UPDATE | Karan a plătit pentru concesiunea Plajei ”Dunărea”

UPDATE | Karan a plătit pentru concesiunea Plajei ”Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE, vineri, 29 septembrie | Vineri, 29 septembrie, a expirat termenul până la care concesionarul Plajei „Dunărea”, Karan Bussines&Finance SRL mai putea achita redevenţa, garanţia şi toate celelalte obligaţii financiare pe care şi le-a asumat prin contractul încheiat cu administraţia locală. Contactată telefonic, Ana Roxana Rusu, administratorul şi asociatul unic al companiei bucureştene Karan Bussines & Finance, ne-a declarat că firma a făcut plăţile către Primărie: 77.155 de lei garanţia şi 153.941 de lei – redevenţa.

După cum ne-a mărturisit, Ana Roxana Rusu şi-ar dori ca municipalitatea să ţină seama de problemele pe care i le-a sesizat, legate de inexistenţa unor metri pătraţi de construcţii şi de faptul că pe o bună suprafaţă de teren nu are voie să construiască nimic, motiv pentru care proiectul propus va trebui modificat. De asemenea, compania şi-ar mai dori să i se restituie garanţia de participare la licitaţie.

Surse din cadrul Primăriei municipiului Galaţi ne-au confirmat vineri că s-au primit ordinele de plată din partea concesionarului Plajei "Dunărea" şi urmează ca, în zilele următoare, să vină confirmarea că banii au intrat în cont.


Concesiunea Plajei Dunărea, la un pas de reziliere | Vineri, 29 septembrie, expiră termenul până la care concesionarul Plajei „Dunărea”, Karan Bussines&Finance SRL mai poate achita redevenţa, garanţia şi toate celelalte obligaţii financiare pe care şi le-a asumat prin contractul încheiat cu administraţia locală.

„Săptămâna trecută ni s-a solicitat o audienţă cu reprezentantul societăţii. I-am pus în vedere încă o dată situaţia în care se află, că Primăria nu va tolera niciun derapaj din punctul de vedere al ducerii la îndeplinire a contractului pe care şi l-au asumat. Aşteptăm data de 29, să vedem dacă va fi achitată suma şi vom vedea, ulterior, care sunt paşii pe care îi vom urma. Până la momentul acesta nu avem nici un leu încasat de pe urma contractului pe care îl avem cu cei de la Karan. Grosso-modo, suma pe care o datorează din toate obligaţiile care rezultă din contractul semnat cu Primăria se ridică la aproximativ 400.000 de lei, pentru că în fiecare zi, din cauza penalităţilor, valoarea se schimbă”, a declarat edilul.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Citit 11671 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 08:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.