Cum se obţine o AUDIENȚĂ la primar

Cum se obţine o AUDIENȚĂ la primar
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pentru că nu puţini sunt gălăţenii care ne-au întrebat cum pot ajunge faţă în faţă cu primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, pentru a-şi spune păsurile, am cerut detalii. Potrivit răspunsului primit de la Biroul de Presă al Primăriei Galaţi, înscrierea în audienţă la primar se face, cu cartea de identitate, la Serviciul Relaţii cu Publicul - ghişeu unic. Acolo va fi completat, de către funcţionar, un formular special cu datele cetăţeanului, numărul de telefon de contact şi motivul audienţei.

"În funcţie de motivul audienţei, se trimite la compartimentul de specialitate pentru întocmirea unui raport de specialitate, pe care dl. primar îl va citi în audienţă. Se înscrie la dl. primar după ce a fost la compartimentul de specialitate, director/şef serviciu, şi nu s-a rezolvat problema sau cetăţeanul nu este mulţumit de răspuns", precizează Biroul de presă.

Potrivit informaţiilor de pe portalul Primăriei, audienţele au loc în prima şi a treia săptămână din lună, cetăţeanul fiind anunţat telefonic cu privire la data şi ora audienţei.

Citit 8580 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Octombrie 2017 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.