Municipiul Galaţi va fi inclus de chinezi în Albumul „Oraşele surori ale Wuhanului”

Municipiul Galaţi va fi inclus de chinezi în Albumul „Oraşele surori ale Wuhanului”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi chinezi, care provin din provincia Hubei, au sosit la Galaţi pentru a face un tur al oraşului de la Dunăre. Timp de două zile, YU XI (membru de onoare al Consiliului Asociaţiei Poporului Chinez de Prietenie cu Popoarele Lumii şi membru al Asociaţiei Scriitorilor Chinezi) şi JIANWEN ZHOU (şef al departamentului Afaceri Externe din Wuhan) vor vizita, împreună cu reprezentanţi ai Consiliului Judeţului şi ai Primăriei, mai multe muzee din Galaţi, faleza Dunării, Camera de Comerţ, dar şi Administraţia Porturilor Dunării Maritime (APDM).

„Vom face o prezentare a oraşului Galaţi. Municipiul va fi inclus într-un album intitulat „Oraşele surori ale Wuhanului”. Practic, acesta este scopul vizitei”, ne-a declarat Cornel Hamza, vicepreşedintele Consiliului Judeţului Galaţi.

Wuhan este cel mai important oraş din China Centrală, cu o populaţie de peste şapte milioane de locuitori şi o suprafaţă de 8,467 kilometri pătraţi. Metropola îndeplineşte funcţia de capitală a provinciei Hubei, înfrăţită cu Galaţiul.

 

Citit 1574 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2013 13:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.