Află care sunt candidaţii în Tecuci, Târgu Bujor şi Bereşti

Află care sunt candidaţii în Tecuci, Târgu Bujor şi Bereşti
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Şapte candidaţi la Primăria Tecuci

Nu mai puţin de şapte candidaţi se visează la cârma Primăriei municipiului Tecuci. Cine sunt ei, am aflat de la preşedintele Biroului Electoral Tecuci, jurist Maria Vlavian – Gurmeza. Primul înscris în cursa electorală este Vasile Dănăilă – Pazvante, candidatul Partidului Verde. Aflat pentru a doua oară consecutiv în competiţia pentru fotoliul de edil al Tecuciului, Pazvante, o figură pitorească a  oraşului, are 58 de ani, de profesie sudor, este administrator şi consilier local. Candidatul USL este liberalul Daniel Gerhardt Ţuchel, în vârstă de 40 de ani. Absolvent al Institutului Militar “Ioan Vodă“ din Sibiu şi masterand în Drept comunitar şi administraţie publică europeană. A fost comandant baterie tragere la Brigada 15 Vânători de munte Miercurea Ciuc, apoi administrator  de societate şi în prezent este primarul comunei Ţepu. Următoarea înscrisă este Livia Chirilă, candidata PRM, în vârstă de 58 de ani, ingineră, comisar al Gărzii de Mediu. Primarul Tecuciului, democrat-liberalul Eduard Finkelstain, în vârstă de 44 de ani, de profesie inginer, îşi doreşte un al treilea mandat consecutiv, din postura de candidat APP. Următoarea înscrisă este candidata PER, Anda Bourceanu, 27 de ani, asistent social. Partidul Poporului – Dan Diaconescu l-a aruncat în lupta electorală pe Samir Oancă, de 45 de ani, de profesie contabil, administrator de firmă. Cel de-al şaptelea candidat este Ion-Dănuţ Trandafir (PNG –CD), 35 de ani, de profesie administrator.

Patru pentru Târgu Bujor

Pentru primăria oraşului Târgu Bujor au intrat în cursa electorală nu mai puţin de patru candidaţi. Iată cine sunt aceştia, potrivit informaţiilor care ne-au fost furnizate de către preşedintele Biroului Electoral Târgu Bujor, judecătorul Nelu Năstăsoiu. Actualul primar, social-democratul Ştefan Arfire, în vârstă de 67 de ani, îşi doreşte să obţină un nou mandat pe listele USL. Democrat-liberalul Laurenţiu-Viorel Gîdei, în vârstă de 36 de ani, consilier la ANRE, este candidatul Alianţei Pentru Progres. PRM mizează în alegeri pe candidatul său, Elisii Tănase, în vârstă de 61 de ani, de profesie administrator. Ultimul pretendent la fotoliul de primar este Ion Stan, candidatul Partidului Poporului – Dan Diaconescu, în vârstă de 50 de ani, funcţionar public în administraţie.

Pentru cele 15 locuri în consiliul local se bat candidaţi din cinci formaţiuni politice.

Cinci pentru Bereşti

Cinci candidaţi îşi dispută fotoliul de primar al oraşului Bereşti. Iată cine sunt combatanţii electorali, după cum ne-a informat preşedinta Biroului Electoral Bereşti, cons. jr. Cornelia-Mioara Rînceanu. Octavian Dică, actualul primar al Bereştiului, în vârstă de 52 de ani, de profesie economist, îşi doreşte un nou mandat câştigat pe lista USL. Neculai Tălăşman, în vârstă de 63 de ani, inginer zootehnist pensionar, este candidatul la Primărie al APP. Partidul Poporului – Dan Diaconescu mizează în bătălia electorală pe Mihai Postolache, de 66 de ani, technician-mecanic pensionar. Maricel Nini, de 43 de ani, tehnician îmbunătăţiri funciare, administrator la propria firmă este candidatul PER. Cel de-al cincilea aspirant la Primărie este Cristian David, de 30 de ani, inginer electromecanic şomer, candidatul Partidului Verde.

Citit 6951 ori Ultima modificare Joi, 03 Mai 2012 09:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.