Eugen Durbacă şi Nicolae Bacalbaşa, în tandem la alegerile locale/ Oare asta ne dorim pentru Galaţi?

Eugen Durbacă şi Nicolae Bacalbaşa, în tandem la alegerile locale/ Oare asta ne dorim pentru Galaţi?

Foto: Arhiva Viaţa liberă    
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)
46 comentarii

Conform ultimelor sondaje preelectorale, Eugen Durbacă ar fi printre favoriţii la alegerile pentru Primărie, iar acest fapt îi dă greutate la negocierile cu celelalte partide

Surse politice spun că Nicolae Bacalbaşa ar fi, de fapt, „asul” ascuns din mâneca PSD pentru alegerile pentru Primărie, dacă (prea) tânărul Ionuţ Pucheanu nu va reuşi să-şi consolideze poziţia în topul opţiunilor alegătorilor

Deşi, foarte curând, vor împlini 73 şi, respectiv, 72 de ani, Eugen Durbacă (ALDE) şi Nicolae Bacalbaşa (PSD) ar putea face un tandem la alegerile locale din 5 iunie. Conform bursei zvonurilor politice, amândoi au poziţii privilegiate în sondajele electorale pentru Primărie. Şi, dacă nu vor fi adversari pentru funcţia de edil al urbei, ar putea fi aliaţi pentru a conduce, din 6 iunie, primul judeţul, celălalt municipiul. Iată un posibil scenariu politic care ne îndreptăţeşte să facem asemenea afirmaţii.

„Pohta ce-ar pohti” Durbacă

Chipul uriaş al lui Eugen Durbacă, apărut pe mesh-uri, alături preşedintele executiv, Cristian Dima, la „umbra” liderilor naţionali ai partidului, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, ar putea fi mai mult decât o promovare de imaginii ALDE, cu iz de campanie electorală. Ar putea fi semnul că, la alegerile locale, vom găsi numele lui Eugen Durbacă nu doar pe lista candidaţilor pentru consiliul local şi, respectiv judeţean, ci şi pe buletinul de vot pentru Primărie. Mai ales dacă este adevărat ceea ce susţine sondajul realizat de un partid politic: că Eugen Durbacă ar fi printre favoriţi, cu 23 la sută dintre opţiunile electoratului. Şi asta pentru că mulţi dintre gălăţenii care au rămas în ultimii ani fără garaje şi chioşcuri, demolate în numele restructurării urbane, dar şi cei care îşi simt ameninţate coşmeliile, îl regretă sincer pe fostul primar Durbacă! La fel şi operatorii privaţi de transport care, din luna mai, vor fi traşi pe dreapta! Oficial, ALDE susţine că abia în martie va face un sondaj printre gălăţeni în încercarea de a afla care dintre cele două propuneri pentru Primărie – Cristian Dima şi Eugen Durbacă – se bucură de mai multă susţinere din partea alegătorilor. Realist vorbind, lui Dima i-ar fi greu, dacă nu chiar imposibil să-l depăşească pe Durbacă, deşi liderul va împlini anul acesta venerabila vârstă de 73 de ani! Dintre toţi liderii partidelor gălăţene, Durbacă este singurul care, la toate alegerile la care a candidat, a obţinut un scor mai mare decât propriul partid! Şi toate acestea îl îndreptăţesc să candideze. Dar nu neapărat pentru Primărie! Surse politice spun că Eugen Durbacă şi-ar dori mai degrabă funcţia onorifică şi relaxantă de preşedinte al Consiliului Judeţului decât bătaia de cap de la Primărie. Dar cum preşedinţia judeţului se câştigă la masa negocierilor politice, nu prin votul direct al alegătorilor, Durbacă are nevoie de forţa de convingere! Fie şi prin consolidarea imaginii publice în sondaje preelectorale…

