Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

Desfăşurare de forţe la Iveşti, unde zeci de poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai Electrica au descins pentru a verifica mai multe locuinţe la care existau indicii că există instalaţii ilegale de alimentare cu curent electric. În urma controalelor făcute de specialişti, echipele au ajuns la concluzia că şase dintre locaţiile vizitate erau iluminate ilegal.

"Cu ocazia verificării legalităţii racordării la sistemul de distribuţie a energiei electrice şi alimentării cu energie electrică, poliţiştii au depistat şase persoane care s-ar fi racordat, prin folosirea  unor instalaţii artizanale, la reţeaua electrică aparţinând S.D. Electrica Galaţi, sustrăgând astfel, energie electrică pentru alimentarea locuinţelor", precizează cms-şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Proprietarii locuinţelor cu probleme s-au ales cu dosare penale, fiind acuzaţi de 12 infracţiuni, dintre care şase de executare sau folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea şi alte şase de furt de energie electrică.

Citit 5423 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2019 14:07

2 comentarii

 • postat de JUSTIŢIARUL Miercuri, 13 Februarie 2019 11:53 81.12.149.*** Link la comentariu
  0
  2

  Dacă românul s-a obişnuit să ciordelească mereu... s-a creat obişnuinţa!
  Dar unii uită că moaca îngraşă.....puşcăria!

  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret Marți, 12 Februarie 2019 19:03 78.96.81.*** Link la comentariu
  1
  5

  Halo! da-mi si mie un ciur de faina ca-mi mor puradeii de foame!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro