Senzaţional: Picu Apostol Roman a preluat frâiele PP-DD Galaţi

Senzaţional: Picu Apostol Roman a preluat frâiele PP-DD Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Picu Apostol Roman i-a făcut o promisiune lui Eugen Durbacă: nu va candida niciodată împotriva lui

Fostul consilier local Picu Apostol Roman a ieşit din conul de umbră politică în care a intrat după ce a pierdut scaunul de director la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Galaţi. Pe 14 august a semnat adeziunea la Partidul Poporului – Dan Diaconescu, iar o zi mai târziu a primit numirea în funcţia de preşedinte interimar a filialei municipale. Mandatul său este de 60 de zile, până la organizarea alegerilor municipale.

După cum ne-a declarat Picu Apostol Roman, primarul comunei Pechea a fost contactat de secretarul general al partidului Liviu-Robert Neagu, şi rugat să-l aducă la Bucureşti pentru o discuţie. Picu Apostol Roman susţine că a rămas foarte plăcut impresionat de modul în care au pus problema preşedinta PP-DD Simona Man şi Liviu Neagu, dar că pe Diaconescu, prins cu emisiunile, n-a apucat să-l cunoască. Discuţia cu şefii PP-DD a fost mai degrabă un interviu de angajare în postul de lider interimar de la municipală.

Politicianul susţine că filiala gălăţeană este bine-văzută pentru că la alegerile din 10 iunie s-a situat în plutonul fruntaş, aproape de scorul maxim. „Cei zece la sută scor naţional reprezintă o platformă pe care Dan Diaconescu a pus-o la dispoziţia filialelor judeţene, şi care îţi dă voie să te dezvolţi”, afirmă Picu Roman care şi-a propus, la parlamentare dublarea rezultatului – 20 la sută.

Despărţirea de fostul lider

Picu Roman ne-a mărturisit că a stat 15 ani alături de Eugen Durbacă şi că l-a informat pe fostul şef de noua sa poziţie politică. „Îi port un respect deosebit dlui Eugen Durbacă. Datorită dumnealui eu sunt ceea ce sunt, şi asta nu se uită. A renega oamenii care te-au ajutat în viaţă, este ca şi cum ţi-ai renega părinţii. I-am spus dlui Durbacă de faptul că sunt preşedinte interimar la PP-DD şi m-a felicitat. Cred că în sufletul lui se bucură că oamenii pe care i-a şcolit se dezvoltă în alte medii. I-am spus că nu voi candida niciodată acolo unde va candida şi dumnealui şi că dacă putem colabora pe plan local o voi face”, ne-a declarat Picu Roman.

Fost consilier local vreme de opt ani, Picu Roman a subliniat că va coordona activitatea celor cinci aleşi locali PP-DD. „Vom vota tot ce înseamnă hotărâri în folosul cetăţenilor, nu ne vom opune progresului, dar nu va exista un comportament de vasalitate faţă de primar. Vom fi foarte vocali şi ne vom opune la propunerile de majorări de preţuri şi tarife”, spune Picu Apostol Roman.

Citit 4035 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2012 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.