Bacalbaşa, cartea câştigătoare a PSD

Imediat după lansarea tânărului Ionuţ Pucheanu drept candidat al PSD la Primăria Galaţi, pe la colţurile politicii locale se vorbea că nu-i decât o strategie de imagine. Sau o încercare pentru junele PSD-ist. Mai ales dacă ne amintim declaraţiile făcute, la finele anului trecut, de vicepremierul Vasile Dîncu: „Cei care au venit de tineri în politică au preluat un proiect, cu aceiaşi tătuci în faţă, nedând jos tablourile de pe pereţi, cerând mereu sprijinul lor, binecuvântarea lor politică”. Bârfele politice spun că, în realitate, chiar înainte de alegeri, PSD va scoate din mânecă asul câştigător al alegerilor pentru Primărie, pe Nicolae Bacalbaşa. Mai ales dacă PSD îşi va dori cu orice preţ să recâştige Primăria municipiului Galaţi pe care a avut-o vreme de 12 ani, în vremea lui Dumitru Nicolae. Iar sondajele interne pe care le-a făcut l-au impus drept favorit în opţiunile gălăţenilor pe justiţiarul şi nonconformistul doctor anestezist Nicolae Bacalbaşa. Chiar dacă, spun surse interne, medicul şi-ar dori mai degrabă mandatul de senator… Însă, dacă interesul partidului o va cere, Bacalbaşa, disciplinat, se va supune voinţei PSD şi va candida la Primărie, cu şanse maxime spun aceleaşi sondaje. Mai mult, actualul preşedinte al judeţului ar putea avea nu doar forţa electorală a armatei de partid, ci şi susţinerea strategică a ALDE, care, trimiţând în cursa electorală un candidat fără prea multe şanse, ar putea face „blatul”, în schimbul unui troc: postul de preşedinte al judeţului pentru Eugen Durbacă.
Şi astfel ajungem la cheia scenariului politic care se conturează tot mai clar din zvonurile şi bârfele politicii gălăţene: Durbacă şi Bacalbaşa, în tandem câştigător la alegerile locale. Dar oare asta ne dorim pentru Galaţi?!
   

Citit 11308 ori Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2016 00:43

46 comentarii

 • postat de un fost galatean Joi, 25 Februarie 2016 16:58 62.217.251.*** Link la comentariu
  0
  1

  Mi se face rau de fiecare data cand citesc stirile de groaza care vin din orasul parasit (de tinerii lui) si trist care e Galatiul. Cu asa optiuni nu e de mirare ca orasul va ajunge de rasul-plansul Romaniei, la concurenta acerba cu Vaslui sau Botosani. Cum iti asterni asa dormi. Noapte buna Galati !

  Raportează
 • postat de Nina Miercuri, 24 Februarie 2016 08:21 5.13.214.*** Link la comentariu
  2
  3

  N-ar fi mai bine sa candideze la Antipa?

  Raportează
 • postat de Andrei Marți, 23 Februarie 2016 14:58 213.233.103.*** Link la comentariu
  2
  7

  Condus de anchilozauri, Galatiul isi merita unul din locurile codase din tara asta si din Europa. Pacat

  Raportează
 • postat de red city Marți, 23 Februarie 2016 06:28 66.189.44.*** Link la comentariu
  3
  13

  Poate ne spune Durbaca si despre afacerile personale si ale copiilor, Bacalbasa despre ce a facut constructiv pentru Galati in afara de a executa ordinele PSD si de a crea divergente in C.J. Pe ce lume traiesc cei ce vad o varianta buna in alegerea celor doi...nu ne-am saturat de experimentatul Nicolae, venit tot de pe platforma siderurgica...cu multa ,,experienta'' la activ. Vor pleca toti oamenii capabili ai Galatiului. Singura speranta este presa.

  Raportează
 • postat de New Luni, 22 Februarie 2016 22:34 5.13.218.*** Link la comentariu
  4
  26

  Este foarte foarte trist ca dupa 25 de ani postcomunisti inca suntem condamnati sa alegem intre aceleasi personaje sinistro-comuniste. Toti cei mentionati, desi au ocupat functii importante, nu au facut decat promisiuni in campanii electorale si si au umplut propriile buzunare. Vorba cuiva: doamne fereste!

