt iniţiativele pentru care l-am plătit patru ani?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sandu
  Joi, 03 Mai 2012 04:01
  Codrut Olaru si Laura Kovesi stiu? – Avocata Simona Carare, sotia procurorului Sorin Carare de la DIICOT Galati, acuzata la DNA ca a cerut falsificarea unor hotarari judecatoresti din dosarul in care a fost arestat deputatul Mihai Boldea
  Miercuri, 2 mai 2012 17:41 | Scris de Adina A.STANCU - Razvan SAVALIUC | | |
  Magistrati - Diicot
   

  Declaratie soc data la DNA de un tanar din Galati la adresa avocatei Simona Carare din Baroul Galati, nimeni alta decat sotia procurorului DIICOT Galati, Sorin Carare (foto) cel care a instrumentat dosarul care a dus la arestarea deputatului Mihai Boldea. Amintim ca Lumeajustitiei.ro l-a intrebat in plina conferinta de presa pe seful DIICOT, Codrut Olaru, ce spune despre posibilul amestec al lui Sorin Carare si al sotiei sale in aspecte care tin de dosarul deputatului, insa acesta a replicat ca s-ar fi facut verificari, care nu ar fi dus la niciun rezultat incriminator. De asemenea, si Procurorul General al Romaniei, Laura Kovesi, a dat un CEC in alb procurorului Sorin Carare, verificarile dispuse ulterior de aceasta neducand la niciun rezultat. Iata insa ca la DNA exista un dosar in care s-au adunat declaratii acuzatoare la adresa avocatei Simona Carare, in care este pomenit si numele procurorului, dar si faptul ca la DIICOT Galati s-ar fi facut cercetari penale privind niste hotarari judecatoresti despre care se afirma ca ar fi fost falsificate la cererea avocatei. Surse avizate ne-au indicat faptul ca aceste hotarari falsificate ar sta la baza arestarii deputatului Boldea, persoana care a acuzat din capul locului faptul ca ar fi victima procurorului Sorin Carare. Publicam in continuare fragmente ale unei declaratii data la DNA in data de 30.01.2012:
  „Doamna Carare m-a asigurat sa nu-mi fac niciun fel de probleme intrucat sotul ei este procuror”
  „Subsemnatul Petrica Tanase, domiciliat in Galati... fara ocupatie, declar urmatoarele: In primavara anului 2007 o cunostinta pe nume Dan, care statea Micro 19 si acum inteles ca ar fi arestat pentru trafic de droguri mi-a recomandat sa iau legatura cu avocata CARARE SIMONA pentru a ma ajuta sa anulez o amenda pentru consum de alcool in parc. M-am deplasat la Tribunalul Galati unde am contactat-o pe doamna Carare. Stiu ca doamna Carare mi-a facut o actiune de anulare a amenzii insa nu stiu cum s-a solutionat. Eu nu am avut bani sa platesc acest serviciu, fapt pentru care m-am oferit sa o ajut in diferite moduri. Astfel am facut diverse servicii de curierat cu diferite acte ai imprimam la domiciliul meu diferite documente solicitate de aceasta. Dupa cateva luni doamna Carare mi-a solicitat sa o ajut in sensul ca nu a ajuns in timp util la grefiera si astfel nu a reusit sa stampileze niste hotarari judecatoresti ca eu sa aplic pe aceste hotarari judecatoresti niste stampile specifice instantelor de judecata. Doamna Carare mi-a dat aceasta hotarare judecatoreasca... stampilata si mi-a indicat ca acestea... sa apara si pe cele pe care nu a reusit sa le stampileze la arhiva. I-am comunicat ca pot sa copiez aceste stampile prin scanare si folosirea anumitor programe (prelucrare foto) precum Photoshop si sa aplic aceste stampile pe documentele indicate. Doamna Carare mi-a spus sa fac aceste operatiuni cat mai repede intrucat are nevoie in aceeasi zi si altfel pierde multi bani. Eu m-am dus la domiciliul meu, am scanat stampilele, le-am modificat in sensul de a sterge partea de semnaturi de pe ale si le-am aplicat direct prin imprimare pe actele nestampilate date de doamna Carare (...) Doamna Carare m-a asigurat sa nu-mi fac niciun fel de probleme intrucat sotul ei este procuror si nu si-ar permite sa faca ceva ilegal. Doamna Carare are aproximativ 1,75 m inaltime, cu parul scurt pana la umeri vopsit roscat, de constitutie normala cu vocea putin pitigaiata. In ziua 25.01.2012 am citit un reportaj pe siteul jurnalului Viata libera cazul unui om pe nume Borta Ion precum ca i s-ar fi vandut imobilul de mai multe ori fiind folosite niste hotarari judecatoresti false, iar atunci m-am gandit ca sunt cele facute de mine si am venit sa anunt aceasta fapta. In urma acestui anunt l-am contactat pe Boldea Mihai pentru a ma sfatui in legatura cu ceea ce pot sa fac eu in continuare cu privire la faptele mele, iar acesta m-a sfatuit sa vin la DNA pentru ca era sotia unui procuror cunoscut. Pana in prezent nu am povestit la nimeni despre aceste fapte si nici despre colaborarea mea cu doamna Carare. Mi s-au prezentat trei fotografii a unor femei din baza nationala de evidenta a pop**atiei cu CNP-uri.... pentru a o recunoaste pe doamna Carare. Datorita timpului scurs de la ultima intalnire cu doamna Carare nu am putut sa indic persoana care seamana cel mai mult cu aceasta (...) Mi s-a adus la cunostiinta ca DIICOT Galati face cercetari fata de falsificarea acestor hotarari judecatoresti mentionate de mine, insa nu doresc sa dau declaratii la acest organ judiciar pentru ca stiu ca unul dintre procurori este sotul doamnei avocat (...) cred ca sotul sau stie de aceste fapte...”
  0
  0
  Raportează
 • postat de barbosi city
  Joi, 03 Mai 2012 02:04
  Marius Stan (PNL), Florin Popa (PSD), Eugen Găvan (PC), Sorin Ungurianu (PNL), Nicolae Rainea (PSD), Radu Cosca (PC), Cristian Sorin Enache (PSD), Mihai Manoliu (PNL), Mihail Bucatanschi (PNL), Zanfir Ilie (PSD), Gina Paladi (PC), Marius Humelnicu (PSD), Cristian Dima (PNL), Gheorghe Bugeag (PC), Hristache Bogatu (PSD), Săvel Barbu Rotaru (PNL), Desilia Cocu (PSD), Raul Mihailov (PNL), Costel Văsoi (PC), Carmina-Liana Muşat (PSD).

