Iulian Aramă: „Politicienii puternici nu au făcut nimic pentru Galaţi”

Iulian Aramă: „Politicienii puternici nu au făcut nimic pentru Galaţi”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierul judeţean Iulian Aramă, liderul PDL din CJ, va solicita conducerii Consiliului Judeţului, în cadrul şedinţei ordinare de la sfârşitul acestei luni, introducerea pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre privind înfiinţarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Brăila-Galaţi-Tulcea. De altfel, în ciuda faptului că a solicitat în scris conducerii instituţiei un punct de vedere în legătură cu acest subiect, nici până la această dată şefii de la CJ nu i-au răspuns. „Din păcate, am avut, de-a lungul timpului, miniştri şi oameni foarte puternici în guverne, care nu au avut grijă de zona din care provin. Nu au făcut nimic pentru Galaţi şi şi-au pus interesele personale mai presus, indiferent de partide. Voi cere, încă o dată, introducerea acestui proiect pe ordinea de zi”, ne-a declarat Iulian Aramă.

Citit 2330 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iulie 2013 15:57

11 comentarii

 • postat de cornel
  Miercuri, 24 Iulie 2013 08:06
  193.230.156.***
  Este adevarat ca Galatiul a avut cei mai multi senatori si deputati care nu au facut absolut nimic pentru urbe. Toti manati de principalul sustinator Dan Nica nu au facut decat sa se sustina unul pe celalalt in hotiile pe care le-au facut. Nu sunt ei de vina ci noi pentru ca nu luam atitudine. Oameni ca acestia ajunsi toti in fruntea instututiilor publice si care nu au facut nimic decat sa se imbogateasca ar trebui sa le fie rusine sa iasa pe strada odata cu noi, si nu sa se comporte ca si cum ei sunt cei mai tari. Macar Arama a confirmat un adevar ca in rest practica politicienilor este de a da vina pe cei dinainte. Presedintele CJ are o pasiune pentru animale, oamenii sunt pe planul 2, primarul nu tine audiente pentru ca, atentie cetatenilor se acorda numai la alegeri, viceprimarii se plimba si intocmesc strategii pentru constructii care nu se vor finaliza niciodata . .....
  0
  0
  Raportează
 • postat de DAN
  Marți, 23 Iulie 2013 09:17
  89.121.153.***
  Domnule Arama nu este indreptatit sa vorbeasca, intrucat si el a "profitat" din plin de "greii" din politica pe care acum ii critica. Dar, din pacate are dreptate, orasul a ajuns asa din nepasarea celor alesi de noi dar si "consecventa" noastra de a-i vota.
  0
  0
  Raportează
 • postat de galatean
  Marți, 23 Iulie 2013 09:10
  188.24.193.***
  cum nu au facut.....cartierul Cantemir ,( fondat prin HG....din 2002 ) , creatie a lui Adrian Nastase , Dan Nica si a ex primarului Dumitru Nicolae.....!?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Daniela
  Marți, 23 Iulie 2013 01:38
  79.150.182.***
  Si tu ce ai facut........ Chiar nu/ti este rusine sa vorbesti....
  0
  0
  Raportează
 • postat de jon
  Luni, 22 Iulie 2013 23:59
  5.13.213.***
  Acelasi jon , apropo de IP , ca m-am culcat si ma freca IP, e no name , imi place idea de COMUNISM; SECURITATE; CARTELE PRE_PLATITE CU CI, IP cu cifre etc, si cel... TU dorian CE te mai intereseaza? daca imi dai o adresa de mail pot sa te lamuresc cu IP .,.,.,.,.,.,.,.,.sau poate NU? ai vrut sa te bagi in ********** seama. eu am pus stelute, ghici ce am gandit?
  0
  0
  Raportează
 • postat de dorian
  Luni, 22 Iulie 2013 23:36
  79.116.104.***
  Așa. Și?
  0
  0
  Raportează
 • postat de jon
  Luni, 22 Iulie 2013 23:20
  5.13.216.***
  In afara de faptul ca sa mai ingrasat, in ultimii 5 cinci ani, ce a mai facut ?si a ras( si nu râs) membri de partid, colegi chiar. si apropo IP ?sunt consternat/ de ce ? ?????????????????????????
  Adresa IP dinamică(cea care este trecuta in dreapta sus) reprezintă o adresă IP ce se poate schimba oricând fiind recomandată echipamentelor ce nu necesită o conexiune permanentă la Internet. Această adresă IP îţi este alocată de către furnizorul tău de acces la Internet (ISP) sau de către un Server DHCP.
  Adresa IP dinamică se emite pentru o singură sesiune online. Odată sesiunea încheiată, adresa IP se întoarce şi poate fi alocată unui alt utilizator. Chiar dacă se efectuează o reconectare imediată şansele ca aceeaşi adresă IP să fie alocată aceluiaşi PC sunt scăzute.
  Cam la un an EU am conflicte IP

  Mai clar poate

  Cand se conecteaza la Internet, fiecare computer primeste un numar unic (un numar IP), la fel cum fiecare telefon are numarul lui, pentru ca datele trebuie sa porneasca dintr-un loc si sa ajunga la un anumit destinatar.
  Exista 2 tipuri de IP-uri: IP-uri statice si IP-uri dinamice. Cu un computer avand o conexiune la internet printr-un IP static, numarul ramane acelasi de fiecare data cand se face legatura.
  Cu IP-ul dinamic, numarul acesta se schimba de fiecare data cand computerul se conecteaza. Ip-ul dinamic poate fi numit si IP "temporar", tocmai pentru ca ia alte cifre la fiecare conectare.
  Daca folosesti Internetul pentru navigat/email/jocuri/download, atunci oricare din variante e ok.
  Ai nevoie de IP static daca oferi servicii online, cum ar fi gazduirea unui server pe computerul tau. Un exemplu ar fi o firma de print - deoarece fisierele pentru tiparit sunt de dimensiuni mari si nu incap intr-un email, firma isi configureaza un server unde clientii le pot transfera direct. Daca ar avea IP dinamic, adresa s-ar schimba de fiecare data cand computerul se conecteaza la Internet, iar firma ar trebui sa comunice noua adresa de fiecare data.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eros
  Luni, 22 Iulie 2013 21:17
  109.99.144.***
  Ce javra ordinara , jegul asta de arama!!!!
  El ce a facut?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Arama conducatoare de electrictate
  Luni, 22 Iulie 2013 13:38
  91.216.52.***
  Ba da! Au facut! Te-au pus pe tine unde trebuie ca sa distribui cat trebuie si acum sa ajungi ditamai politicianul local, ca si ei...

  Iulian Arama a pierdut un bun prilej sa taca.Poate se gaseste totusi cineva sa-l faca si sa vorbeasca ce trebuie si cu semnatura datata...
  0
  0
  Raportează
 • postat de iorn
  Luni, 22 Iulie 2013 12:38
  80.96.3.***
  dar tu ce-ai facut?????
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gl
  Luni, 22 Iulie 2013 11:44
  79.116.106.***
  Ba da....au facut....au furat la greu....si inca mai fura......niste jegosi.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.