  Raportează
 • postat de Kostas Luni, 22 Februarie 2016 21:50 92.80.189.*** Link la comentariu
  4
  18

  Din RAU in mai RAU,oare asta merita Galatiul nostru?
  Durbaca a mai condus acest oras timp de 2 mandate si ce ma rog a facut in afara de scos pavajul de granit pe care la trimis in Austria si acele firme pe numele celor 2 copii ai sai si a sotiei si o televiziune?
  Iar de dr.Bacalbasa de cand a intrat in politica si ales ca presedinteC.J. ce minuni a facut?Domnia sa ar trebuii sa mearga la facultatea de medicina unde-l asteapta studentii.
  Cat de actualul primar ce sa mai vorbim?mai bine tacem caci de vazut se vede,sau poate gresesc in privinta ultimuluipentru ca acesta ne-a promis tunelul pe sub Dunare in loc de pod.
  Haide-ti sa fim seriosi si sa ne orientam la cineva tanar cu ceva viziuni moderne si cu intelegere pentru locuitorii orasului.
  Eu unul am sa uit in ograda celor de la p.r.u. poate,poate voi gasii persoana care ne trebuieste.

  Raportează
 • postat de Ada Luni, 22 Februarie 2016 20:57 100.99.73.*** Link la comentariu
  33
  6

  Buna strategia PSD, cu Dl. Bacalbasa la Primarie coruptia nu mai are nici o sansa, e un fel de Kovesi a Galatiului.

  Raportează
 • postat de Teo -xitu Luni, 22 Februarie 2016 20:23 94.176.183.*** Link la comentariu
  2
  18

  Daca vor candida cu crampoanele inainte si cu mainile la cravata ii voi alege sigur .

  Raportează
 • postat de pentru 1pezi Luni, 22 Februarie 2016 20:20 109.166.136.*** Link la comentariu
  3
  13

  1pezi, cred ca ne-am cam lamurit cu oamenii astia experimentati. La cat de experimentati sunt au cam dezamagit. Mai bine il las pe unul tanar sa greseasca, decat unul ca durbaca sau bacalbasa. Cel putin cu bacalbasa si maidanezii m-am lamurit. Dar daca el nu are de gand sa faca ceva, ma.voi apuca sa investesc in carne si otrava.

  Raportează
 • postat de vali Luni, 22 Februarie 2016 19:40 5.13.194.*** Link la comentariu
  58
  5

  Pe vremea lui Durbaca, omul care vroia sa munceasca, avea loc de munca ( nu statea cu mana intinsa la ajutoare). Acum, omul NU e lasat sa munceasca, i se pun piedici si i se desfiinteaza locul de munca (acolo unde este productie).........Si toate astea la criticile celor care stau si taie frunze la caini si nu suporta sa vada ca altii muncesc..........Imi cer scuze daca jignesc pe cineva,dar eu, asta vad de la o vreme cum merg ,,treburile''........

  Raportează
 • postat de Bravo Galati/galateni. Luni, 22 Februarie 2016 18:38 108.245.201.*** Link la comentariu
  5
  45

  Nici o speranta , asta e . Vai de voi, Galatiul e terminat pe veci .

  Raportează
 • postat de Stan Rulz Luni, 22 Februarie 2016 18:25 78.96.253.*** Link la comentariu
  19
  31

  Un scenariu de groaza, mai bine cu Stan, macar are curaj sa își asume demolarea garajelor si cosmeliilor de pe trotoare . Plus ca daca nu era acest primar , cred ca nici acum nu se dădeau autorizații pt mall si Kauflandul din țiglina, nu aveam parcurile modernizate, am fi rămas ca acum 16 ani

  Raportează
 • postat de 1pezi Luni, 22 Februarie 2016 17:33 5.13.198.*** Link la comentariu
  46
  8

  Deci, daca v-ati duce copilul la operatie pe mana carui tip de doctor l-ati lasa?
  Pe mana unuia neobisnuit de tanar?
  Pe mana unuia care intra prima data in spital?
  Pe mana unora care s-au laudat si cat au fost in spital n-au operat nimic?
  Eu personal as alege unul cu experienta si cu rezultate.
  Cam la fel e si cu orasul/judetul...

  Raportează
 • postat de Ion Luni, 22 Februarie 2016 16:53 89.137.225.*** Link la comentariu
  41
  9

  Marius Stan presedinte! Este singura scapare a Romaniei de coruptie!

