Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Galaţiul şi-a adăugat pe lista bolnavilor oficial de gripă din acest sezon un nou caz. Este vorba despre o femeie în vârstă de 44 de ani, despre care medicii spun că nu fusese vaccinată. Pacienta prezenta forma de gripă de tip A, iar starea sa nu a fost atât de gravă încât să necesite interarea în spital.

De la începutul sezonului rece, în judeţul nostru au fost raportate, oficial, 15 cazuri de infectare cu virusul gripal, cinci dintre pacienţii diagnosticaţi decedând ca umare a agravării stării lor de sănătate şi pe fondul unor alte afecţiuni, dar şi a lipsei imunizării.

În acest timp, la Direcţia de Sănătate Publică a sosit doar o parte a cantităţii de vaccinuri solicitate săptămânile trecute. Din cele 1.346 de doze cerute de 42 de medici de familie, au fost trimise doar 480, care vor fi repartizate cabinetelor în vederea imunizării populaţiei la risc.

Citit 1316 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2019 01:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro