Senzaţional: Picu Apostol Roman a preluat frâiele PP-DD Galaţi

Senzaţional: Picu Apostol Roman a preluat frâiele PP-DD Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
 • Picu Apostol Roman i-a făcut o promisiune lui Eugen Durbacă: nu va candida niciodată împotriva lui

Fostul consilier local Picu Apostol Roman a ieşit din conul de umbră politică în care a intrat după ce a pierdut scaunul de director la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Galaţi. Pe 14 august a semnat adeziunea la Partidul Poporului – Dan Diaconescu, iar o zi mai târziu a primit numirea în funcţia de preşedinte interimar a filialei municipale. Mandatul său este de 60 de zile, până la organizarea alegerilor municipale.
După cum ne-a declarat Picu Apostol Roman, primarul comunei Pechea a fost contactat de secretarul general al partidului Liviu-Robert Neagu, şi rugat să-l aducă la Bucureşti pentru o discuţie. Picu Apostol Roman susţine că a rămas foarte plăcut impresionat de modul în care au pus problema preşedinta PP-DD Simona Man şi Liviu Neagu, dar că pe Diaconescu, prins cu emisiunile, n-a apucat să-l cunoască. Discuţia cu şefii PP-DD a fost mai degrabă un interviu de angajare în postul de lider interimar de la municipală.
Politicianul susţine că filiala gălăţeană este bine-văzută pentru că la alegerile din 10 iunie s-a situat în plutonul fruntaş, aproape de scorul maxim. „Cei zece la sută scor naţional reprezintă o platformă pe care Dan Diaconescu a pus-o la dispoziţia filialelor judeţene, şi care îţi dă voie să te dezvolţi”, afirmă Picu Roman care şi-a propus, la parlamentare dublarea rezultatului – 20 la sută.

Despărţirea de fostul lider

Picu Roman ne-a mărturisit că a stat 15 ani alături de Eugen Durbacă şi că l-a informat pe fostul şef de noua sa poziţie politică. „Îi port un respect deosebit dlui Eugen Durbacă. Datorită dumnealui eu sunt ceea ce sunt, şi asta nu se uită. A renega oamenii care te-au ajutat în viaţă, este ca şi cum ţi-ai renega părinţii. I-am spus dlui Durbacă de faptul că sunt preşedinte interimar la PP-DD şi m-a felicitat. Cred că în sufletul lui se bucură că oamenii pe care i-a şcolit se dezvoltă în alte medii. I-am spus că nu voi candida niciodată acolo unde va candida şi dumnealui şi că dacă putem colabora pe plan local o voi face”, ne-a declarat Picu Roman.
Fost consilier local vreme de opt ani, Picu Roman a subliniat că va coordona activitatea celor cinci aleşi locali PP-DD. „Vom vota tot ce înseamnă hotărâri în folosul cetăţenilor, nu ne vom opune progresului, dar nu va exista un comportament de vasalitate faţă de primar. Vom fi foarte vocali şi ne vom opune la propunerile de majorări de preţuri şi tarife”, spune Picu Apostol Roman.

