Avere la comun

Avere la comun
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Declaraţiile de avere ale consilierilor judeţeni PD-L Camelia şi Silviu Burluc (foto) sunt aproape identice, chiar dacă politicienii şi-au unit destinele recent. Fiecare dintre ei a venit în noua căsnicie cu câte ceva. Dar în comparaţie cu declaraţiile de avere de la început de mandat, când fiecare avea alt partener oficial de viaţă, amândoi au lăsat câte ceva material în urmă.

Dragostea contează, nu banii, nu-i aşa? Interesant este că în declaraţia de avere a noii doamne Burluc mai figurează, în dreptul unor bunuri imobiliare, numele fostului soţ.

Jumătate tu, jumătate eu

La capitolul imobiliare, în declaraţia de avere  a lui Silviu Burluc găsim un teren intravilan de 0,5 hectare la Vânători, trecut pe numele Cameliei Burluc. În declaraţia de avere a doamnei, se arată însă că terenul este la comun cu fostul partener de viaţă, pe nume Grosu.

Soţii Burluc au împreună trei apartamente, unul pe numele domnului şi unul pe numele doamnei şi un al treilea, trecut la comun pe numele Cameliei Burluc şi al fostului ei soţ. La partaj, dl Burluc a pierdut un apartament în favoarea fostei soţii.

În familie fiecare a venit cu câte o maşină, cel puţin aşa deducem verificând declaraţiile de avere de la început de mandat. Silviu Burluc a venit cu un Chevrolet din 2006, Camelia Burluc cu un Volkswagen Passat din 2003.

De remarcat este că Silviu Burluc nu e deloc deranjat de faptul că are venituri mai mici decât partenerele sale de viaţă. Şi fosta soţie, şi actuala câştigau mai mult decât el.

În 2008, Camelia Burluc a obţinut venituri anuale de 34.141 de lei din salariul de directoare la Muzeul de Ştiinţele Naturii, şi 3.554 de lei din indemnizaţia de consilier.

Dl Burluc a câştigat 13.128 de lei ca administrator la o firmă şi 3.775 de lei din indemnizaţia de consilier judeţean.

Citit 1522 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.