TUNELUL PE SUB DUNĂRE, cel mai IMPORTANT proiect pentru Galaţi

TUNELUL PE SUB DUNĂRE, cel mai IMPORTANT proiect pentru Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 750.000 de lei sunt alocaţi, în bugetul oraşului pe anul 2015, pentru subtraversarea Dunării. Primarul Marius Stan susţine că investiţia cea mai importantă din acest an este studiul de fezabilitate pentru tunel şi promite, din nou, că în circa două săptămâni va fi scos la licitaţie.

"Este cel mai important proiect pe care îl avem pentru Galaţi, este salvarea Galaţiului de la neşansa de a deveni o a doua Vale a Jiului. Aţi văzut, pe harta Guvernului nu prea suntem, nu sunt linii în dreptul nostru care să indice potenţiale autostrăzi şi drumuri expres, aşa că trebuie să ni le creăm noi. Să-i facem noi să vină spre un obiectiv pe care să ni-l construim”, a declarat edilul.

Mai mult, Marius Stan susţine că proiectul va fi inclus şi în masterplanul Ministerului Transporturilor. "Cu certitudine va fi o modificare în masterplanul pe care cei de la Ministerul Transporturilor s-au grăbit să-l facă public, dar care nu a ajuns încă la Uniunea Europeană şi acolo va fi trecută sintagma "Traversarea Dunării", nu subtraversare, nu pod. Dacă se demonstrează, în urma studiului de fezabilitate, că noi suntem nişte nebuni şi că podul este cel mai… să se facă podul. Dar numai să se facă ceva, că de peste 25 de ani se vând numai iluzii", a mai spus Stan.


CITEŞTE ŞI: TUNELUL PE SUB DUNĂRE se pregăteşte de licitaţie. IATĂ CÂŢI BANI VA COSTA

Citit 7907 ori Ultima modificare Duminică, 15 Februarie 2015 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.