Cum se obţine o AUDIENȚĂ la primar

Cum se obţine o AUDIENȚĂ la primar
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pentru că nu puţini sunt gălăţenii care ne-au întrebat cum pot ajunge faţă în faţă cu primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, pentru a-şi spune păsurile, am cerut detalii. Potrivit răspunsului primit de la Biroul de Presă al Primăriei Galaţi, înscrierea în audienţă la primar se face, cu cartea de identitate, la Serviciul Relaţii cu Publicul - ghişeu unic. Acolo va fi completat, de către funcţionar, un formular special cu datele cetăţeanului, numărul de telefon de contact şi motivul audienţei.

"În funcţie de motivul audienţei, se trimite la compartimentul de specialitate pentru întocmirea unui raport de specialitate, pe care dl. primar îl va citi în audienţă. Se înscrie la dl. primar după ce a fost la compartimentul de specialitate, director/şef serviciu, şi nu s-a rezolvat problema sau cetăţeanul nu este mulţumit de răspuns", precizează Biroul de presă.

Potrivit informaţiilor de pe portalul Primăriei, audienţele au loc în prima şi a treia săptămână din lună, cetăţeanul fiind anunţat telefonic cu privire la data şi ora audienţei.

Citit 7430 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Octombrie 2017 15:44

4 comentarii

 • postat de Alex
  Vineri, 20 Octombrie 2017 14:34
  5.2.205.***
  Cele 3 dudui ce invart pe acolo? Bine toate sunt manager dar de ce?
  1
  0
  Raportează
 • postat de un catatean onest
  Joi, 19 Octombrie 2017 09:30
  5.13.210.***
  BUNA ZIUA AS VREA SI EU SA STIU DIRESCTOR DE SPECIALITATE LA CE? IN CE DOMENIU? SI SA INTELG CA DUMNEALUI DECIDE DACA VA PUTEA SA MEARGA LA DL PRIMAR ,CE MOTIVE SERIOASE AR TREBUI SA AIBA OMUL SA AJUNGA LA PRIMAR?SA SE GANDEASCA CA E PLATIT DIN VANII NOTRI AI CONTRIBUABILIILOR.
  1
  4
  Raportează
 • postat de CERNEA
  Joi, 19 Octombrie 2017 08:17
  193.230.156.***
  stati linistiti ca individul acesta este foarte scump la vedere in general trimitE pe altii la audientE, in conditiile in care la alegeri pomitea legaturi stranse cu cetatenii.ACUM ESTE FOARTE PRETIOS.
  1
  3
  Raportează
 • postat de george
  Miercuri, 18 Octombrie 2017 17:06
  213.128.190.***
  Transparenta, nu gluma ... cat mai departe de cetatean, nu cumva sa se infecteze.
  Pe de alta parte, poate ca e normal sa se ascunda pe dupa gardieni, cred ca au toate motivele.
  1
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.