Când va fi gata ORĂŞELUL COPIILOR din Galaţi

Când va fi gata ORĂŞELUL COPIILOR din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Printr-un mesaj postat pe Facebook, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, anunţă că modernizarea Orăşelului Copiilor se apropie de final. „În cel mult o lună, copiii din Galaţi vor avea parte de un loc de joacă modern, cu o mulţime de facilităţi, realizat la cele mai înalte standarde de siguranţă. Va fi, în egală măsură, şi un loc de relaxare pentru părinţii şi bunicii care vor veni cu micuţii în Orăşelul Copiilor”, scrie edilul, adăugând că meteorologii prognozează o toamnă lungă şi caldă, semn că şi vremea ţine cu cei mici.

Reamintim că modernizarea parcului este realizată de asocierea SC Lemacons SRL & SC Ischia SRL & SC Servland SRL, care a câştigat licitaţia cu o ofertă de 2.415.603 lei. Recent, Primăria a decis ca suprafaţa antitraumă a parcului să fie suplimentată acolo unde sub locurile de joacă era prevăzut, iniţial, nisip, licitaţia fiind câştigată de SC Ischia SRL cu o ofertă de 322.426 de lei.

Conform proiectului tehnic realizat de SC Ecoarch SRL, condusă de arhitect Dan Ujeucă, parcul nou amenajat va avea mai multe zone distincte: zonă destinată câinilor, zonă de joacă prevăzută cu suprafaţă antitraumă din cauciuc turnat şi echipamente de joacă noi, zonă dinamică, dotată cu echipamente de fitness, un teren multisport împrejmuit, cu suprafaţă de joc realizată din cauciuc turnat şi o zonă de promenadă prin refacerea aleilor.

Citit 3125 ori Ultima modificare Luni, 21 Septembrie 2015 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.