  Raportează
 • postat de cineva Luni, 22 Februarie 2016 15:26 109.166.138.*** Link la comentariu
  4
  54

  Nu candideaza nici un necunoscut pe care sa il votez si eu? Aceleasi si aceleasi persoane care ne dezamagesc zi de zi, an de an...

  Raportează
 • postat de eusinumaieu Luni, 22 Februarie 2016 13:48 89.122.124.*** Link la comentariu
  41
  18

  Oameni buni, sa fim corecti si sa acceptam realitatea!!! ORASUL asta SE DUCE DE RAPA, are nevoie urgenta de un primar de calitate, care stie cu ce se mananca functia asta de PRIMAR, sa asculte omul atunci cand are nevoie de el, sa-l inteleaga dar sa-l si ajute..nu sa fie plecat mai mereu prin excursii!!! Nu mai avem oameni de calitate sa traga cu CETATENII, sa le ofere posibilitatea unui loc de munca asa cum o facea candva Durbaca! O fi el mai in varsta, dar are experienta, tineretul care vrea acum sa candideze sa stea sa mai invete de la astia copti..CHIOSCURILE, GARAJELE, DRUMUL DE CENTRURA, ZECI DE LOCURI DE MUNCA IN SANTIER...COMBINAT,etc.! Acum ce avem??? doua-trei parcuri mari si late,.. la ce ne ajuta pe noi astea?..doar asa sa mergem pe o bancuta si sa meditam, sa ne gandim ce mai mancam, oare cu ce ne mai platim ratele sau daca ma are rost sa mai ramanem in tara asta de RAHATTTT!!!

  Raportează
 • postat de Mircea cel Batran Luni, 22 Februarie 2016 13:48 81.147.24.*** Link la comentariu
  68
  7

  Vad ca multi dintre voi ati vorbit urat la adresa celor doua persoane,si cred cu tarie ca sunteti trecuti de varsta a doua.In orasul Galati pe vremea lu Durbaca toata lumea o ducea bine,locuri de munca,locuri de joaca,drumuri asfaltate in municipiu,am avut sarbatori frumoase,plus ca orasul nostru era printre primele 5 din tara la curatenie....ar trebui sa fiti mandri ca aveti acest om ,in ce priveste cu Bacalbasa nu ma pot pronunta pentru ca nu a fost primar si ca presedint de consiliu judetean nu prea stiu ce a facut....va urez o zi placuta

  Raportează
 • postat de Livia R. Luni, 22 Februarie 2016 12:51 109.163.234.*** Link la comentariu
  9
  60

  Dar de ce nu faceti un articol si cu "icoanele" din NOUL PDL si sa puneti acelasi titlu: "Oare asta ne dorim pentru Galati?"
  Nu mai merita nici unul sa fie pe acele functii, nici Durbaca, nici Ciumacenco, nici Bacalbasa, nici Dobre, nici Toader, dar nici tineretul din ziua de astazi care e tot cu gandul la bani, ca doar au fost formati de "tatucii" lor in spiritul spagilor, ca doar vedeti la televizor cum se comporta "bezelele" acestor politicieni, de exemplu bezele care in unele cazuri au omorat oameni cu bolizii lor pe sosele pentru ca ei se credeau haiduci, pentru ca ei se credeau mai presus de lege si nu puteau opri la semafor sau la trecerea de pietoni si au trecut peste pietii oameni, parinti, bunici, copii. Vorbiti de toti astia din toate partidele si nu mai fiti partinitori.

  Raportează
 • postat de ...prin Galați! Luni, 22 Februarie 2016 12:43 82.76.10.*** Link la comentariu
  36
  15

  Sincer...o să votez experiența îmbinată cu tinerețea...obligatoriu, asta trebuie Galațiului pentru, cel mult, următorii 4 ani! Altfel, nu văd luminița de la capătul tunelului sau ieșirea la suprafață a unui oraș plin de studii de fezabilitate și...cam atât! Mulțumesc!

  Raportează
 • postat de indignata Luni, 22 Februarie 2016 12:26 79.116.109.*** Link la comentariu
  15
  49

  Supoare! Mai au curaj sa mai candideze? Concret ,pentru noi ce-au facut de traim asa de "bine"? Eu cred ca ar fi decent sa se multumesca cu ce a fost si sa ne lase sa ne aranjam lucrurile asa cum dorim, pentru a face din orasul nostru un punct turistic, a atrage investitori pentru asigurarea locurilor de munca necesare pentru cei tineri si multe, multe altele. Sa intinerim orasul prin ramanerea in tara a tinerilor ca stam rau si la demografie.Sunt atatea lucruri de facut, ca doar niste tineri intreprinzatori le-ar putea duce la bun sfarsit.Promovati tineretul capabil de schimbare a imaginii acestui oras, dar nu pe cei in umbra carora stau cei "vechi", debarasati-va de ei pentru totdeauna.Succes,asa sa ne ajute Dumnezeu si dupa cum spune Nicolae Steinhardt" nicaieri si niciodata, nu ne-a cerut Hristos sa fim prosti.Ne cheama sa fim buni, blanzi, cinstiti, smeriti cu inima, dar nu TAMPITI".

  Raportează
 • postat de Florin Luni, 22 Februarie 2016 12:18 85.248.227.*** Link la comentariu
  12
  56

  Nu merita nici unul, dar nici Ciumacenco nu merita voturile galatenilor pentru ca Ciumacenco nu a facut nimic pentru Galati si pentru galateni cat timp a fost viceprimar. Ciumacenco e cu mult sub astia doi, pentru ca Ciumi din functia de viceprimar timp de 12 ani la rand nu a facut absolut nimic pentru oras. Si nu mai prostiti galatenii postacilor ca Ciumi nu a facut nimic pentru ca nu l-a lasat Dumitru Nicolae pentru ca nu e o minciuna sfruntata. Ciumi nu a facut nimic pentru Galati pentru ca nu a fost si nu e in stare de nimic. PNL-ul trebuia sa candideze cu alta figura pentru functia de primar, nu cu acelasi Ciumacenco.

  Raportează
 • postat de Cristina Luni, 22 Februarie 2016 12:03 109.201.154.*** Link la comentariu
  8
  52

  Dar ce doamna Melinte, ne dorim cumva tandemul Victor Paul Dobre - Mircea Toader? E cumva mai bun tandemul acesta? Un tandem ce si-a dovedit incompetenta.
  fossils sa stii ca acelasi lucru se poate spune si despre pedelisto-comunistii care acum s-au transformat in PNL. Cand taiau salarii, pensii si injurau de la cea mai inalta tribuna prin Basescu si mai si petreceau dupa ce au taiat salariile, pensiile si dupa ce au inchis spitalele...E oare mai bun tandemul acesta Victor Paul Dobre - Mircea Toader?
  Nu mai merita nici unul din politica locala si nationala (indiferent de partid) sa mai fie pe acele functii, dar nu mai aratati mizeria doar dintr-o anumita tabara, ca nici dincolo nu sunt preainalti si preasfinti ci dimpotriva, au bubele lor politice si etice si inca foarte multe, dovada fiind epoca sumbra si neagra ca taciunele in care taiau salarii, pensii si inchideau spitalele.

  Raportează
 • postat de zola Luni, 22 Februarie 2016 11:22 5.13.220.*** Link la comentariu
  7
  60

  Cu unul din cei doi, Galatiul s-ar intoarce in timp cu 100 de ani!!!!!! Oameni buni, nu vedeti ca orasul nostru nu a avansat deloc pe parcursul ultimelor guvernari locale!? Pentru mine, asta inseamna ca trebuie sa-i schimbam pe cei care ne conduc destinele, consilieri locali, consiliu judetean, primarie, etc. Tot ce fac este pentru interesul lor si nu pentru noi oamenii. Va mai aduceti aminte de anii 80, 85, 90? Va mai aduceti aminte ce oras infloritor si de viitor era Galatiul? Sa nu uitam asta niciodata, unde am fost si ce am ajuns. Trebuie sa gasim oameni bine pregatiti care sa aduca valoare orasuluii nostru si noua cetatenilor implicit. Haideti sa terminam cu golaniile si oamenii pusi pe criterii politice! Numai bine tuturor!