  Stan il stim cu totii.
  Florin Popa , acest Don Juan al Licitatiilor care se zvoneste ca va fi si vice-primar.
  Gavan, ce-i cu Durbaca se subintelege
  Rainea tata, lasa-ne!!!!!! Ai dat rosu lui Maradona, GATA!! NU DA ROSU SI INVESTITIILOR DIN GALATI. Sa speram ca nu mori in timpul mandatului:)))) Primarul s-a retras, e timpul sa o tragi pe dreapta si tu!!!!
  Sorin Enache ..... asta l-a injurat pe primar, ca la usa cortului .... chiar in halul asta, USL-ul vine cu toti birjarii?
  Nea Zanfir V.A. Urechia = gata tati, dute si citeste o carte, lasa si biblioteca, etc!!! ADIO!

  Chiar pacat de PSD Galati, ca aveau o echipa super tare pentru Consiliul Local, formata din 34 de tineri, care daca intrau o parte din ei, puteau aduce o schimbare, dar ce sa-i faci, CAND INTERESELE LUI POPA SUNT MAI PRESUS DE USL....

  Vad ca partidul verde are numai femei! La dreapta femei..... la stanga femei.... :)))

  Unde sunt consilierii de la PC?? :))) Picu Roman un consilier 3in1 CA CAfeaua :)))
  0
  0
  Raportează
 • postat de vlad tepes
  Joi, 03 Mai 2012 01:42
  Nicusor Ciumacenco va iesi primar, fara emotii. Avem nevoie de cineva tanar si independent, depolitizarea administratiei municipale trebuie inceputa!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.