Mersul la femei dăunează grav buzunarului

Mersul la femei dăunează grav buzunarului
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Doi gălăţeni au trecut printr-o experienţă de neuitat după ce au încercat să îşi planifice o noapte de amor cu nişte necunoscute pe care le-au contactat telefonic, în baza unui anunţ de pe internet.

Bărbaţii, de 26 şi respectiv 42 de ani, le-au sunat în toiul nopţii pe prestatoarele de servicii amoroase contra-cost şi s-au înţeles cu acestea să se întâlnească într-un apartament din oraş.

Odată ajunşi în locaţia stabilită, nu au dat bine cu ochii de noile partenere, o minoră de 15 ani şi una de 17 ani, că în casă au năvălit trei musafiri neaşteptaţi. Trei tineri necunoscuţi i-au luat la bătaie pe amorezii de ocazie şi i-au jefuit de toţi banii care îi aveau asupra lor, 930 de lei, un telefon mobil, un ceas şi un lanţ de aur.

După ce au scăpat cu greu din cuibuşorul de nebunii, victimele au sunat la poliţie şi au povestit păţania, poliţiştii Secţiei 2 reuşind, într-un timp destul de scurt, să dea de urma suspecţilor.

Aceştia sunt trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani, care alături de tinerele care i-au atras pe cei doi în capcană au ajuns în custodia autorităţilor. Ali Lică Hagi, Ali Ştefan Vlăduţ, Şerban Doru, Ionaş Andreea şi Beşleagă Ana Maria au fost duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal. Judecătoria Galaţi a admis cererea procurorilor şi i-a trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Citit 20066 ori Ultima modificare Luni, 21 Ianuarie 2019 01:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.