  Raportează
 • postat de Cristi Luni, 22 Februarie 2016 11:20 79.116.104.*** Link la comentariu
  16
  48

  Iar vedem fosile in primarie? Oare galatenii nu s-au saturat de ei? Eu unu da, vrem tineri, vrem pe cineva care nu doar sa stea in primarie si sa spele bani , ci pe cineva caruia chiar ii pasa de galati si are o initiativa in a face bine galatenilor.

  Raportează
 • postat de Naecisa Luni, 22 Februarie 2016 11:13 82.137.14.*** Link la comentariu
  17
  54

  Nu mai scapam de relicve...Se pare ca ne place miros de naftalina!

  Raportează
 • postat de Cosmin Adrian Luni, 22 Februarie 2016 10:56 81.12.149.*** Link la comentariu
  20
  47

  Nu au fost de ajuns anii de izolare a orasului fata de restul tarii realizata de primarii pesedisti? Alianta "morbida" PSD - ALDE continua sa promoveze aceleasi relicve care nu au facut altceva decat sa aduca orasul acolo unde este acum: in groapa de gunoi a tarii. Ei ne cred prosti?

  Raportează
 • postat de Blacky Luni, 22 Februarie 2016 10:45 217.73.162.*** Link la comentariu
  12
  22

  Sa fim seriosi! cine are de castigat din aceste zvonuri? Puneti-va intrebarea asta! Si veti gasi raspuns. Incurca-i drace.....

  Raportează
 • postat de Albert Luni, 22 Februarie 2016 10:37 193.231.176.*** Link la comentariu
  17
  60

  Ar fi o adevarata catrastofa pentru Galati.

  Raportează
 • postat de ala Luni, 22 Februarie 2016 10:35 188.26.125.*** Link la comentariu
  15
  53

  La varsta lor, ar trebui sa le fie putin...rusine sa mai candideze !Nu se mai satura de bani si sa fie in "prima banca".

  Raportează
 • postat de justitiarul Luni, 22 Februarie 2016 10:18 194.105.20.*** Link la comentariu
  17
  43

  Am o mare grija sa va recomand sa va cautati de sanatate tovarasii,ca deja sunteti vechi si nu mai sunteti de actualitate.O sa avem grija sa va ducem la caminul de batrani din sistemul de stat care dumneavoastra la-ti creeat.
  Succes

  Raportează
 • postat de G-Man Luni, 22 Februarie 2016 09:58 5.2.209.*** Link la comentariu
  42
  92

  nu pot sa cred ca inca se mai poate ca in Galatiul anului 2016 astfel de oameni sa fie in prim-planul administratiei si politicului de la noi!
  Oare chiar atat de debili sunt galatenii?

  Raportează
 • postat de Nu din nou Luni, 22 Februarie 2016 09:41 109.166.130.*** Link la comentariu
  39
  83

  Ma imtreb oare... galatenii cu ce-au gresit ?.... ma rog sa fie doar speculatii...altfel...Galati 2020 va fi cel mai "trist" oras...

  Raportează
 • postat de ....ESCU Luni, 22 Februarie 2016 09:38 109.166.137.*** Link la comentariu
  41
  87

  UN SINGUR CUVANT : SCARBA !!!!!

  Raportează
 • postat de lili Luni, 22 Februarie 2016 09:36 83.103.186.*** Link la comentariu
  42
  80

  Daca s-ar intampla asa ceva ar fi o catastrofa ptr Galati si ptr galateni Doamne fereste-ne de acesti doi oameni care nu au facut si nu vor face niciodata nimic ptr Galati

  Raportează
 • postat de Un_cetatean Luni, 22 Februarie 2016 09:16 5.13.146.*** Link la comentariu
  40
  92

  Vai mama noastra ... cu asa candidati ...
  Dl. Durbaca, om gospodar dar fara viziune asupra urbei.
  Dl. Bacalbasa, un om care mai mult a avut contre la CJ si efectiv ne-a umplut de maidanezi ... poate si-a propus sa devenim "O jungla"
  Dl. Stan, actualul primar .... foarte putine realizari in comparatie cu promisiunile
  Dl. Ciumacenco fostul vice-primar in mandatul Nicolae, nu s-a evidentiat cu absolut nimic.

