Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
3 comentarii

Conducerea Consiliul Judeţului Galaţi se pregăteşte să suplimenteze numărul de angajaţi pentru Grădina Zoologică din Pădurea Gârboavele. În şedinţa aleşilor judeţeni de la finele acestei săptămâni va fi supus votului un proiect de hotărâre care vizează suplimentarea numărului de angajaţi cu cinci posturi: patru de muncitor – crescător, îngrijitor animale sălbatice captive şi semicaptive I şi un post de casier trezorier IA.

„Toate posturile de muncitor provin din desfiinţarea a patru posturi vacante din structura Muzeului de Artă Vizuală, iar postul de casier trezorier va fi nou înfiinţat. Necesitatea ambelor categorii de posturi este motivată de faptul că Grădina Zoologică va fi redeschisă pentru vizitare în vara anului 2015. Cei patru muncitori vor asigura şi supravegherea circuitelor de vizitare, după efectuarea activităţilor de întreţinere a animalelor, iar casierul va asigura eliberarea biletelor de intrare pentru vizitatori”, se arată în expunerea de motive a proiectului ce va fi supus votului aleşilor judeţeni.

Citit 2224 ori Ultima modificare Duminică, 24 Mai 2015 17:48

3 comentarii

 • postat de Diana Marți, 26 Mai 2015 08:33 92.81.73.*** Link la comentariu
  0
  0

  Stie cineva exact cand se va deschide? Multumesc.

  Raportează
 • postat de un galatean Luni, 25 Mai 2015 11:33 79.116.111.*** Link la comentariu
  2
  6

  Animale mai sunt? Nu au murit? Vad ca termenul de finalizare este vara lui 2013 si abia dupa doi ani termina o amarata de gradina zoo, o sa avem ce vedea la deschidere oare?

  Raportează
 • postat de Parazitismul dus la apogeu prin a Consiliului Județean trândavi, leneși, la minte și-n mișcări. Luni, 25 Mai 2015 09:52 178.138.63.*** Link la comentariu
  2
  4

  Parazitismul social este prea bine reprezentat prin angajații ai Consiliului Județean, rude, neamuri, relații, șpagă găsită prin ale lor reprezentă, Grădina ZOO, Parcul Botanic, Parc Industrial și alte ''parcuri'' de odihnă și recreere...plus valoare? Aiurea, ,,noi nu gândim, trândăvim'' pe orice regim politic perindat pe al nostru plai mioritic și danubian. Mațe lungi, minte scurtă pe măsură, fără folos în astă viață, în astă comunitate, societate, nesimțirea fiind a lor motto.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.