Când va fi gata ORĂŞELUL COPIILOR din Galaţi

Când va fi gata ORĂŞELUL COPIILOR din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Printr-un mesaj postat pe Facebook, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, anunţă că modernizarea Orăşelului Copiilor se apropie de final. „În cel mult o lună, copiii din Galaţi vor avea parte de un loc de joacă modern, cu o mulţime de facilităţi, realizat la cele mai înalte standarde de siguranţă. Va fi, în egală măsură, şi un loc de relaxare pentru părinţii şi bunicii care vor veni cu micuţii în Orăşelul Copiilor”, scrie edilul, adăugând că meteorologii prognozează o toamnă lungă şi caldă, semn că şi vremea ţine cu cei mici.

Reamintim că modernizarea parcului este realizată de asocierea SC Lemacons SRL & SC Ischia SRL & SC Servland SRL, care a câştigat licitaţia cu o ofertă de 2.415.603 lei. Recent, Primăria a decis ca suprafaţa antitraumă a parcului să fie suplimentată acolo unde sub locurile de joacă era prevăzut, iniţial, nisip, licitaţia fiind câştigată de SC Ischia SRL cu o ofertă de 322.426 de lei.

Conform proiectului tehnic realizat de SC Ecoarch SRL, condusă de arhitect Dan Ujeucă, parcul nou amenajat va avea mai multe zone distincte: zonă destinată câinilor, zonă de joacă prevăzută cu suprafaţă antitraumă din cauciuc turnat şi echipamente de joacă noi, zonă dinamică, dotată cu echipamente de fitness, un teren multisport împrejmuit, cu suprafaţă de joc realizată din cauciuc turnat şi o zonă de promenadă prin refacerea aleilor.

Citit 3001 ori Ultima modificare Luni, 21 Septembrie 2015 17:39

5 comentarii

 • postat de maricica podasca
  Joi, 24 Septembrie 2015 10:45
  5.13.250.***
  dar parcul din spatele pietei micro 39 cid il renoneaza ?
  28
  0
  Raportează
 • postat de Florin
  Miercuri, 23 Septembrie 2015 16:22
  194.213.3.***
  Felicitari, chiar si asa cum este el blamat de multi carcotasi,samantari si radio sant, acest primar a reusit sa faca multe lucruri vizibile in acest oras, prin daramarea garajelor sau facut locuri de parcare pentru toti, trotuare mult mai spatioase prin daramarea de magazine si chiar daca tatei floarea nu ii convine ca isi misca fundul plin de naftalina la supermarket, sa afle ca asa este normal si asta inseamna civilizatie. Parcurile dau o culoare mult mai frumoasa orasului si spatiile de joaca sau inmultit fata de acum 7 ani cand Niculae nu facea absolut nimic ! doar schimba borduri ! Chiar daca echipa de fotbal are de suferit, voi judeca eficietan lui Stan strict pentru ce a facut in oras si nimic altceva, si sincer a facut, merita votat si sincer as prefera un primar care face ceva (chiar daca are si nereguli) decat unu care nu face nimic si fura la greu.

  Felicitari, sper sa oferiti si locuri de munca pt ca este nevoie.
  0
  29
  Raportează
 • postat de @oraselul copiilor
  Miercuri, 23 Septembrie 2015 09:02
  5.13.201.***
  Stati nu va grabiti ca inca nu s-au sculat marletii ,carcotasii si postacii care vesnic sunt nemultumiti si desigur vor incepe cu criticile la ce si cum trebuia facut in acest orasel al copiilor . Ca asa e la noi . Rau daca nu faci nimic , rau daca faci ceva .
  0
  35
  Raportează
 • postat de eu
  Miercuri, 23 Septembrie 2015 04:28
  109.166.143.***
  bravo domnule primar.chiar incep sa se vada schimbari in galati.va promit ca la anul va voi vota cu ambele maini.daca mai dati si in folosinta locuintele sociale ar fi nemaipomenit.sa moara de ciuda toti carcotasii.
  3
  45
  Raportează
 • postat de !@!@!@!@
  Marți, 22 Septembrie 2015 20:55
  5.13.149.***
  bravo.....asteptam cu nerabdare deschiferea !!!!!
  2
  43
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.