Citit 3840 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2012 18:37

16 comentarii

 • postat de Gigi marga
  Joi, 23 August 2012 15:34
  si uite asa toate gunoaiele si toti prosti ajung mari politicieni!! imi este scarba de ce se intampla in tara asta!
  0
  0
  Raportează
 • postat de acul de viespe
  Miercuri, 22 August 2012 01:06
  daca-l iei in echipa si pe acel pseudopopa, vei ajunge un mai mare rahat care esti!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Andi
  Marți, 21 August 2012 08:39
  acest smenar care imbutelia ulei si apa distilata in parcarea lu'popescu acum ani de zile , a ajuns mare politician ?????
  vai mama mea ,......., de asta galatiul cu durbaca cu tot este la baie ,........, acest picu era renumit doar prin abureala si nimic concret !
  de fapt era de asteptat la pp-dd cine sa se inscrie ,........., ii trmit eu lu diaconescu CV-ul "domnului picu apostol roman " ca sa vada si el cu ce oameni se inconjoara !
  0
  0
  Raportează
 • postat de i_radu@hotmail.com
  Luni, 20 August 2012 22:45
  Si uite ca se poate. Am cunoscut cativa oameni din acest partid inca din primile zile de la preinfiintare si credeam ca va fi o speranta pentru Romania si pentru galateni. Nu inteleg cum este posibil ca atunci cand apare ceva nou sa nu apara si compromisii care sa distruga incet dar sigur orice speranta de mai bine.
  Acesti oameni considera ca partidele politice sunt niste SRLeuri si le trateaza ca atare.
  ma intreb oare ce parere au acei oameni care veneau la partid cu cafeaua la pachet si cu inima deschisa crezand ca fac ceva bun in orasul asta sau chiar tara asta.
  Cu ce sa faci ceva bun ? cu aceeasi excroci ce vindeau borduri pana mai ieri ? Cu acesti libidinosi ? Unde este oare Malinovici sau fratii fotbalisti ? oare cand va vor da afara?
  0
  0
  Raportează
 • postat de jeje
  Luni, 20 August 2012 15:06
  picule poate il iei si pe chebac si ciumacenco in partidul asta de ca cao ca tot ati pus voi trei tara la cale la locale,,,,,,si in final ati luat-o in gura
  0
  0
  Raportează
 • postat de vadim
  Luni, 20 August 2012 14:40
  Il cunosc pe Picu de cand vindea la consignatie vis-a-vis de scoala 40 intr-o camera de la apartament si conducea un Oltcit de cadeau tablele de pe el !Odata cu intrarea in politica alaturi de Durbaca pe care il respecta ca pe parintele sau a inceput sa infloreasca averea familiei ,s-au schimbat masinile, s-a marit apartamentul pana pe trotuar ,a aparut un loc de casa undeva pe Stiintei si probabil si o vila ,a aparut si diploma de avocat sau jurist ,cu alte cuvinte a realizat pe plan material in vreo 10 ani ce nu ar fi facut in 10 vieti cu consignatia si cu Oltcitul!Dar pt acest oras care se prabuseste economic a facut ceva oare Picu?
  0
  0
  Raportează
 • postat de melu frizerul
  Luni, 20 August 2012 14:24
  domn picu va iesi deputat in colegiu opt ,unde are mari sanse de succesuri.multa bafta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ppdd Galati OCUPAT de USL
  Luni, 20 August 2012 14:05
  In calitate de fost conservator care a muncit gratis pt. PC Galati si implicit pt. PICU APOSTOL ROMAN pt. alegerile locale si generale din 2004 si 2008, le reamintesc galatenilor si conservatorilor ca noi am fost tepuiti de PC si de PICU APOSTOL ROMAN: din 2004 pana in 2012 EI AU CASTIGAT BANI SI FUNCTII PUBLICE PE MUNCA NOASTRA !!!
  Acum NI SE JIGNESTE INTELIGENTA prin infiltrarea acestui PICU APOSTOL ROMAN in PPDD Galati si inscaunarea lui la conducerea PPDD Galati !!!!
  Doar nimeni nu e cretin sa voteze PPDD ca PICU APOSTOL ROMAN sa culeaga laurii si mandatul de DEPUTAT !!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de urasc politicienii
  Luni, 20 August 2012 13:35
  pai daca durbi l-a borat la infanterie unde naiba sa se duca si el ca doar nu o sa se angajeze in combinat. parca ieri facea misto de diaconescu, ai ajuns la p..a lui picule
  0
  0
  Raportează
 • postat de Catalin
  Luni, 20 August 2012 12:06
  Asa partida, asa presedinte!Se potrivesc de minune doua cepe degerate!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ion
  Luni, 20 August 2012 11:53
  Picu Roman este un om care promite si chiar merita nu trebuie sa-i fie frica ca e tanar doar, sa candideze la orice post, chiar si de primar.
  Asta nu inseamna ca ii aduce o ofensa unuia ca Durbaca, care ar trebui sa-si vada de casa si familie sa se gandesca la batranetile lui si la afacerile de familie (pe care le-a implicat intotdeauna in institutiile statului) si altii platesc acuma in locul lui cu dosare penale.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Afost șef pe Domeniul Public? Păi cum este domeniul așa și omul.Nu mai votez PP-DD !!!
  Luni, 20 August 2012 11:07
  A fost șef pe Domeniu Public? Asta-i nu-i bine! Păi cum arată domeniul public? Ca la război.Garaje,spații verzi călcate de mașini ce ies din garaje,aleile pietonale ci gropi și bălți,magazine mici și mari pe trotuare,parcări și staționări de mașini pe trotuare,copaci plantați ,,nema'' între blocuri.Ce mai,vai de domeniul nostru public.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nicolae
  Luni, 20 August 2012 09:56
  O alegere buna pentru PPDD Galati. Picu Roman este un politician asa cum putini gasesti. A dovedit asta de mute ori in consiliul local chiar daca si-a ,,castigat,, simpatia colegilor - pardon fostilor colegi de partid. Eu cred ca astfel de lideri tineri si bataiosi vor aduce poporului respectul meritat. Felicitari domnule Picu Roman si nu va uitati la invidiosi si barfitori - din astia avem destui printre noi. Vant din pupa cum spunem noi marinarii si sa stiti ca baietii din port sunt cu dumneavoastra.
  0
  0
  Raportează
 • postat de taxon
  Luni, 20 August 2012 08:27
  deci baiatul de cartier, ajuns buticar si dupa aceea consilier, s-a inaltat pe cai noi.
  "cinstitii" lui diaconescu - prin alegerea asta - nu fac decit sa confirme cit de gaunosi sunt, tot o apa si-un pamint cu astia de la putere acum.

  jale!
  0
  0
  Raportează
 • postat de mihaela
  Luni, 20 August 2012 08:24
  Felicitări domnule picu. Pentru lia, tu ai făcut ceva pentru oraşul tău?
  De ce iţi este scârba? daca nu mai exista nimeni ca sa iţi satisfacă nevoile, uşa politicului este deschisa, demonstrează tu ca se poate. Chiar aşa nu mai exista nimeni onest in oraşul asta?
  Decât sa stăm pe margine si a ne văicărim ca nişte babe mai bine am face ceva util.
  Vino tu cu o soluţie. Poate avem de învăţat.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Lia
  Luni, 20 August 2012 08:07
  indiferent de partid,tot o apa si-un pamant sunteti toti.MI-E SCARBA!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.