Paul Florea, numit subprefect

Paul Florea, numit subprefect
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Paul Florea a fost numit de Guvernul României subprefect al judeţului Galaţi în locul dnei Aurica Luchiniuc, devenită, prin mobilitatea funcţiei, inspector guvernamental. Ca şi colegii săi, prefectul Claudiu Brînzan şi subprefectul Cosmin Păun, Florea va exercita cu caracter temporar această funcţie publică, până la organizarea unui concurs.

Paul Florea (55 de ani) este inginer, absolvent al Facultăţii de Mecanică. În perioada 1979-1999 a fost inginer mecanic, inginer şef şi apoi şef de secţie în combinatul siderurgic.

Din 1992 şi până în 2008 a fost membru CA la diferite societăţi comerciale  (Apaterm, Transurb, Atlas,  Minersort,  Elfrom  etc.)

Potrivit CV-ului pe care ni l-a trimis, Paul Florea a absolvit un curs de administraţie publică (Proiectarea şi execuţia bugetelor locale pe programe Philadelphia1997), a fost consilier pe implementarea programelor europene în  Ministerul Turismului şi expert în comerţ şi relaţii internaţionale în MIRA şi vorbeşte trei limbi străine - franceza, engleza şi italiana.

Trecut politic zbuciumat

Paul Florea şi-a început activitatea politică în 1990, în PNL, de unde a fost exclus. A activat în Acţiunea Populară, pe listele căreia a şi candidat la alegerile parlamentare din 2004. A intrat apoi în PLD şi ulterior a devenit membru PD-L, fiind director de campanie pentru Marius Necula. În perioada 1992-2004, a fost consilier local şi a condus Comisia de Buget.

Proiecte

„Sunt nerăbdător să încep treaba. Eu cred că experienţa de consilier de trei mandate mă face apt pentru o funcţie executivă. Aş vrea să realizez câteva lucruri concrete. În primul rând aş vrea să dublez desfacerea producţiei agricole din judeţul Galaţi pe pieţele gălăţene. Este proiectul pe care aş vrea să-l realizez în mandatul pe care îl am, şi să îmbunătăţesc activitatea în toate zonele în care nu au competenţă Consiliul Local şi Consiliul Judeţului, şi sunt destul de multe asemenea zone”, ne-a declarat noul subprefect.

Citit 2249 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.