Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Ministrul Dezvoltării Liviu Dragnea, a emis un ordin, publicat marţi în Monitorul Oficial nr. 425, prin care a desfiinţat obligaţia primarilor şi a şefilor de consilii judeţene, de a face consultări publice când  e vorba despre planuri de urbanism şi amenajare a teritoriului. Practic, prin desfiinţarea acestei obligaţii, primarii, consiliile locale şi şefii consiliilor judeţene sunt exoneraţi de răspunderea de a organiza dezbateri publice în vederea stabilirii unor proiecte imobiliare sau de infrastructură. În acest fel cetăţenii afectaţi de aceste proiecte, nu mai pot pune presiuni pe edili pentru a le anula în cazul în care acestea sunt controversate sau nu.

Citit 2145 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iunie 2014 15:01

5 comentarii

 • postat de mariu stan Miercuri, 11 Iunie 2014 20:38 5.13.160.*** Link la comentariu
  0
  5

  imbecilul asta vinde comunism la pachet in lipsa de orice idee a unui om matur ajuns intr-o functie in stat, romania fiind un teritoriu unde orice este posibil, unde purtatorii de creier sunt din ce in ce mai aproape de purtatorii de cozi unde manipularea unui sistem nesimtit profund comunist lipsit de valoare atinge cote alarmante unde monstruosul capitalism inventat de inculti devine o temere, unde lipsa de valoare respect se intalneste la tot pasul, unde nomenclatura este inca prezenta unde analfabetismul e ridicat la grad de rang in stat

  traiasca romania mare

  Raportează
 • postat de Tatu T Miercuri, 11 Iunie 2014 18:47 89.137.136.*** Link la comentariu
  0
  7

  Stimati concetateni
  Ordinul ministrului Liviu Dragnea este o pura tampenie a unui birocrat, vataf pe mosia statului roman! Desi consultarile publice erau de forma, consilierii controlati de partide pana la urma hotarand totul, se pastra o "umbra" de respect si de ce nu, de democratie. Mi se pare ca ne intoarcem incet, incet, la vremea cand "tovarasul" stiti dumneavoastra care hotara totul. Unde a ajuns el, vor ajunge desigur si altii, fiindca nimeni nu este nemuritor.
  Important este ce lasam in urma noastra, copiilor nostri. Daca ne intoarcem la evul mediu cand voda taia si spanzura, alaturi de ispravnicii sai, ori parcalabii, nu dam dovada de inteligenta. Primarii, Sefii de Judete profitind de acest ordin, vor incepe sa-si faca si mai dihai de cap.
  Vai de democratia noastra originala.
  Prin acest ordin se restrang drepturile cetatenesti la manifestarea opiniilor.
  E primul semn spre o noua dictatura?!

  Raportează
 • postat de Tudor Miercuri, 11 Iunie 2014 17:52 5.13.201.*** Link la comentariu
  0
  7

  @JOHN te contrazici singur! Din comentariul tau reiese faptul ca acele constructii sunt aiurite pentru ca nu au ost facute in urma unei consultatii publice. Deci, ce urmeaza nu e bine. Sa vedeti de acum tunuri imobiliare si...sa va luati adio de la parcurile pe care nici nu le avem. :

  Raportează
 • postat de JOHN Miercuri, 11 Iunie 2014 17:37 5.13.151.*** Link la comentariu
  2
  6

  NU este prostie...este un act DELIBERAT, pentru a se deschide cale libera constructiilor aiurite si fara noima . sa privim str.Brailei, intre Tiglina I si Palatul de Justitie - vi se pare ca a ost vreo consultare publica, cand s-au aprobat acele constructii??

  Raportează
 • postat de Eliza68 Miercuri, 11 Iunie 2014 15:48 81.12.149.*** Link la comentariu
  1
  13

  Asta este cea mai mare prostie pe care o poate face acest individ Dragnea, un pupinc.u.r.i.s.t de-al lui Ponta care pute de coruptie!
  Sa vedeti acum jaf mare in proiectele de urbanism din primarii, care si asa erau ca vai de mama lor!
  Cred ca o noua Revolutie in tara asta plina de PSD-isti imputiti este inevitabila!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.