  .... Cam astia sunt candidatii, confor lui nenea Caragiale: "Eu cu cine votez?"

  Raportează
 • postat de Viorel Luni, 22 Februarie 2016 09:10 194.105.20.*** Link la comentariu
  39
  59

  Lasati-ne cu cele doua personalitati.
  Dragi partide, puneti persoane tinere care au zvac in ei sau personae care nu sunt plictisite de viata care pleaca de acasa de dragul de a face miscare. Puneti personae ce pot da randament care au principia dupa care se ghideaza nu oratori de cancan-uri si care au trecut prin administratie si nu au facut nici un lucru dus pana la capat complet.

  Raportează
 • postat de Jos labele de pe Galati Luni, 22 Februarie 2016 09:00 95.90.224.*** Link la comentariu
  41
  80

  nu ma pot abtine... si va spun
  HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  Raportează
 • postat de Adrian Luni, 22 Februarie 2016 08:59 5.2.205.*** Link la comentariu
  40
  78

  VAIIIIIIIIIII.... Impreuna pentru distrugerea Galatiului. Treziti-va oameni buni. Vedeti in ce hal a ajuns Galatiul? Haideti sa evoluam. Fara chioscuri, fara garaje si fara maxi taxi. Ne miram de ce rade toata tara de noi si ne ocolesc toti investitorii. Nu mai votati fosile.

  Raportează
 • postat de Ely Luni, 22 Februarie 2016 08:48 89.136.0.*** Link la comentariu
  39
  66

  Huuuaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de vladimir ilici Luni, 22 Februarie 2016 08:44 82.208.137.*** Link la comentariu
  40
  58

  Probabil articolul e o sperietoare, ca se poate si mai rau si sa-i votam cu drag pe candidatii actuali. La fel ca alegerile din 2000, cand am intrat in noul mileniu votandu-l cu sarg pe comunistul Iliescu ca sa nu ajunga un extremist comunist presedintele Romaniei. Inseamna ca inca 4 ani Galatiul ramane in adormire si saracie.

  Raportează
 • postat de pepeman Luni, 22 Februarie 2016 08:20 213.177.6.*** Link la comentariu
  38
  68

  Văleu...

  Raportează
 • postat de Nicu Luni, 22 Februarie 2016 08:11 141.85.0.*** Link la comentariu
  37
  72

  Doamne ferește...

  Raportează
 • postat de Cornel_gl Luni, 22 Februarie 2016 07:40 79.116.107.*** Link la comentariu
  40
  57

  Cum ar fi?! Cred ca ăsta e scenariul perfect pentru a se muta din Galați 10% din populație; oricum ne amaneteaza durbaca pe toți.

  Raportează
 • postat de Muc cel Mic Luni, 22 Februarie 2016 07:29 84.117.42.*** Link la comentariu
  90
  28

  Nu stiu de Bacalbasa, insa eu cred ca orasul asta merita un primar pe masura si consider ca acela este Durbaca. Nu pentru garaje, nu pentru chioscuri. Sincer sa fiu, sper ca el, daca va candida si daca va ajunge primar, sa continue demolarea garajelor. Insa, personal, consider ca este singurul primar care a facut ceva pentru orasul asta. Daca va candida, il voi vota. Daca nu va candida, probabil voi merge tot pe experienta. Tineretea nu inseamna neaparat si experienta, sa fim seriosi. Un tanar precum Pucheanu sau Cristache, nu are ce cauta la primarie in functia de edil. Ei trebuie sa se mai coaca....politic, dar si in administratia locala.

  Raportează
 • postat de Galatean Mandru Luni, 22 Februarie 2016 06:24 5.13.148.*** Link la comentariu
  39
  85

  Daca iese macar unul din astia doi, ma voi gandi foarte serios daca mai apartin acestei comunitati.
  Dumnezeu sa ne apere daca acestia ajung in posturi de conducere in Galati.

  Raportează
 • postat de fossils Luni, 22 Februarie 2016 04:39 66.189.44.*** Link la comentariu
  45
  75

  Se vede treaba ca nu putem scapa de anacronicii PSDisti. nici dupa 25 de ani. Ne meritam soarta...Dezamagitor! Buna intrebarea din titlul articolului.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.