Distractie de 1 Mai/ Grătare, Smiley şi manele

Distractie de 1 Mai/ Grătare, Smiley şi manele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De 1 mai, anul trecut, gălăţenii au fost feriţi de manifestări politice. Grătarele au fost „reginele” zonelor de agrement: peste o mie de gălăţeni au umplut Pădurea Gârboavele şi Lacul Vânători şi au aşteptat pofticioşi să se perpelească fleicile şi micii, făcându-şi „curaj” cu câte o bere rece.

Dacă la Gârboavele nu a rămas grătar neexploatat, unii apelând chiar şi la cele aduse de acasă, la Lacul Vânători gălăţenii care nu au vrut să plătească taxa de intrare în complex, au parcat pe spaţiul verde şi au încins petrecerea. În incinta locului de agrement au fost la putere manelele săltăreţe sau de jale, urlate din boxele zecilor bolizi de lux.

Distracţie a fost şi pe Faleza Inferioară. Evenimentul organizat de Primăria Galaţi a cuprins magie, muzică, jocuri şi concursuri cu premii, clovni cu baloane şi face-painting pentru cei mici, demonstraţii sportive, un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul „Doina Covurluiului”, iar spre seară şi recitaluri de dans de societate, zumba şi street dance. Artistele gălăţene Maria Crăciun şi Andreea Ignat au cântat în deschiderea unui super recital Smiley. Şi ca o ironie a sorţii vă spunem că toată distracţia ar fi trebuit să aibă loc tot în Parcul Rizer, ca şi acum, numai că n-a fost gata modernizarea.

Citit 2541 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Aprilie 2014 21:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.