Gălăţenii nu s-au bulucit pentru biletele la Revelionul de la Sala Siderurgistul

Gălăţenii nu s-au bulucit pentru biletele la Revelionul de la Sala Siderurgistul
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Nerăbdători să petreacă un Revelion aşa cum n-au mai avut parte de ani buni, gălăţenii s-au trezit cu noaptea-n cap ca să-şi cumpere bilet


La ora 8.30, când ar fi trebuit să fie puse în vânzare biletele la Revelionul organizat de primarul Marius Stan la Sala Siderurgistul, acestea nici măcar nu sosiseră la sediul Primăriei din strada Fraternităţii. Nici vorbă de înghesuiala la care ne-am fi aşteptat având în vedere oferta atât de ieftină şi de atractivă a „Stanrevelionului”. Aproximativ 20 de persoane se trecuseră pe o listă şi îşi făceau deja planuri pentru marea petrecere.

Cel care a sosit primul a fost domnul George Băcanu, care ne-a mărturisit că de la ora 2.30 n-a mai avut somn! „Am fost aici de la 6.30, primul! Oricum, nu mai aveam ce face acasă! Am stat afară în frig până la 7.50, când ne-a dat drumul. Trebuia să înceapă vânzarea de la 8.30, dar una se spune, alta se întâmplă. Am petrecut un Revelion la restaurant acum 34 de ani, la „Dunărea”. De atunci am mai fost plecat prin staţiuni, dar în ultimii ani am stat acasă, cu familia sau dacă ne mai invita cineva mergeam să petrecem acolo Revelionul. La petrecere o să merg cu soţia mea. Mi s-a părut meniul foarte-foarte încărcat, pentru că la vârsta noastră mai mult ciugulim. Dar petrecerea e baza!”, ne-a declarat cu entuziasm. „Nu atât meniul ne încântă, cât preţul. Anii trecuţi am fost pe la revelioane organizate de pensionari, dar mi s-a părut destul de scump, preţurile depăşind 110-140 de lei. Acum este foarte avantajos. Să se mai organizeze asemenea evenimente!”, ne-a spus veselă doamna Ioana Bejan. Doamna Măndiţa ne-a spus că nu merge pentru meniu, ci pentru distracţie, mai ales că programul este asigurat de artiştii de la Muzical pe care îi cunoaşte atât de bine. „De multişor n-am mai ieşit să fac Revelionul. Iar acum, dacă s-a ivit ocazia asta, ne-am zis, hai, să mergem şi noi, ce dacă suntem mai în etate! Asta e o ocazie pentru noi, pensionarii care avem o pensie micuţă! N-o să fim chiar în ton cu moda, dar ne îmbrăcăm frumos!”, ne-a mărturisit o altă gălăţeancă.

Biletele au sosit cu ceva întârziere pentru că pe ele au fost trecute şi locurile la mese, astfel încât familiile şi cei care sunt prieteni să poată sta împreună, nu dispersaţi prin sală. Vestea bună pentru cei care îşi fac griji că nu vor avea cu ce să ajungă acasă este că Transurb le va pune la dispoziţie autobuze pentru ora 3.00 şi ora 5.00 spre Micro 19, Micro 40 şi spre Centru.

 

Citit 3395 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2012 21:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.