Moarte sigură pentru Drumuri şi Poduri/ Societatea va fi vândută pe bucăţi şi la fier vechi

Moarte sigură pentru Drumuri şi Poduri/ Societatea va fi vândută pe bucăţi şi la fier vechi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi la licitaţia cu strigare desfăşurată săptămâna trecută, Drumuri şi Poduri a scos la bătaie zeci de bunuri dintre cele mai diverse, doar cinci utilaje, un autoturism şi un încărcător auto au fost, în final, adjudecate. Potrivit administratorului special al Drumuri şi Poduri, Ionel Borcea, au fost vândute trei tractoare, vechi de aproximativ 40 de ani, cu 8.500 de lei fiecare, două autospeciale, cu 4.160 de lei fiecare, un Aro, cu 2.600 de lei şi un încărcător auto, cu 540 de lei. „Au participat 26 de licitatori, persoane fizice şi juridice din Galaţi, dar şi din alte zone ale ţării”, ne-a spus Ionel Borcea.
După licitaţia de săptămâna trecută, părţi din societatea Drumuri şi Poduri, aflată în subordinea Consiliului Judeţului Galaţi, vor ajunge şi la fier vechi, întrucât, potrivit administratorului special, s-a decis ca mai multe utilaje dezafectate să fie vândute la fier vechi. Nu este exclus ca, pe lângă toate aceastea, să fie scoase la vânzare, într-o perioadă nu tocmai îndepărtată, şi utilaje ceva mai performante, dar şi o serie de imobile ce aparţin societăţii.

Citit 1309 ori Ultima modificare Marți, 08 Aprilie 2014 17:06

1 comentariu

 • postat de Al
  Miercuri, 09 Aprilie 2014 19:37
  5.13.160.***
  O noua "performanta" a pres. Bacalbasa si PSD Galati. Acum au front deschis firmele de casa Dan Nica, Candidat la europarlamentare, nu-i asa, ca sa scape de griji!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.